Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Šta uraditi da se osnuje Nova Jugoslavija? 8th December 2008, 12:52 | |
| a da stupimo u kontakt sa njima?... |
|
| |
drug Tibor Kapetan 1. klase
Broj poruka : 555 Godina : 33 Mjesto : Bečej Posao : Učenik Obrazovanje : Kuvar Reputacija : 0 Bodovi : 5 Datum upisa : 2008-10-28
| Naslov komentara: Re: Šta uraditi da se osnuje Nova Jugoslavija? 8th December 2008, 13:18 | |
| Pa Vojvodjaninu trebali bismo ti i ja da pristupimo tim antifašistama u Beogradu! šta kažeš??? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Šta uraditi da se osnuje Nova Jugoslavija? 8th December 2008, 13:30 | |
| - drug Tibor (citat):
- Pa Vojvodjaninu trebali bismo ti i ja da pristupimo tim antifašistama u Beogradu! šta kažeš???
ja sam se vec prijavio na forum. dodji i ti. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Šta uraditi da se osnuje Nova Jugoslavija? 8th December 2008, 13:31 | |
| |
|
| |
Mirza Osnivač
Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
| Naslov komentara: Re: Šta uraditi da se osnuje Nova Jugoslavija? 8th December 2008, 14:31 | |
| Javite im da postoji MABIH i da smo voljni da kooperiramo skupa, ukoliko se bave istim problemom. Javite šta su rekli. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Šta uraditi da se osnuje Nova Jugoslavija? 8th December 2008, 21:31 | |
| |
|
| |
Broj poruka : 555 Godina : 33 Mjesto : Bečej Posao : Učenik Obrazovanje : Kuvar Reputacija : 0 Bodovi : 5 Datum upisa : 2008-10-28
| Naslov komentara: Re: Šta uraditi da se osnuje Nova Jugoslavija? 8th December 2008, 22:23 | |
| Vojvodjaninu pogledao sam taj Antifa Beograd sajt na internetu i nisam baš nešto zadivljen!!!
Tamo piše da se samo žele boriti protiv svih oblika nacionalizma i šovinizma, i da ne žele da slede nijednu političku ideologiju! To znači da nisu komunisti nego utopisti... Razmisliću još za moj ulazak kod njih!
nadam se da me razumeš! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Šta uraditi da se osnuje Nova Jugoslavija? 8th December 2008, 22:26 | |
| - drug Tibor (citat):
- Vojvodjaninu pogledao sam taj Antifa Beograd sajt na internetu i nisam baš nešto zadivljen!!!
Tamo piše da se samo žele boriti protiv svih oblika nacionalizma i šovinizma, i da ne žele da slede nijednu političku ideologiju! To znači da nisu komunisti nego utopisti... Razmisliću još za moj ulazak kod njih!
nadam se da me razumeš! da, samo ja smatram da je to dobro...pazi, ako razmisljas takticki, vise ces naci antifasista nego antifasista koji su komunisti...sto znaci vise clanova...uostalom, ni u mabih-u ne moras da si komunista...za to imas skobih... |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Šta uraditi da se osnuje Nova Jugoslavija? 8th December 2008, 22:34 | |
| A kako se treba ući u taj SKOBIH??? mislim dajte mi neku adresu za to... | |
|
| |
Mirza Osnivač
Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
| Naslov komentara: Re: Šta uraditi da se osnuje Nova Jugoslavija? 8th December 2008, 22:35 | |
| Unutar MABIH-a se nalazi SKOBIH. Obrati se Revolucionaru za SKOBIH. On time upravlja. Predlažem da ga kontaktiraš PP-om. | |
|
| |
Ijustwanttolive Vojnik
Broj poruka : 10 Godina : 41 Mjesto : Bijeljina Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-12-08
| Naslov komentara: Re: Šta uraditi da se osnuje Nova Jugoslavija? 9th December 2008, 00:49 | |
| Sto zatvori onu temu... Bas mi nesto dosla inspiracija.... | |
|
| |
Drug Čelik Zastavnik 1.klase
Broj poruka : 335 Godina : 33 Mjesto : Željezna Zenica, Yugoslavija Posao : Moler Obrazovanje : Srednja skola zasad... Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-07-14
| Naslov komentara: Re: Šta uraditi da se osnuje Nova Jugoslavija? 9th December 2008, 00:50 | |
| da se malo ohladite...mislim vojvodjani....lol, udji sad u chat, vojvodjanin je tu...pozdrav | |
|
| |
Ijustwanttolive Vojnik
Broj poruka : 10 Godina : 41 Mjesto : Bijeljina Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-12-08
| Naslov komentara: Re: Šta uraditi da se osnuje Nova Jugoslavija? 9th December 2008, 00:58 | |
| Xaxa... Tu sam...ovaj....ma nema frke..nema potrebe za prozivkom:D Msm misljenja se uvijek razlikuju... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Šta uraditi da se osnuje Nova Jugoslavija? 9th December 2008, 01:14 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Šta uraditi da se osnuje Nova Jugoslavija? 9th December 2008, 01:23 | |
| "[b/]Pa moj stav je, opet ponavljam samo moj da treba da se osnivaju ovakve "organizacije", "grupe" u svakom gradu na Balkanu, ne samo u Srbiji nego i u BIH, Hrvatskoj kako bi smo delovali zajedno protiv fašista. Nisam za neku krovnu organizaciju niti za podružnice, već za pravu autonomiju... Ima nas levičara, komunista, anarhista, navijača, homosekusalaca i svega ostaloga. Borimo se protiv isključivosti.[b]"
stav jednog od aktivsta antifa-beograd |
|
| |
Lenjin Stariji Vodnik
Broj poruka : 156 Godina : 31 Mjesto : Zagreb Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-08-09
| Naslov komentara: Re: Šta uraditi da se osnuje Nova Jugoslavija? 17th December 2008, 13:21 | |
| "naravno...kapitalizam nije los... Laughing"
oh lijepo si to rekao Vojvodjanine svaka ti čast mislim ono - kapitalizam nije loš bravo....NARAVNO DA JE LOŠ!
Tko neće da se bori protiv kapitalizma neka šuti o fašizmu! | |
|
| |
Jugoslav General Major
Broj poruka : 1096 Godina : 34 Mjesto : Bosna Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-07-17
| Naslov komentara: Re: Šta uraditi da se osnuje Nova Jugoslavija? 17th December 2008, 16:10 | |
| I fasizam i imperijalizam su produkti kapitalizma.... | |
|
| |
Lenjin Stariji Vodnik
Broj poruka : 156 Godina : 31 Mjesto : Zagreb Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-08-09
| Naslov komentara: Re: Šta uraditi da se osnuje Nova Jugoslavija? 18th December 2008, 00:21 | |
| Kapitalizamje sve što nije socijalizam ili komunizam nadam e da ste razumjeli | |
|
| |
vox Vodnik
Broj poruka : 68 Godina : 52 Mjesto : Balkan Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-06-21
| Naslov komentara: Re: Šta uraditi da se osnuje Nova Jugoslavija? 5th January 2009, 02:27 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Šta uraditi da se osnuje Nova Jugoslavija? | |
| |
|
| |
| Šta uraditi da se osnuje Nova Jugoslavija? | |
|