Autor | Poruka |
---|
Jugoslav General Major
Broj poruka : 1096 Godina : 34 Mjesto : Bosna Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-07-17
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 13th December 2008, 00:42 | |
| Da nije bilo Staljina ti bi druze danas zivio u Madjarskoj (ili Njemackoj..neznam dal si iz Banata ili Backe:P)... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 13th December 2008, 00:45 | |
| jeste, jako im je lepo...samo sto crkavaju od siromstva...nemas kola mladja od 30 godina tamo...i kao sto je reko jedan tip "jos im je rano za internet, al ce zato za par decenija moci da koriste mobilne" ...ajde bre...banana republika... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 13th December 2008, 00:46 | |
| - Revolucionar (citat):
- Da nije bilo Staljina ti bi druze danas zivio u Madjarskoj (ili Njemackoj..neznam dal si iz Banata ili Backe:P)...
u nemackoj...i ne! DA nije bilo tita i MOG pradede i drugih boraca nob-a, pa opet ne verujem da bi okupacija trajala 60 godina...Geza...A sta je sa gulazima??? |
|
| |
Jugoslav General Major
Broj poruka : 1096 Godina : 34 Mjesto : Bosna Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-07-17
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 13th December 2008, 00:47 | |
| Nemores imati i besplatno skolstvo i besplatno zdravstvo i osiguran posao a uz to i Mercedes... | |
|
| |
Jugoslav General Major
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 13th December 2008, 00:48 | |
| - Vojvodjanin (citat):
- Revolucionar (citat):
- Da nije bilo Staljina ti bi druze danas zivio u Madjarskoj (ili Njemackoj..neznam dal si iz Banata ili Backe:P)...
u nemackoj...i ne! DA nije bilo tita i MOG pradede i drugih boraca nob-a, pa opet ne verujem da bi okupacija trajala 60 godina...Geza...A sta je sa gulazima??? Beograd nebi bio oslobodjen bez pomoci Crvene Armije..svaka cast nasim Partizanima ali oni nisu nadljudi... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 13th December 2008, 00:48 | |
- Nemores imati i besplatno skolstvo i besplatno zdravstvo i osiguran posao a uz to i Mercedes...
jeste "osiguran posao" ...a jel se ti ikad zapitas KAKAV POSAO?! Ajde bre...pa sto se onda zale...ajde bre...ocajno zive...a o zdravstvu i da ne pricam... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 13th December 2008, 00:49 | |
- Vojvodjanin (citat):
- Revolucionar (citat):
u nemackoj...i ne! DA nije bilo tita i MOG pradede i drugih boraca nob-a, pa opet ne verujem da bi okupacija trajala 60 godina...Geza...A sta je sa gulazima??? Beograd nebi bio oslobodjen bez pomoci Crvene Armije..svaka cast nasim Partizanima ali oni nisu nadljudi... sta me briga za beograd...ja sam iz vojvodine... |
|
| |
Jugoslav General Major
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 13th December 2008, 00:51 | |
| Kada vidim ovakve ogorcene kapitaliste pomislim dali je moguce vratiti nam nasu Jugu..kapitalisti su je i razbili a sad bi je neki kapitalist i vratio :S .. ih moj Balkane.. odo ja na Kubu | |
|
| |
Mirza Osnivač
Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 13th December 2008, 00:53 | |
| Mlad je on još, tek 14. Šta on zna o kapitalizmu (vidi samo nove konzole, posljednju računarsku opremu i bijesno auto ). Druže Vojvođanine, koliko za bubreg? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 13th December 2008, 00:54 | |
- Kada vidim ovakve ogorcene kapitaliste pomislim dali je moguce vratiti nam nasu Jugu..kapitalisti su je i razbili a sad bi je neki kapitalist i vratio :S .. ih moj Balkane.. odo ja na Kubu
razbili su je nacionalisti...opet prica o svetskim diktatorima...taj sistem NIGDE nije funkcionisao, niti ce funkcionaisati osim u TITOVOJ JUGI! I previse se zanosis time da su staljin, castro, itd., bezgresni....ti si ateista, a dozivljavas ih kao bogove... |
|
| |
Jugoslav General Major
| |
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 13th December 2008, 00:55 | |
| - Udarnik (citat):
- Mlad je on još, tek 14.
Šta on zna o kapitalizmu (vidi samo nove konzole, posljednju računarsku opremu i bijesno auto ).
Druže Vojvođanine, koliko za bubreg? jedno 1.500 eura... A TI IMAS 18, vidis teoriju pa mislis to tako ide u praksi... |
|
| |
Drug Ambra Moderator foruma
Broj poruka : 354 Godina : 32 Mjesto : Osijek Reputacija : 0 Bodovi : 4 Datum upisa : 2008-07-15
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 13th December 2008, 00:57 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 13th December 2008, 00:59 | |
| |
|
| |
Mirza Osnivač
Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 13th December 2008, 01:00 | |
| - Vojvodjanin (citat):
- Udarnik (citat):
- Mlad je on još, tek 14.
Šta on zna o kapitalizmu (vidi samo nove konzole, posljednju računarsku opremu i bijesno auto ).
