Autor | Poruka |
---|
drug Tibor Kapetan 1. klase
Broj poruka : 555 Godina : 33 Mjesto : Bečej Posao : Učenik Obrazovanje : Kuvar Reputacija : 0 Bodovi : 5 Datum upisa : 2008-10-28
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 00:07 | |
| Pa ni ovi sadašnji političari u Srbiji se ne razlikuju baš puno od Miloševićevog režima!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 555 Godina : 33 Mjesto : Bečej Posao : Učenik Obrazovanje : Kuvar Reputacija : 0 Bodovi : 5 Datum upisa : 2008-10-28
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 00:08 | |
| Da nisi Vojvodjanine neki špijun ili neki rušilac??? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 00:09 | |
| - drug Tibor (citat):
- Da nisi Vojvodjanine neki špijun ili neki rušilac???
EL VI VIDITE OVO!!! svako ko misli drugacije je spijun! |
|
| |
Jugoslav General Major
Broj poruka : 1096 Godina : 34 Mjesto : Bosna Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-07-17
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 00:10 | |
| - Vojvodjanin (citat):
- drug Tibor (citat):
EL VI VIDITE OVO!!! svako ko misli drugacije je spijun! NE tko misli drugacije nego onaj tko podupire NATO.. | |
|
| |
Mirza Osnivač
Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 00:11 | |
| - Udarnik (citat):
- Udarnik (citat):
- Vojvodjanin (citat):
- JA PREDSENIK NACIONALNOG STROJA??? a kakva je to demokratija kad ne das drugome da misli sta oce?! A za solidarnost, ti si taj koji nece da prihvati komromis...nije kapitalizam savrsen, ali nije ni svetsko zlo...
Upravo jeste svjetsko zlo. Masovne trgovine oružjem, ogroman broj populacije su ovnisnici droga koje se prodaju samo i isključivo zbog profita. A da ne spominjem trgovinu ljudima...
Vojvođanine, zamisli da se ja složim s kapitalizmom i smislim plan kako da prodam TVOJ bubreg ili tebe kompletnog nekom bolesnom pedofilu? No, tebi je tek 14 godina. Ne možemo previše očekivati od tebe. Ipak kapitalizam na svijet donosi predivne stvari poput video igara, konzola, automobila itd itd.
... - Udarnik (citat):
- I UPRAVO SE KAPITALIZAM ZLOUPOTREBLJAVA!
S orpoštenjem, kapitalizam ne jebe zakone ni 5%. Zakoni su samo sročene rečenice. NIŠTA VIŠE! - Udarnik (citat):
- 'Ajde Vojvodine ti ukradi auto pod socijalizmom?
Ujutru bi se probudio modar, u stanici milicije. Na ovo ne možeš ništa reći. Svaka dalja odbrana kapitalizma je NEBULOZA! Još nisam dobio odgovor Vojvođanina na ovo. (Ne skrećite s teme.) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 00:12 | |
| JA PODUPIREM SVAKOG KO JE POMOGAO DA SE SRUSI MILOSEVIC! |
|
| |
Jugoslav General Major
Broj poruka : 1096 Godina : 34 Mjesto : Bosna Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-07-17
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 00:12 | |
| NATO zlocini su samo jedan od produkata kapitalizma, jos smo uvjek na temi;) | |
|
| |
Jugoslav General Major
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 00:13 | |
| - Vojvodjanin (citat):
- JA PODUPIREM SVAKOG KO JE POMOGAO DA SE SRUSI MILOSEVIC!
De sada argumentirano (ako uopce znas) reci zasto? | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 00:13 | |
| Ma daj odgovori na ranije postavljeno pitanje!!!
