Autor | Poruka |
---|
Denis_YU Potporučnik
Broj poruka : 398 Godina : 34 Mjesto : Prilep- SR Makedonija Posao : sviram gitaru Obrazovanje : zavrshen mashinsko energetski-tehni4ar Reputacija : 0 Bodovi : 1 Datum upisa : 2008-12-13
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 2nd February 2009, 22:31 | |
| - Vojvodjanin (citat):
- Denis_YU (citat):
- Vojvodjanin (citat):
- LESHI VILHEM (citat):
- ne mrzam nikoj,ne sum nacionalista a ne sum ni bil.ja ziveam so sekoj covek,i go postuvam sekoj covek kako svoj roden brat.ja sum albanec katolik.mene me interesira da ima rabota,pari,zeni a koj sto e toa e najmalce vazno.
ne kazem za tebe, nego za ovog denisa...pricao mi je kako mrzi albance! ko ti je pricao tebi bre sve ti jebem pizdati mater kopile jedno reko sam ti da ne diras makedonsko ti nemas nisto so mene jebem ti mater nemoj da me provocirac kopile jedno i nemoj da mu pricas na LESHI gluposti zasto cu ti jebat mater jesi li cuo govno Alo, nemoj lagati!!! Da li si rekao da Srbi i Makedonci treba da jebu mater Albancima, zato sto su oni "ubijali po Makedoniji i oteli Kosovo"?! To nisi rekao???!!! E onda lazes! A za te pretnje: koj ti je te reko bre vako kopiljak jedan bre sestru ti jebem a ko ti je tebe reko nemoj da mu pricas na svi ovde za mene ako si toliko jak djek dodji u beograd da se nadjemo jebem ti mater pa tamo reci mi vako u lice i ne diraj me vise govno jedno | |
|
| |
Denis_YU Potporučnik
Broj poruka : 398 Godina : 34 Mjesto : Prilep- SR Makedonija Posao : sviram gitaru Obrazovanje : zavrshen mashinsko energetski-tehni4ar Reputacija : 0 Bodovi : 1 Datum upisa : 2008-12-13
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 2nd February 2009, 22:35 | |
| i jos jednom ako opcujes makedonski narod jebacu ti mater u supak zasto makedonija e supersila za vojvodina i nemoj me vise da me narekujes nacionalista zasto cu ti mater jebem | |
|
| |
Vojvodjanin Potporučnik
Broj poruka : 370 Godina : 40 Mjesto : Ravnica Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-12-16
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 2nd February 2009, 22:40 | |
| | |
|
| |
Denis_YU Potporučnik
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 2nd February 2009, 22:43 | |
| znas sta nisi ti malotean mozes da dodjes ali si picka strah ti je a izato da ne ti bude pa jebat cu ti mater bre....hehehe...malotan bil ma mrs pizdati mater | |
|
| |
Vojvodjanin Potporučnik
Broj poruka : 370 Godina : 40 Mjesto : Ravnica Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-12-16
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 2nd February 2009, 22:45 | |
| - Denis_YU (citat):
- znas sta nisi ti malotean mozes da dodjes ali si picka strah ti je a izato da ne ti bude pa jebat cu ti mater bre....hehehe...malotan bil ma mrs pizdati mater
hahahaha, sta da radim kad si neinteligentan...a kazem ti nemogu, ali, kad budes imao vremena slobodno ti navrati do mene, pa cemo videti ko je picka....da vidis kako se Vojvodjani tuku na sremskom frontu | |
|
| |
Denis_YU Potporučnik
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 2nd February 2009, 22:52 | |
| koj vojvodjani.....heheheheh....mozes ti da dodjes picketino mozes ...samo ozbiljno jebat o da osnovaces tvoju vojsku zaboravio sam ...e sad me hvatilo strah...HAHAHAHAHA....ma daj ne seri MAKEDONIJA E VESLESILA BRE GLUPAKU ZA VOJVODINA....eh koliko si gupav | |
