Autor | Poruka |
---|
drug Tibor Kapetan 1. klase
Broj poruka : 555 Godina : 33 Mjesto : Bečej Posao : Učenik Obrazovanje : Kuvar Reputacija : 0 Bodovi : 5 Datum upisa : 2008-10-28
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 21:11 | |
| Vojvodjanine, vjeruj mi ja sam pročitao, učio, čuo i video o Komunizmu,samoupravljanju mnogo više nego što ti možeš da zamisliš... A ko je to krao u Samoupravljanju neprestano??? tamo u EU si svrstan na stranu EU koja je na strani Amerike,najveće Imperijalističke zemlje na svetu,i EU ti je Imperijalistička samo što to treba upoznati. I vjeruj mi ima šanse da se mržnja otkloni iz našeg naroda,ima još šanse za pomirenje!!! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 21:15 | |
| - drug Tibor (citat):
- Vojvodjanine, vjeruj mi ja sam pročitao, učio, čuo i video o Komunizmu,samoupravljanju mnogo više nego što ti možeš da zamisliš...
A ko je to krao u Samoupravljanju neprestano??? tamo u EU si svrstan na stranu EU koja je na strani Amerike,najveće Imperijalističke zemlje na svetu,i EU ti je Imperijalistička samo što to treba upoznati. I vjeruj mi ima šanse da se mržnja otkloni iz našeg naroda,ima još šanse za pomirenje!!! TO sto si ti procitao to je nesto drugo...jedno je teorija a jedno praksa...a krali su SVI...od direktora do masin-bravara...a u eu nisi ninacijoj strani...a sto se mrznje tice...nikad vise... |
|
| |
Broj poruka : 555 Godina : 33 Mjesto : Bečej Posao : Učenik Obrazovanje : Kuvar Reputacija : 0 Bodovi : 5 Datum upisa : 2008-10-28
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 21:23 | |
| Hej bre pa rekao sam da nisam samo čitao nego i video i čuo,i skoro svako je rekao da je bilo dobro živeti u to vreme...i znam šta je razlika izmedju teorije i prakse. al onaj ko je krao na kraju ga je sustigl kazna!!! i u ozbiljnim preduzećima i fabrikama nije krao svako,nego samo onaj kome se to moglo... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 21:25 | |
| - drug Tibor (citat):
- Hej bre pa rekao sam da nisam samo čitao nego i video i čuo,i skoro svako je rekao da je bilo dobro živeti u to vreme...i znam šta je razlika izmedju teorije i prakse. al onaj ko je krao na kraju ga je sustigl kazna!!! i u ozbiljnim preduzećima i fabrikama nije krao svako,nego samo onaj kome se to moglo...
Samo oni?! pa svejedno kralo se...a kazna ih sustigla nije... |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 21:29 | |
| Dobro možda kaznu nisu imali,ali krao je samo onaj koji je mogao,a to je sitna kradja npr. kradja nekog alata,manje sume novca ili neke manje količini nekog repro-materijala | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 21:32 | |
| A nije niko krao nešto veliko kao što su automobili,veliki računi u banci,
A i bilo je sigurnije živeti nego sad, tada je hleb i posao bio zagarantovan zakonom, a EU to ne nudi!!! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 21:36 | |
| - drug Tibor (citat):
- A nije niko krao nešto veliko kao što su automobili,veliki računi u banci,
A i bilo je sigurnije živeti nego sad, tada je hleb i posao bio zagarantovan zakonom, a EU to ne nudi!!! u eu nema potrebe za tim...nije bitno sto nisu krali nista veliko, za 40 godina staža kad sve stavis na gomilu, dosta su se nakrali... |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 21:37 | |
| Kako to misliš da u EU to ne treba??? Hoćeš da kažeš da u EU ne treba ni hleb ni posao??? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 21:40 | |
| - drug Tibor (citat):
- Kako to misliš da u EU to ne treba??? Hoćeš da kažeš da u EU ne treba ni hleb ni posao???
u eu ne treba niko da ti garantuje, zato sto ti taj lebac mozes da zaradis... |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 21:42 | |
| Pa jel ikakav zakon tamo meni garantuje nekakav redovan posao??? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 21:46 | |
| - drug Tibor (citat):
- Pa jel ikakav zakon tamo meni garantuje nekakav redovan posao???
Garantuje ti jedino tvoje znanje! I stalno razvijanje i samim tim i potreba za novim radnim mestima...evo ti primer "zastave" i "fiata"... |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 21:49 | |
| Znači tamo ja mogu da se oslanjam samo na samoga sebe??? To ti je kao u divljini kod životinja!!! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 21:55 | |
| - drug Tibor (citat):
- Znači tamo ja mogu da se oslanjam samo na samoga sebe???
To ti je kao u divljini kod životinja!!! Da, al je to normalno...priroda...ateizam...najjaci opstaju...to je PRIRODNO...a kad ne mozes da se snadjes dobijes socijalnu pomoc, koja je ko nasa prosecna plata...pa ti vidi... |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 22:00 | |
| Da al tamo taj novac je tolko malo da nemožeš da kupiš ni ono najosnovnije.
Ali to što kažeš da mogu da se oslanjam samo na sebe,priroda,divljina to nije u redu, valjda smo zato civilizovani ljudi da bismo pomagali jedni drugima! a ne da potkopavamo jedno druge! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 22:02 | |
| - drug Tibor (citat):
- Da al tamo taj novac je tolko malo da nemožeš da kupiš ni ono najosnovnije.
Ali to što kažeš da mogu da se oslanjam samo na sebe,priroda,divljina to nije u redu, valjda smo zato civilizovani ljudi da bismo pomagali jedni drugima! a ne da potkopavamo jedno druge! Pa zato sluzi socijalna...a veruj mi, ovo je pouzdana informacija, od socijalne u eu moze sasvim pristojno da se zivi...opet ne treba da bude toliko dobra da se ti opustis i lepo sto bi radio kad mozes da primas socijalnu... |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 22:08 | |
| Pa valjda bih zato radio da bih doprineo razvoju zajednice oko sebe! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 22:10 | |
| - drug Tibor (citat):
- Pa valjda bih zato radio da bih doprineo razvoju zajednice oko sebe!
tacno...nije mi jasno sto se to protivi mom komentaru?...ok...nema veze... |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 22:13 | |
| Pa da ti pokažem da nisi uvek u pravu!!! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 22:15 | |
| - drug Tibor (citat):
- Pa da ti pokažem da nisi uvek u pravu!!!
Jesam upravu sam... |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 22:18 | |
| kad kažem da nisi uvek u pravu onda je to tako!!! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 22:19 | |
| - drug Tibor (citat):
- kad kažem da nisi uvek u pravu onda je to tako!!!
Ja imam veci cin od tebe! I samim tim ja sam uvek upravu |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 22:21 | |
| Ne zanima me da budeš i General! ti starijeg moraš da poštuješ i gotovo! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 22:24 | |
| - drug Tibor (citat):
- Ne zanima me da budeš i General! ti starijeg moraš da poštuješ i gotovo!
A ti STARIJEG PO CINU moras da poslusas! |
|
| |
Mirza Osnivač
Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 22:26 | |
| Zaboravite rankove i zaboravite godine, argumenti su bitni. Raspravljate se oko gluposti... Složnost, drugovi, povedite se time. | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 7th December 2008, 22:26 | |
| Jeste moram da poslušam,ali ako je naredjenje irracionalno onda sam oslobodjen dužnosti izvršenja naredjenja!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam | |
| |
|
| |
| Kapitalizam | |
|