Autor | Poruka |
---|
JugoSlovenKa Pionirka :) Vodnik
Broj poruka : 90 Godina : 33 Mjesto : Bijeljina Reputacija : 0 Bodovi : 1 Datum upisa : 2008-09-06
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 00:43 | |
| - Vojvodjanin (citat):
- drug Tibor (citat):
- Neće se niko okomiti na njega ako kaže nešto pogrešno!Šta je tebi Vojvodjanine.
Sta mi je?! Pre samo 10 min svi se okomili na mene ko da sam neki nacionalista, cetnik il ne znam sta...onaj udbas trazi stare teme, da bi nasao razlog da se posvadja samnom! sistematski me tera! de ne umisljaj paranoican si | |
|
| |
Mirza Osnivač
Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 00:43 | |
| - Marko Domuz (citat):
- Opet ponavljam...ja sam za mir..samo da dodjemo do njega na najbolji moguci nacin..bez svadje...ili ne daj Boze neceg goreg... Podrzavam svako pomaganje nasim narodima....i svaki pokusaj borbe..u svakom slucaju imate moje stisnute palceve.. U granicama normale....
Mir? Misliš li da imaš mir? Kakav je to mir kada na zidu Bijeljine piše "Ovo je srpska zemlja!" a u Sarajevu tjeraju "Srbe na vrbe" ? Je li to tvoja zamisao mira? Moja ne.
Udarnik: komentar modifikovan dana: 8th December 2008, 00:44; prepravljeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Ijustwanttolive Vojnik
Broj poruka : 10 Godina : 41 Mjesto : Bijeljina Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-12-08
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 00:44 | |
| Ne vredii.... :D:D LAKU NOC!!! | |
|
| |
Drug Ambra Moderator foruma
Broj poruka : 354 Godina : 32 Mjesto : Osijek Reputacija : 0 Bodovi : 4 Datum upisa : 2008-07-15
| znam ja sta je s vojvodjaninom kao vi nikad niste imali 14 premda nisam puno stariji al u to vrijeme sam mislio da sam najpametniji i ono sto mi se onda cinilo pametno sad se sramim toga | |
|
| |
drug Tibor Kapetan 1. klase
Broj poruka : 555 Godina : 33 Mjesto : Bečej Posao : Učenik Obrazovanje : Kuvar Reputacija : 0 Bodovi : 5 Datum upisa : 2008-10-28
| U pravu si drugarice,previše je paranoičan | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 00:45 | |
| - JugoSlovenKa Pionirka (citat):
- Vojvodjanin (citat):
- drug Tibor (citat):
- Neće se niko okomiti na njega ako kaže nešto pogrešno!Šta je tebi Vojvodjanine.
Sta mi je?! Pre samo 10 min svi se okomili na mene ko da sam neki nacionalista, cetnik il ne znam sta...onaj udbas trazi stare teme, da bi nasao razlog da se posvadja samnom! sistematski me tera! de ne umisljaj paranoican si Sta kao niste bili svi protiv mene? |
|
| |
Mirza Osnivač
Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 00:45 | |
| Bili smo protiv kapitalizma. I sada smo. | |
|
| |
Ijustwanttolive Vojnik
Broj poruka : 10 Godina : 41 Mjesto : Bijeljina Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-12-08
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 00:46 | |
| Ama covece naravno da ne.... i zato kazem da zelim mir...a ne da ga imam...pogledaj ponovo moj komentar...jer ne zelim nikakvu diskriminaciju... ali je ima...mnogo...sa svih strana....ajde sad....spavajte lijepo..... Mwa JugoSlovenKa Pionirka .... Pozzzz | |
|
| |
Mirza Osnivač
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 00:47 | |
| | |
|
| |
Ijustwanttolive Vojnik
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 00:48 | |
| Vojvodjanin....smiri se covece.... Pozzz..... | |
|
| |
Ijustwanttolive Vojnik
| |
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 00:51 | |
| "S tobom vise necu da pricam niti da se na tebe obracam. Obicno si razmazeno i samozaljubljeno deriste koje se neobraca na druge i tera svoje pa cak i kad mu suprotno dokazu...pozz do nikada" evo dokaza...jel ovo mozda protiv kapitalizma??? |
|
| |
Broj poruka : 555 Godina : 33 Mjesto : Bečej Posao : Učenik Obrazovanje : Kuvar Reputacija : 0 Bodovi : 5 Datum upisa : 2008-10-28
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 00:53 | |
| Vojvodjanine nemoj da vredjaš Udarnika! ima i veći čin od tebe,i stariji je,zato pokaži malo poštovanja.i nemoj da plašiš druga Marka | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 00:54 | |
| - drug Tibor (citat):
- Vojvodjanine nemoj da vredjaš Udarnika! ima i veći čin od tebe,i stariji je,zato pokaži malo poštovanja.i nemoj da plašiš druga Marka
Alo vidis da sam citirao!!!! |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 00:55 | |
| Ne vidim!!! shvaćam samo da plašiš našeg novog druga Marka!!! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 00:56 | |
| - drug Tibor (citat):
- Ne vidim!!! shvaćam samo da plašiš našeg novog druga Marka!!!
ovaj znak " znaci da citiras! Citirao sam udbasa!!! Nema ama bas nikakva veze sa markom! |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 00:57 | |
| Dobro onda, samo ti kuliraj! | |
|
| |
Mirza Osnivač
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 01:00 | |
| Drugovi... Smirite se. Nema potrebe da se stvaraju tenzije. Ipak smo mi udruženje mladih koji imaju ISTI cilj. Istina, ne slažemo se svi oko kapitalizma ali to je trenutno periferna stvar.