|
| |
Denis_YU Potporučnik
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 2nd February 2009, 22:54 | |
| i nemoj gledat mnogo filmova stetni su po zdravlje....heheheh...vojvodjansku gardu ce osnoval on....hahahahah...ma nemoj da seres bre | |
|
| |
Vojvodjanin Potporučnik
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 2nd February 2009, 22:56 | |
| | |
|
| |
Vojvodjanin Potporučnik
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 2nd February 2009, 22:57 | |
| - Denis_YU (citat):
- i nemoj gledat mnogo filmova stetni su po zdravlje....heheheh...vojvodjansku gardu ce osnoval on....hahahahah...ma nemoj da seres bre
Mnogu gu sakam da naucis da zboratas | |
|
| |
Denis_YU Potporučnik
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 2nd February 2009, 23:00 | |
| MAKEDONIJA VS VOJVODINA.....heheheheheheh daj ne budi smijesan i ne diraj mi narod...heheheheh....MAKEDONIJA JE SFRJ A VOJVODINA JE SRBIJA eh glupaku jedan | |
|
| |
Denis_YU Potporučnik
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 2nd February 2009, 23:03 | |
| i daj idi napuni godina pa pricaj potom serojno i ne gubi se vise....vojvodina vs makedonija...HAHAHAHAHHAHAHAH | |
|
| |
Vojvodjanin Potporučnik
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 2nd February 2009, 23:04 | |
| | |
|
| |
Denis_YU Potporučnik
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 2nd February 2009, 23:08 | |
| es sad si preterao jebem ti mater jebem,vidjeces ti FYROM jebem ti sestru vidjeces koj je FYROM za jedna jebena pokraina kao tvoja ma odi bre odjebi i idi jebi se tam u tvojoj pokraini | |
|
| |
Denis_YU Potporučnik
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 2nd February 2009, 23:08 | |
| MAKEDONIJA VS POKRAINA mala | |
|
| |
Vojvodjanin Potporučnik
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 2nd February 2009, 23:11 | |
| - Denis_YU (citat):
- es sad si preterao jebem ti mater jebem,vidjeces ti FYROM jebem ti sestru vidjeces koj je FYROM za jedna jebena pokraina kao tvoja ma odi bre odjebi i idi jebi se tam u tvojoj pokraini
Ti si prvi poceo da vredjas zemlje, ja ne bi da vredjam ni jednu Ex Yu rep. da ne moram....al kad si prvi poceo....inace, imam jedan kostruktivan predlog...posto ne znam koja vam je himna, kad izgubite taj spor sa Grckom oko imena, mogli biste da uzmete Hrvatsku himnu, samo da nebude "Lijepa nasa domovino" nego "Bedna nasa domovino" | |
|
| |
Vojvodjanin Potporučnik
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 2nd February 2009, 23:12 | |
| inace povrsina je otprilike ista ko i vasa | |
|
| |
Denis_YU Potporučnik
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 2nd February 2009, 23:15 | |
| inace jebise u dupe i ne brini ne gubimo mi spor i ne seri da sam ja poceo tuku svi tu na forumu te mraze ja sa niko na forumu nisam napraio kavgu ali ti si taj sta se svadja,prvo sa mirza,potom sa marx pa isamnom i vidi se da si kapitalisticko govno a i sigurno si neka picketina a i razumi MAKEDONIJA E VELESILA ZA POKRAINA | |
|
| |
Denis_YU Potporučnik
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 2nd February 2009, 23:18 | |
| ma jebes ti povrsina mi imamo veliku istoriju a sta imate bre vi....hehehhehehe | |
|
| |
Vojvodjanin Potporučnik
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 2nd February 2009, 23:19 | |
| - Denis_YU (citat):
