Autor | Poruka |
---|
drug Tibor Kapetan 1. klase
Broj poruka : 555 Godina : 33 Mjesto : Bečej Posao : Učenik Obrazovanje : Kuvar Reputacija : 0 Bodovi : 5 Datum upisa : 2008-10-28
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 23:06 | |
| E pa mojoj opštini ni školi uopšte ne pomažu!!!to pomaganje je kanda samo u zrenjaninu!nigde drugde!!!! | |
|
| |
JugoSlovenKa Pionirka :) Vodnik
Broj poruka : 90 Godina : 33 Mjesto : Bijeljina Reputacija : 0 Bodovi : 1 Datum upisa : 2008-09-06
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 23:06 | |
| "Ustani sutra, skupi sve pare iz kuce i posalji u afriku...bolje ces se osecati..."
ovo mi vec lici na podsmevanje pa pogledaj samo koliko muke ljudima sa jedne strane dok drugi ljudi uopste na svojoj kozi ne osete to i kao da ne vide da neko nema nista dok oni imaju sve sto pozele. | |
|
| |
Mirza Osnivač
Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 23:07 | |
| Druže, mogao bi ti da razmotriš šta ćeš napisati prije nego što to uradiš. Shvataš li koga porediš s Miloševićem?
Prelaziš granicu... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 23:07 | |
| - Mladi Udbaš (citat):
- To sto oni rade NIJE pomoc..vec sam ti rekao, al NE citas..kupuju vasa poduzeca jer se jeftina radna snaga, al dok se otvori Ukrajinsko trziste i druga istocna odose oni a vi ce te ostati bez posla... a sto ti nebi poslao??? sto bush nebi poslao??? umjesto da me pitas razmisl malo, promuckaj glavom..ja imam 18 godina i idem u srednju skolu...a te vodje drzava su muli milijunasi i obicna gamad..al uzivaj u svome kapitalizmu koji je Partizane izjednacio sa cetnicima..
Govorim o eu! ...a drugo salju srednje-banatskom okrugu (mom okrugu) direktno pare...ne govorim o firmama...a izjednacavanje je izvrsila MONARHISTICKA stranka Vuka Draskovica...vidis LSV je za evropu, ali se ZESTOKO protivi izjednacavanju! NIJE SVE CRNO-BELO!!!! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 23:08 | |
| - Udarnik (citat):
- Druže, mogao bi ti da razmotriš šta ćeš napisati prije nego što to uradiš.
Shvataš li koga porediš s Miloševićem?
Prelaziš granicu... Ja ne poredim, ja kazem da govore isto...a govore isto...aj kazi da to nije i milosevic govorio! Ako sam nekog uvredio, izvinjavam se, al je tako... |
|
| |
Broj poruka : 90 Godina : 33 Mjesto : Bijeljina Reputacija : 0 Bodovi : 1 Datum upisa : 2008-09-06
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 23:10 | |
| Smatram da upravo i jeste sve crno belo kada govorimo o kapitalizmu oscilacije su prevelike sto se tice nacina zivota ljudi
to ne bi trebalo da je tako ne u tolikoj meri! | |
|
| |
Jugoslav General Major
Broj poruka : 1096 Godina : 34 Mjesto : Bosna Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-07-17
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 23:11 | |
| - Vojvodjanin (citat):
- Udarnik (citat):
- Druže, mogao bi ti da razmotriš šta ćeš napisati prije nego što to uradiš.
Shvataš li koga porediš s Miloševićem?
Prelaziš granicu... Ja ne poredim, ja kazem da govore isto...a govore isto...aj kazi da to nije i milosevic govorio! Ako sam nekog uvredio, izvinjavam se, al je tako... Mali ako nisi znao Antifasiste karakterizira Demokraticnost i Solidarnost..sa svojim arogantnim posanjem mozes jedino da postanes presjednik Nacionalnog Stroja.. | |
|
| |
Broj poruka : 555 Godina : 33 Mjesto : Bečej Posao : Učenik Obrazovanje : Kuvar Reputacija : 0 Bodovi : 5 Datum upisa : 2008-10-28
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 23:12 | |
| Samo drugi put malo pazi šta pišeš!
E da mogao bi ti sa tim rečima da postaneš nacionalista! | |
|
| |
Mirza Osnivač
Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 23:13 | |
| Nije bitno ko je kako govorio. Bitno je da skineš tu kantu s glave i otvoriš oči. Zahvaljujući tvom kapitalizmu ja mogu da danas-sutra silujem, ukradem, ubijem i kupim sebi slobodu poslije takvih zločina. Čovječe, mogu TEBE da kupim prema zakonima tvog kapitalizma.
Sve što je bitno je koliko novca imaš. To ti propovjedaš.
Digni pogled s materijalnih stvari, ne gledaj PlayStation 3, Wii konzole, AMD procesora i najnovijeg BMW modela. Otvorenih očiju, razmotri da li je zdravo društvo u kome obični građanin s dovoljno novca može da naruči kontejner pušaka AK-47? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 23:14 | |
| JA PREDSENIK NACIONALNOG STROJA??? a kakva je to demokratija kad ne das drugome da misli sta oce?! A za solidarnost, ti si taj koji nece da prihvati komromis...nije kapitalizam savrsen, ali nije ni svetsko zlo... |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 23:15 | |
| Takvo materijalno društvo je bolesno! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 23:15 | |
| - Udarnik (citat):
- Nije bitno ko je kako govorio.
Bitno je da skineš tu kantu s glave i otvoriš oči. Zahvaljujući tvom kapitalizmu ja mogu da danas-sutra silujem, ukradem, ubijem i kupim sebi slobodu poslije takvih zločina. Čovječe, mogu TEBE da kupim prema zakonima tvog kapitalizma.