RADIMO NA POMIRIVANJU NARODA! SHVATATE LI OZBILJNOST OVOG ZADATKA?
Ako uspijemo... naša dijeca će učiti o nama u školi... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 01:02 | |
| kako da pomirujem narod sa nekim ko nece da prica samnom? |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 01:03 | |
| A ko to neće da prića sa tobom??? | |
|
| |
Mirza Osnivač
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 01:04 | |
| Momci, opustite se! Ne posjećujte temu Kapitalizam neko vrijeme. Fokusirajte se na MABIH. Vojvođanine, kako ide Akcija: Zvuk? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 01:05 | |
| - drug Tibor (citat):
- A ko to neće da prića sa tobom???
udbas koji je izjavio ovo: "S tobom vise necu da pricam niti da se na tebe obracam. Obicno si razmazeno i samozaljubljeno deriste koje se neobraca na druge i tera svoje pa cak i kad mu suprotno dokazu...pozz do nikada" |
|
| |
Red Dog Vodnik 1.klase
Broj poruka : 133 Godina : 58 Mjesto : Malmö / Svedska Obrazovanje : Pravnik Reputacija : 0 Bodovi : 1 Datum upisa : 2008-06-20
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 01:06 | |
| Druze Vojvodane,
Meni je stvarno zao ako sam doprineo time da se osecas uvredenim. Ali ja sam stvarno blenuo kad sam video tvoje odgovore. Stvarno ih smatram prema obrazcu 1 A liberalne propagande iz devetesetih godina. Zanimljivo je da je jedan od tih liberala, Frederik Reinfeldt, danas Premijer Ministar Svedske i nacionalizira banke. Ja sam jednostavno verovao da su te floskule iskorenjene. Posto se ne koriste vise na Zapadu. Zato moja reakcija.
Inace, i ja smatram da treba uci u EU. Imaju drugovi pravo, EU je kapitalisticka tvorevina i njeni zakoni brane prvenstveno pravo svojine i kapitalisticka „ljudska prava“. Ali mi smo vec porazeni. Sta imamo izgubiti? Suverenitet ovih danasnjih Banana Republika? EU jeste kapitalisticka tvorevina ali je dosledna u tome. Dok u Banana Republikama vlada korupcija i samovolje. Skoro sve je bolje od Banana Republika.
Svestan sam da su nas prvo tukli, a sada nam nude sargarepu da bi nas mogli eksploatisati, ali ja smatram da treba prihvatiti tu sargarepu iz taktickih razloga. Do dalnjeg. Dok se uslovi ne budu menjali. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 01:06 | |
| - Udarnik (citat):
- Momci, opustite se!
Ne posjećujte temu Kapitalizam neko vrijeme. Fokusirajte se na MABIH. Vojvođanine, kako ide Akcija: Zvuk? Nikako, zato sto se niko ne javlja za fazu I, i treba mi activation code, moj nije dobar...
Vojvodjanin: komentar modifikovan dana: 8th December 2008, 01:09; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 01:08 | |
| - Red Dog (citat):
- Druze Vojvodane,
Meni je stvarno zao ako sam doprineo time da se osecas uvredenim. Ali ja sam stvarno blenuo kad sam video tvoje odgovore. Stvarno ih smatram prema obrazcu 1 A liberalne propagande iz devetesetih godina. Zanimljivo je da je jedan od tih liberala, Frederik Reinfeldt, danas Premijer Ministar Svedske i nacionalizira banke. Ja sam jednostavno verovao da su te floskule iskorenjene. Posto se ne koriste vise na Zapadu. Zato moja reakcija.
Inace, i ja smatram da treba uci u EU. Imaju drugovi pravo, EU je kapitalisticka tvorevina i njeni zakoni brane prvenstveno pravo svojine i kapitalisticka „ljudska prava“. Ali mi smo vec porazeni. Sta imamo izgubiti? Suverenitet ovih danasnjih Banana Republika? EU jeste kapitalisticka tvorevina ali je dosledna u tome. Dok u Banana Republikama vlada korupcija i samovolje. Skoro sve je bolje od Banana Republika.
Svestan sam da su nas prvo tukli, a sada nam nude sargarepu da bi nas mogli eksploatisati, ali ja smatram da treba prihvatiti tu sargarepu iz taktickih razloga. Do dalnjeg. Dok se uslovi ne budu menjali. to sam i ja u pocetku tvrdio, al su mi rekli da sam spijun. e tu sam puko. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam | |
| |
|
| |
| Kapitalizam | |
|