- inace jebise u dupe i ne brini ne gubimo mi spor i ne seri da sam ja poceo tuku svi tu na forumu te mraze ja sa niko na forumu nisam napraio kavgu ali ti si taj sta se svadja,prvo sa mirza,potom sa marx pa isamnom i vidi se da si kapitalisticko govno a i sigurno si neka picketina a i razumi MAKEDONIJA E VELESILA ZA POKRAINA
Pa ne bas, zato sto vam je privreda nikakva...i sa ekonomske tacke gledista, jaci smo od vas...25 puta...a za to o mom kapitalizmu, pa ni ti nisi istaknuti komunista, kad si vernik i nacionalista.... | |
|
| |
Vojvodjanin Potporučnik
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 2nd February 2009, 23:20 | |
| - Denis_YU (citat):
- ma jebes ti povrsina mi imamo veliku istoriju a sta imate bre vi....hehehhehehe
Istoriju.... jedino Grcka makedonija ima Aleksandra Velikog...a vi bas nista...mi imamo u Austro-ugarskoj puno toga...a znas kako, moraju se i nove drzave stvarati...da nije tako, ne bi bilo ni Jugoslavije | |
|
| |
Denis_YU Potporučnik
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 2nd February 2009, 23:21 | |
| JA SAM KOMUNISTA a ti si jedan mali balavac koj nista ne razumije a za to jaci 25 puta pitacemo se sutra Pokraina je ekonomska sila....HAHAHAHAHAHHAHAHA | |
|
| |
Vojvodjanin Potporučnik
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 2nd February 2009, 23:22 | |
| - Denis_YU (citat):
- JA SAM KOMUNISTA a ti si jedan mali balavac koj nista ne razumije a za to jaci 25 puta pitacemo se sutra Pokraina je ekonomska sila....HAHAHAHAHAHHAHAHA
da, zato sto smo mi najjaci u R. Srbiji, a vi ste nigde nista.... i po cemu si ti komunista?! Osim juge nemas nikakvo komunisticko ubedjenje u razmisljanju! | |
|
| |
Denis_YU Potporučnik
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 2nd February 2009, 23:23 | |
| ALEKSANDAR JE MAKEDONAC AKO NISI ZNAO SAMO NEKA DODJE MIRZA PA NEKA PROCITA OVO PA TADA OBOJE JEBACEMO TI MATER vojvidina je stara kolko moj k**** 19 god.......AHAHHAHAHAHAHAHA | |
|
| |
Denis_YU Potporučnik
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 2nd February 2009, 23:24 | |
| - Vojvodjanin (citat):
- Denis_YU (citat):
- JA SAM KOMUNISTA a ti si jedan mali balavac koj nista ne razumije a za to jaci 25 puta pitacemo se sutra Pokraina je ekonomska sila....HAHAHAHAHAHHAHAHA
da, zato sto smo mi najjaci u R. Srbiji, a vi ste nigde nista....
i po cemu si ti komunista?! Osim juge nemas nikakvo komunisticko ubedjenje u razmisljanju! MA mi nismo u srbiju glupaku i tacno ja sam JUGOSLOVENSKI KOMUNISTA za dr.. boli me k**** | |
|
| |
Vojvodjanin Potporučnik
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? 2nd February 2009, 23:26 | |
| - Denis_YU (citat):
- ALEKSANDAR JE MAKEDONAC AKO NISI ZNAO SAMO NEKA DODJE MIRZA PA NEKA PROCITA OVO PA TADA OBOJE JEBACEMO TI MATER vojvidina je stara kolko moj k**** 19 god.......AHAHHAHAHAHAHAHA
Vojvodstvo Srpsko (Vojvodina) za tvoje neznanje, postoji od 1869. godine...a on jeste makedonac, al grk....Grcki makedonac...e moj Denise, glup si ko kurcina, sloveni su dosli u 7. veku....u 7.veku, a Aleksandar je bio Grk kao sto je i danasnja Grcka Makedonija... A i pre Vojvodjstva smo imali pogrnicnu oblast izmedju austro-ugarske i turske...jao boze kako si glup | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Ponovorođenje Jugoslavije? | |
| |
|
| |
| Ponovorođenje Jugoslavije? | |
|