Sve što je bitno je koliko novca imaš. To ti propovjedaš.
Digni pogled s materijalnih stvari, ne gledaj PlayStation 3, Wii konzole, AMD procesora i najnovijeg BMW modela. Otvorenih očiju, razmotri da li je zdravo društvo u kome obični građanin s dovoljno novca može da naruči kontejner pušaka AK-47? da, a sta ti predlazes umesto tog kapitalizma?! Samoupravni-socijalizam?! To je dobro u teoriji, al ga ljudi zloupotrebljavaju! Tad bi svako preko veze mogao da nabavi AK-47! A to se sve resava zakonima! I policijom... |
|
| |
Mirza Osnivač
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 23:18 | |
| - Vojvodjanin (citat):
- JA PREDSENIK NACIONALNOG STROJA??? a kakva je to demokratija kad ne das drugome da misli sta oce?! A za solidarnost, ti si taj koji nece da prihvati komromis...nije kapitalizam savrsen, ali nije ni svetsko zlo...
Upravo jeste svjetsko zlo. Masovne trgovine oružjem, ogroman broj populacije su ovnisnici droga koje se prodaju samo i isključivo zbog profita. A da ne spominjem trgovinu ljudima... Vojvođanine, zamisli da se ja složim s kapitalizmom i smislim plan kako da prodam TVOJ bubreg ili tebe kompletnog nekom bolesnom pedofilu? No, tebi je tek 14 godina. Ne možemo previše očekivati od tebe. Ipak kapitalizam na svijet donosi predivne stvari poput video igara, konzola, automobila itd itd. ... | |
|
| |
Mirza Osnivač
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 23:19 | |
| I UPRAVO SE KAPITALIZAM ZLOUPOTREBLJAVA!
S orpoštenjem, kapitalizam ne jebe zakone ni 5%. Zakoni su samo sročene rečenice. NIŠTA VIŠE! | |
|
| |
Mirza Osnivač
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 23:19 | |
| 'Ajde Vojvodine ti ukradi auto pod socijalizmom? Ujutru bi se probudio modar, u stanici milicije. | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 23:22 | |
| - Udarnik (citat):
- 'Ajde Vojvodine ti ukradi auto pod socijalizmom?
Ujutru bi se probudio modar, u stanici milicije. pa da .... A danas ubij coveka,plati .. i bices cist kao da nista nisi nikada ni uradio ... | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 23:24 | |
| tačno,ali je nažalost tako,a to je sve uticaj Zapada i kapitalizma,,, | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 23:25 | |
| nije istina...aj to uradi u eu! To je posledica bezzakonja! |
|
| |
Jugoslav General Major
Broj poruka : 1096 Godina : 34 Mjesto : Bosna Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-07-17
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 23:25 | |
| Momak pregazio dvije curice i oslobodjen u obrazlozenje da je iz "dobrostojece obitelji",, makar nisu bili licemjerni pa su odmah priznali.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 23:26 | |
| - Mladi Udbaš (citat):
- Momak pregazio dvije curice i oslobodjen u obrazlozenje da je iz "dobrostojece obitelji",, makar nisu bili licemjerni pa su odmah priznali..
BEZZAKONJE! i jel to u zemlji eu?! |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 23:28 | |
| Ma sta branis toliko EU EU je cista propast ! dobro upakovano sranje | |
|
| |
Mirza Osnivač
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 23:29 | |
| NOVAC STVARA BEZZAKONJE!
J A T E B E S D O V O L J N O N O V C A M O G U B U K V A L N O P O S J E D O V A T I ! | |
|
| |
Mirza Osnivač
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 23:30 | |
| - Udarnik (citat):
- Vojvodjanin (citat):
- JA PREDSENIK NACIONALNOG STROJA??? a kakva je to demokratija kad ne das drugome da misli sta oce?! A za solidarnost, ti si taj koji nece da prihvati komromis...nije kapitalizam savrsen, ali nije ni svetsko zlo...
Upravo jeste svjetsko zlo. Masovne trgovine oružjem, ogroman broj populacije su ovnisnici droga koje se prodaju samo i isključivo zbog profita. A da ne spominjem trgovinu ljudima...
Vojvođanine, zamisli da se ja složim s kapitalizmom i smislim plan kako da prodam TVOJ bubreg ili tebe kompletnog nekom bolesnom pedofilu? No, tebi je tek 14 godina. Ne možemo previše očekivati od tebe. Ipak kapitalizam na svijet donosi predivne stvari poput video igara, konzola, automobila itd itd.
... - Udarnik (citat):
- I UPRAVO SE KAPITALIZAM ZLOUPOTREBLJAVA!
S orpoštenjem, kapitalizam ne jebe zakone ni 5%. Zakoni su samo sročene rečenice. NIŠTA VIŠE! - Udarnik (citat):
- 'Ajde Vojvodine ti ukradi auto pod socijalizmom?
Ujutru bi se probudio modar, u stanici milicije. Na ovo ne možeš ništa reći. Svaka dalja odbrana kapitalizma je NEBULOZA! | |
|
| |
Jugoslav General Major
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 23:31 | |
| | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 23:36 | |
| Eto toliko o tome . I da .. ja smatram da ne treba vise oko toga da se raspravlja.. Uopste nije ni smelo da se dogodi da se oko ovakve stvari medjusobno prepiremo.... ko? - vojvodjanin sa jedne i mi sa druge strane ... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam | |
| |
|
| |
| Kapitalizam | |
|