| Ponovorođenje Jugoslavije? | |
|
+26Lenjin Delija petokraka Drug Čelik Hercegovac Drug Ljupa JugoSlovenKa Pionirka :) drug Tibor Prava Jugoslovenka Filip Jugoslav vox Red Dog Tito nerkokavaz Basketball_girl92 KK_Bosna zhivago BosanskiLJILJAN ZlatniLjiljan Drug Marijan Adi Jugoslovenka u srcu AK47 Dacho Mirza 30 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Mirza Osnivač
Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
| Naslov komentara: Ponovorođenje Jugoslavije? 16th June 2008, 14:14 | |
| Mnogi su stavovi kada se priča o ponovorođenju Juge, neki su za, neki protiv, nekima je to svejedno, neki smatraju da će se kad-tad desiti a drugi opet vjeruju da do toga nikad neće doći...
Ja sam inače optimista i vjerujem da uz dovoljno truda ništa nije nemoguće. Potrebna je jaka volja i ponos predaka naših da se ponosna zastava Jugoslavije ponovo vijori na vjetru. Opet, traži se vaš stav!
Drug Admin: komentar modifikovan dana: 1st July 2008, 18:11; prepravljeno ukupno 2 puta | |
|
| |
Dacho Vodnik
Broj poruka : 89 Godina : 114 Mjesto : Jelah Posao : ponekad Obrazovanje : slabo ali bice bolje Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-06-15
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 16th June 2008, 14:25 | |
| nemoze,previse je nacionalistickog smeca da bi to bilo ostvarivo narod je preglup bar tako ja mislim | |
|
| |
AK47 Stariji Vodnik
Broj poruka : 187 Godina : 33 Mjesto : Yugoslavia Posao : administratora Obrazovanje : u toku... Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-06-16
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 16th June 2008, 14:30 | |
| | |
|
| |
Jugoslovenka u srcu Stariji Vodnik
Broj poruka : 173 Godina : 31 Mjesto : Bijeljina Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-06-15
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 16th June 2008, 14:44 | |
| cisto sumnjam, ali ipak ima nade!! verujem da ce doci na vlast covek koji ce se zalagati za obnovljenje!!! | |
|
| |
Mirza Osnivač
Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 16th June 2008, 14:47 | |
| Ako bude, biće to vjerovatno krvlju plaćeno, ali ako je vrijedilo 40tih, vrijedi i danas! | |
|
| |
Adi Vodnik
Broj poruka : 85 Godina : 33 Mjesto : Jelah Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-06-16
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 16th June 2008, 16:45 | |
| pesimista sam,ne vjerujem,prvi koji ce to odbit su slovenci | |
|
| |
Mirza Osnivač
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 16th June 2008, 16:51 | |
| Nekako mi se čini da bi Makedonija prva pristala... | |
|
| |
Adi Vodnik
Broj poruka : 85 Godina : 33 Mjesto : Jelah Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-06-16
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 16th June 2008, 16:56 | |
| I meni,al to je zato sto su i oni u losoj situaciji kao i mi. | |
|
| |
Mirza Osnivač
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 16th June 2008, 16:57 | |
| Kad jednom krene... to i bi! Jedini je problem probiti se pored ovih guzonja u foteljama na vrhovima vlade | |
|
| |
Adi Vodnik
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 16th June 2008, 16:59 | |
| narod jednom kad se probudi,onda je gotovo samo na giljotinu deri | |
|
| |
Mirza Osnivač
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 16th June 2008, 17:02 | |
| Al treba probudit toliki narod, treba to sve da se dozove pameti i da ove papke pošaljemo da tucaju kamen na Golom otoku. | |
|
| |
Adi Vodnik
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 16th June 2008, 17:03 | |
| kakav ba zatvor ,vidio si svi ovi sto su bili na Golom otoku su izasli i sto put vece probleme stvorili, Samo giljotina il metak :D | |
|
| |
Mirza Osnivač
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 16th June 2008, 17:10 | |
| Makedonija bi vjerovatno odmah po pozivu na ponovoujedinjenje pristala, Bosna bi bila opet pocjepana na komade i neko bi a neko ne bi. Ostali, ne znam. | |
|
| |
Adi Vodnik
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 16th June 2008, 17:21 | |
| ne bi druga polovica BiHa pristala na to | |
|
| |
Drug Marijan Pocetnik
Broj poruka : 3 Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-06-16
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 16th June 2008, 19:41 | |
| Postoje dva razloga zasto bi Makedonija odmah pristala ako doci do ponovo ujedinjenje. Prvo zato kako sto je Adi reko/la da smo u gadnoj situaciji, a druga zato sto makedonskog naroda pamti te vremena kad se dobro zivilo i kada smo svi mi bili skupa. | |