Druže Vojvođanine, koliko za bubreg? jedno 1.500 eura... A TI IMAS 18, vidis teoriju pa mislis to tako ide u praksi... Otkud ti znaš kako ja doživljavam teoriju? Zaboravljaš, mladi Vojvođanine, da sam detaljista i povrh toga perfekcionista. Komunizam/socijalizam nije savršen, ali je savršeniji od kapitalizma. Osim toga, zaboravljaš 3 moja citata. | |
|
| |
Jugoslav General Major
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 13th December 2008, 01:01 | |
| dajem i ja svoj bubreg za Kubansko drzavljanstvo ! | |
|
| |
Mirza Osnivač
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 13th December 2008, 01:01 | |
| - Udarnik (citat):
- Vojvodjanin (citat):
- JA PREDSENIK NACIONALNOG STROJA??? a kakva je to demokratija kad ne das drugome da misli sta oce?! A za solidarnost, ti si taj koji nece da prihvati komromis...nije kapitalizam savrsen, ali nije ni svetsko zlo...
Upravo jeste svjetsko zlo. Masovne trgovine oružjem, ogroman broj populacije su ovnisnici droga koje se prodaju samo i isključivo zbog profita. A da ne spominjem trgovinu ljudima...
Vojvođanine, zamisli da se ja složim s kapitalizmom i smislim plan kako da prodam TVOJ bubreg ili tebe kompletnog nekom bolesnom pedofilu? No, tebi je tek 14 godina. Ne možemo previše očekivati od tebe. Ipak kapitalizam na svijet donosi predivne stvari poput video igara, konzola, automobila itd itd.
... - Udarnik (citat):
- I UPRAVO SE KAPITALIZAM ZLOUPOTREBLJAVA!
S orpoštenjem, kapitalizam ne jebe zakone ni 5%. Zakoni su samo sročene rečenice. NIŠTA VIŠE! - Udarnik (citat):
- 'Ajde Vojvodine ti ukradi auto pod socijalizmom?
Ujutru bi se probudio modar, u stanici milicije. Na ovo ne možeš ništa reći. Svaka dalja odbrana kapitalizma je NEBULOZA! | |
|
| |
Jugoslav General Major
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 13th December 2008, 01:03 | |
- dajem i ja svoj bubreg za Kubansko drzavljanstvo !
jel koga ZANIMA???????????? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 13th December 2008, 01:03 | |
- dajem i ja svoj bubreg za Kubansko drzavljanstvo !
da...tako lepo zive da masovno beze u ameriku, ne bi li bili spremacice i prali sudove i radili ko fizikalci...a to rade zato sto im je lepo na kubi...eto, beze iz raja zvanog kuba, ne bi li se lepo porobili u kapitalistickoj americi, zvanoj zlo...misim, ajde... |
|
| |
Jugoslav General Major
| |
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 13th December 2008, 01:05 | |
| |
|
| |
Drug Ambra Moderator foruma
Broj poruka : 354 Godina : 32 Mjesto : Osijek Reputacija : 0 Bodovi : 4 Datum upisa : 2008-07-15
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 13th December 2008, 01:06 | |
| ja dajem i jetru kome treba cijena po dogovorua ako uzmete bubrege i jetru kostana srž ide u paketu s tim no ko prvi se javi moze po promotivnoj cijeni kupiti rožnicu i može sklopiti ugovor s kojim ima pravo i na srce nakon nekog vremena | |
|
| |
Jugoslav General Major
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 13th December 2008, 01:06 | |
| | |
|
| |
Jugoslav General Major
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 13th December 2008, 01:07 | |
| - Udarnik (citat):
- Udarnik (citat):
- Vojvodjanin (citat):
- JA PREDSENIK NACIONALNOG STROJA??? a kakva je to demokratija kad ne das drugome da misli sta oce?! A za solidarnost, ti si taj koji nece da prihvati komromis...nije kapitalizam savrsen, ali nije ni svetsko zlo...
Upravo jeste svjetsko zlo. Masovne trgovine oružjem, ogroman broj populacije su ovnisnici droga koje se prodaju samo i isključivo zbog profita. A da ne spominjem trgovinu ljudima...
Vojvođanine, zamisli da se ja složim s kapitalizmom i smislim plan kako da prodam TVOJ bubreg ili tebe kompletnog nekom bolesnom pedofilu? No, tebi je tek 14 godina. Ne možemo previše očekivati od tebe. Ipak kapitalizam na svijet donosi predivne stvari poput video igara, konzola, automobila itd itd.
... - Udarnik (citat):
- I UPRAVO SE KAPITALIZAM ZLOUPOTREBLJAVA!
S orpoštenjem, kapitalizam ne jebe zakone ni 5%. Zakoni su samo sročene rečenice. NIŠTA VIŠE! - Udarnik (citat):
- 'Ajde Vojvodine ti ukradi auto pod socijalizmom?
Ujutru bi se probudio modar, u stanici milicije. Na ovo ne možeš ništa reći. Svaka dalja odbrana kapitalizma je NEBULOZA! jel ti vojvodjanine planiras na ovo odgovorit??? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 13th December 2008, 01:07 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam | |
| |
|
| |