Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
Naslov komentara: Ponovorođenje Jugoslavije? 16th June 2008, 14:14
First topic message reminder :
Mnogi su stavovi kada se priča o ponovorođenju Juge, neki su za, neki protiv, nekima je to svejedno, neki smatraju da će se kad-tad desiti a drugi opet vjeruju da do toga nikad neće doći...
Ja sam inače optimista i vjerujem da uz dovoljno truda ništa nije nemoguće. Potrebna je jaka volja i ponos predaka naših da se ponosna zastava Jugoslavije ponovo vijori na vjetru. Opet, traži se vaš stav!
Drug Admin: komentar modifikovan dana: 1st July 2008, 18:11; prepravljeno ukupno 2 puta
Autor
Poruka
Denis_YU Potporučnik
Broj poruka : 398 Godina : 34 Mjesto : Prilep- SR Makedonija Posao : sviram gitaru Obrazovanje : zavrshen mashinsko energetski-tehni4ar Reputacija : 0 Bodovi : 1 Datum upisa : 2008-12-13
Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 3rd February 2009, 00:27
ma zar ne vidis da hoce svadju a poceo je sa leshi pa i on je makedonac i on ima isti ideala kako i mi ostali sta imas ti kazes ko sam ja i sto sam ja ja zivim sa albanci u istoj zemji hocel ili ne oni zive tu a ja sam siguran da LESHI ne poddrzuje voeni konflikt 2001 i zato nemoj mi pricat u moje ime
Mirza Osnivač
Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 3rd February 2009, 00:28
Nebitno ko je počeo. Nemojte se povesti time. Ta rasprava "ko je počeo šta" ne vodi nigdje. Moramo se okrenuti ka sutra...
Vojvodjanin Potporučnik
Broj poruka : 370 Godina : 40 Mjesto : Ravnica Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-12-16
Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 3rd February 2009, 00:30
Ok, evo sam da pojasnim o cemu se radi....naime, tog dana je bio dan kada su nacisti bacili ljude u reku, pod led za vreme okupacije...i antifasisti su odrzali simbolican mars, koji nije imao nikakve veze sa politikom osim sa antifasizmom...onda, sa druge strane su se pojavili (ovi koje Denis brani) neonacisti koji su stojali u crkvenom dvoristu i razvili NEDICEVU (!) zastavu...e onda su se tu nesto 2 grupe VERBALNO popickale...tada su NEONACISTI (ti koje Denis brani) krenuli da bacaju kamenje na Antifa skup...znaci to je bilo otvoreno antifa vs fa ali eto Denis brani ove Nediceve "socijalnacionaliste" ...no dobro, dobar snimak je izgleda povucen, evo kako se to dogodilo iz perspektive policije:
Vojvodjanin Potporučnik
Broj poruka : 370 Godina : 40 Mjesto : Ravnica Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-12-16
Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 3rd February 2009, 00:38
jeste culi jednog naseg (mada ne znam dal je denisov) kako vice vojvodjanskim akcentom "Ubi ga! Tuci govno"
Denis_YU Potporučnik
Broj poruka : 398 Godina : 34 Mjesto : Prilep- SR Makedonija Posao : sviram gitaru Obrazovanje : zavrshen mashinsko energetski-tehni4ar Reputacija : 0 Bodovi : 1 Datum upisa : 2008-12-13
Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 3rd February 2009, 01:08
dobro su uradili ovo sa kamenja srbi dobro je samo tako
Vojvodjanin Potporučnik
Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 3rd February 2009, 01:10
Denis_YU (citat):
dobro su uradili ovo sa kamenja srbi dobro je samo tako
Udarnice jel ti vidis ovo?
On brani naciste! I ne dobija ban!
Vojvodjanin Potporučnik
Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 3rd February 2009, 01:12
Ovo onda nije Mladi Antifasisti nego Mladi fanovi Novosadskih neonacosta
Denis_YU Potporučnik
Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 3rd February 2009, 01:16
ne spominjuj moje ime i sve ce bidi u redu i aj sad me ne diraj
Denis_YU Potporučnik
Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 3rd February 2009, 01:18
ej leshi aj odi na chat box da se slusnime ja i ti malce da si pozboruvame,da si gi kazime makite
Denis_YU Potporučnik
Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 3rd February 2009, 01:25
LESHI tuka si be bratce?
Filip Razvodnik
Broj poruka : 22 Godina : 41 Mjesto : Skopje Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-09-18
Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 5th February 2009, 13:34
Ovo je clanak iz makedonskog dnevnog vesnika "VREME". Interesan clanak o Titovog spomenika koj se nalazi u krugu fabrici "Metalski zavod Tito" u Skoplju. To je jedina fabrika koja sada nosi negovo ime. Radnici u ovoj fabrici nisu dozvolili da se spomenik Tita unisti. Onda fabrika je prodata Amerikancima. Kad su Amerikance doznali o pricu za to kako su radnici uspeli da spase titov spomenik bili su odusevljeni, i platili za negovo dalje odrzenje, i pored to sto je spomenik uraden iz bronza i tehnika njegovo odrzenje je vrlo skupa. Danas spomenik Tita jos stoi na istom mesto, a i jedna Nemacka TV kuca snimila je dokumentarni film o njemu.
Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 6th February 2009, 21:24
Filip (citat):
Ovo je clanak iz makedonskog dnevnog vesnika "VREME". Interesan clanak o Titovog spomenika koj se nalazi u krugu fabrici "Metalski zavod Tito" u Skoplju. To je jedina fabrika koja sada nosi negovo ime. Radnici u ovoj fabrici nisu dozvolili da se spomenik Tita unisti. Onda fabrika je prodata Amerikancima. Kad su Amerikance doznali o pricu za to kako su radnici uspeli da spase titov spomenik bili su odusevljeni, i platili za negovo dalje odrzenje, i pored to sto je spomenik uraden iz bronza i tehnika njegovo odrzenje je vrlo skupa. Danas spomenik Tita jos stoi na istom mesto, a i jedna Nemacka TV kuca snimila je dokumentarni film o njemu.
Broj poruka : 555 Godina : 33 Mjesto : Bečej Posao : Učenik Obrazovanje : Kuvar Reputacija : 0 Bodovi : 5 Datum upisa : 2008-10-28
Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 6th February 2009, 21:49
Pa amerikanci i jesu loši, da se radnici u toj tvornici nisu ujedinili, spomenik već davno ne bi postojao....
Vojvodjanin Potporučnik
Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 6th February 2009, 21:58
drug Tibor (citat):
Pa amerikanci i jesu loši, da se radnici u toj tvornici nisu ujedinili, spomenik već davno ne bi postojao....
aj procitaj to gore jos jednom, onako lepo i polako i svatices svrhu mog posta...ok?
drug Tibor Kapetan 1. klase
Broj poruka : 555 Godina : 33 Mjesto : Bečej Posao : Učenik Obrazovanje : Kuvar Reputacija : 0 Bodovi : 5 Datum upisa : 2008-10-28
Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 7th February 2009, 00:55
Pročito sam već...i poenta toga što sam napiso je da: amerikanci bi već odavno sklonili spomenik, da nisu naišli na oštar protest radnika...
razmišljaj glavom Vojvodjanine
Vojvodjanin Potporučnik
Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 7th February 2009, 01:32
drug Tibor (citat):
Pročito sam već...i poenta toga što sam napiso je da: amerikanci bi već odavno sklonili spomenik, da nisu naišli na oštar protest radnika...
razmišljaj glavom Vojvodjanine
ne, hteli makednoci da sklone. pa se radnici pobunili, pa ameri kupili i culi pricu i resili da ga ostave...razmisljaj glavom
Denis_YU Potporučnik
Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 7th February 2009, 05:11
da ali najvazno je ko se izborio da sacuva Titov spomenik a sigurno nisu se izborili Ameri i nisu izgradili Amerikanci te fabriku?Nravno da radnici hoce da ostane taj spomenik kad je Tito sagradio fabriku taj koj ti dava leb nega ga volis epa i ovo je bio takav slucaj tito mu je davao leb a sad se crnce tamo za minimalnu platu.Tito je bio covjek sa veliki pamet a ne kao tvoj omileni Bush koj pravio genocid u Iraq..Ivane!!
Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 7th February 2009, 13:26
E da, a ko zna kakvo će stanje nastupiti sada kad je Obama predsednik amerike....možda će ovu svetsku ekonomsku krizu da sredi, al moguće je da će i pogoršati...
Mirza Osnivač
Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 7th February 2009, 13:55
Ova svjetska ekonomska kriza je iscenirana. Bila im potrebna, pa su je "proizveli". A u Obamu nemojte polagati previše nade, nije predsijednik SAD pravi držalac moći, nego su to ogromne kompanije tipa Haliburton, Exxon itd.
Obama je lutak.
Vojvodjanin Potporučnik
Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 7th February 2009, 14:26
Denis_YU (citat):
da ali najvazno je ko se izborio da sacuva Titov spomenik a sigurno nisu se izborili Ameri i nisu izgradili Amerikanci te fabriku?Nravno da radnici hoce da ostane taj spomenik kad je Tito sagradio fabriku taj koj ti dava leb nega ga volis epa i ovo je bio takav slucaj tito mu je davao leb a sad se crnce tamo za minimalnu platu.Tito je bio covjek sa veliki pamet a ne kao tvoj omileni Bush koj pravio genocid u Iraq..Ivane!!
Moj omiljeni bush??? WTF?
Vojvodjanin Potporučnik
Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 7th February 2009, 14:27
Udarnik (citat):
Ova svjetska ekonomska kriza je iscenirana. Bila im potrebna, pa su je "proizveli". A u Obamu nemojte polagati previše nade, nije predsijednik SAD pravi držalac moći, nego su to ogromne kompanije tipa Haliburton, Exxon itd.
Obama je lutak.
joj, e seressssss....
Mirza Osnivač
Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 7th February 2009, 14:41
Ignorantna budalo, informiši se prije nego se latiš vulgarizma.
Vojvodjanin Potporučnik
Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 7th February 2009, 14:47
Udarnik (citat):
Ignorantna budalo, informiši se prije nego se latiš vulgarizma.
Jeste, najmociniji covek amerike je lutak...ne kazem, naravno da velike kompanije imaju velik uticaj, al da je obama lutak...
Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 7th February 2009, 15:06
E pa vojvodjanine ako nisi znao reći ću ti: U KAPITALIZMU SVAKOG ČOVEKA SE MOŽE POTPLATITI!!!
Denis_YU Potporučnik
Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 7th February 2009, 17:50
Vojvodjanin (citat):
Udarnik (citat):
Obama je lutak.
joj, e seressssss....
ne seri mirza tacno ti kaze...Obama je sahovski piun,za kriza mozda nije iscenirana ali ako naprave jos neku vojnu Amerika ce si jebe mater