|
| |
Mirza Osnivač
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 16th June 2008, 19:45 | |
| Druže Marijan, jesi li ti Makedonac? | |
|
| |
ZlatniLjiljan Pocetnik
Broj poruka : 2 Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-06-17
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 17th June 2008, 15:59 | |
| OJ OJ OJ... sve mi srce titra, a evo suze na oci krenule kad cujem te proleterske parole! ))) eeeh djeco draga lijepo je zivjeti u snovima, al dobro se ponekad i probudit' pa vidjeti sta vas doista okruzuje a to je sloboda, konacna sloboda i slobodno disanje. Konacno vas okruzuje sloboda govora, misljenja, ispovjesti...U Jugi prije kazes rijec protiv Tite , proguta te noc, a sunce te na golom otoku obasja...ili u partiju mozes, ili na neki visi cin, cin direktora ili predsjednika neke tvrtke tek kada ZANIJCES BOGA...o mila demokratijo, kakva si takva si...MAKAR CRVENA NISI )) neg' saren:D | |
|
| |
BosanskiLJILJAN Pocetnik
Broj poruka : 1 Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-06-17
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 17th June 2008, 16:06 | |
| hvala dragom Allahu da se raspala i hvala Mu sto se nikada vise nece ponoviti taj sav teror koji je sa sobom nosila juga, kakvo ba ponovno ujedinjenje sta vam je, da je bilo dobro nebi se i raspala | |
|
| |
Adi Vodnik
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 17th June 2008, 16:43 | |
| vidi gore sta pise na banneru "Mjesto za sve Jugoslovene koji vjeruju u Bratsvo i Jedinstvo" | |
|
| |
Dacho Vodnik
Broj poruka : 89 Godina : 114 Mjesto : Jelah Posao : ponekad Obrazovanje : slabo ali bice bolje Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-06-15
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 17th June 2008, 22:45 | |
| - ZlatniLjiljan (citat):
- OJ OJ OJ...
sve mi srce titra, a evo suze na oci krenule kad cujem te proleterske parole! ))) eeeh djeco draga lijepo je zivjeti u snovima, al dobro se ponekad i probudit' pa vidjeti sta vas doista okruzuje a to je sloboda, konacna sloboda i slobodno disanje. Konacno vas okruzuje sloboda govora, misljenja, ispovjesti...U Jugi prije kazes rijec protiv Tite , proguta te noc, a sunce te na golom otoku obasja...ili u partiju mozes, ili na neki visi cin, cin direktora ili predsjednika neke tvrtke tek kada ZANIJCES BOGA...o mila demokratijo, kakva si takva si...MAKAR CRVENA NISI )) neg' saren:D e vidis donekle si upravu al bolje da imamo TITA i da znacimo nesto u svijetu nego ove mamlaze sto samo gledaju kako ce ukrast i kako ce sjebat drzavu i bez debele stele si niko i nista oni koji su najzasluzniji bili za stvaranje ove zemlje sad su potpuno zaboravljeni a oni koji su u ratu svercali,krili se po podrumima sad su glavni i to ti nazovi Demokratijom. Da si ti stvarno zlatni ljiljan nebi ti branio ovu drzavu ovako. | |
|
| |
Adi Vodnik
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 17th June 2008, 22:58 | |
| hhehehe al zato imamo slobodu govora,misljenja hahahahah, | |
|
| |
Dacho Vodnik
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 17th June 2008, 23:07 | |
| I za sta smo se izborili sa tom slobodom nizasta,nista se nije promjenilo od `95 | |
|
| |
Adi Vodnik
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 17th June 2008, 23:14 | |
| ide ko malo nabolje,al opet za 13 godina ovaj napredak je katastrofa | |
|
| |
AK47 Stariji Vodnik
Broj poruka : 187 Godina : 33 Mjesto : Yugoslavia Posao : administratora Obrazovanje : u toku... Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-06-16
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 17th June 2008, 23:59 | |
| - Adi (citat):
- ide ko malo nabolje,al opet za 13 godina ovaj napredak je katastrofa
bolje napreduje albanski turizam | |
|
| |
Mirza Osnivač
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 18th June 2008, 00:47 | |
| Ja današnjom Bosnom i Hercegovinom NISAM zadovoljan. Da bi otišao kao čovjek na ljetovanje u inostranstvo moram da se ganjam po nekim ambasadama, kišem pare redovno i na kraju OPET postoji šansa da kažu: "E ne m're".
A kad pričam sa nekim strancem i pita me odakle si, ja kažem Bosna, on mene pita: "A kako si ti za internetom kada je tamo još rat?" Pa svakom strancu ponaosob moram nacrtat da je rat stao... Pa moram slušati sranja o tome kako se zadnji rat vodio oko Jevreja... Pa jedan debil iz SAD misli da je BH savezna država u SAD ... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? | |
| |
|
| |
| Ponovorođenje Jugoslavije? | |
|