Obraćam se vojvodjaninu | |
|
| |
Red Dog Vodnik 1.klase
Broj poruka : 133 Godina : 58 Mjesto : Malmö / Svedska Obrazovanje : Pravnik Reputacija : 0 Bodovi : 1 Datum upisa : 2008-06-20
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 00:14 | |
| - Vojvodjanin (citat):
- drug Tibor (citat):
EL VI VIDITE OVO!!! svako ko misli drugacije je spijun! Ja ne verujem da si spijun. Ti zvucis kao odjek kapitalisticke propagande. Kazes tacno ono sto zele da kazes. Prema obrazcu 1 A. Takav spijun ne bi preziveo 5 minuta. Ali nije mi jasno kako su uspeli da te indoktrinisu tako tameljno. „Tukli su nas zato sto nas vole...“ | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 00:14 | |
| - Udarnik (citat):
- Udarnik (citat):
- Udarnik (citat):
- Vojvodjanin (citat):
- JA PREDSENIK NACIONALNOG STROJA??? a kakva je to demokratija kad ne das drugome da misli sta oce?! A za solidarnost, ti si taj koji nece da prihvati komromis...nije kapitalizam savrsen, ali nije ni svetsko zlo...
Upravo jeste svjetsko zlo. Masovne trgovine oružjem, ogroman broj populacije su ovnisnici droga koje se prodaju samo i isključivo zbog profita. A da ne spominjem trgovinu ljudima...
Vojvođanine, zamisli da se ja složim s kapitalizmom i smislim plan kako da prodam TVOJ bubreg ili tebe kompletnog nekom bolesnom pedofilu? No, tebi je tek 14 godina. Ne možemo previše očekivati od tebe. Ipak kapitalizam na svijet donosi predivne stvari poput video igara, konzola, automobila itd itd.
... - Udarnik (citat):
- I UPRAVO SE KAPITALIZAM ZLOUPOTREBLJAVA!
S orpoštenjem, kapitalizam ne jebe zakone ni 5%. Zakoni su samo sročene rečenice. NIŠTA VIŠE! - Udarnik (citat):
- 'Ajde Vojvodine ti ukradi auto pod socijalizmom?
Ujutru bi se probudio modar, u stanici milicije. Na ovo ne možeš ništa reći. Svaka dalja odbrana kapitalizma je NEBULOZA!
Još nisam dobio odgovor Vojvođanina na ovo. (Ne skrećite s teme.) E pa druze, evo ti odgovora: Trazim da me izbrisete iz MABIH-a, i da sva moja ucesca u akcijama ponistite, ili zamenite nekim drugim...vidim da me pojedini ovde mrze...Hvala vam drugovi, i svaka cast...Zamolio bih jos samo de me ne banujete, kako bi imao pristup forumu... |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 00:17 | |
| Niko te tu ne mrzi!! nego samo ne delimo nažalost isto mišljenje!!! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 00:19 | |
| Ok...drugacije smo gledali na stvari...ja na mabih kao pokret za borbu protiv cetnistva i ustastva, a vi kao komunisticku organizaciju...sve najbolje. |
|
| |
Mirza Osnivač
Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 00:20 | |
| MABIH je antifa i antinacionalni pokret. Politkom se bave drugi.
Samo se ne slažemo po pitanju kapitalizma. | |
|
| |
Ijustwanttolive Vojnik
Broj poruka : 10 Godina : 41 Mjesto : Bijeljina Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-12-08
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 00:25 | |
| Pa o tome pricam.... Poz svima...ljudi...ne mozemo promijeniti istoriju...mi samo treba da gledamo za boljim zivotom...nazalost...u ovom svijetu samo individualnim boljitkom.... Nas narod rasprave za boljitak uvijek zavrsi svadjom...nazalost! | |
|
| |
Mirza Osnivač
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 00:27 | |
| Zato je tu MABIH i ljudi unutar MABIH-a. Sutra prošetaj Bijeljinom Obrati pažnju na neke plakate | |
|
| |
Ijustwanttolive Vojnik
Broj poruka : 10 Godina : 41 Mjesto : Bijeljina Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-12-08
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 00:32 | |
| A da....to ste lepili...jel??? Ma ok....msm vidi..od ujedinjenja ponovnog nema nista...najvise bih volio zivjeti u jbnom miru... Vec sam clan organizacije `Hilfe fur das Junge Leben`....iz Njemacke...koje se zalaze ovdje u BiH i Bn za nseto slicno...ali samo treba afirmisati mlade ljude kroz to..a ne celu zemlju i okolne zemlje promovisati..jer pomaganjem mladima,talentima,onima koji zele i mogu!!! Njima treba pomoc ovdje u ovoj rupi... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 00:36 | |
| - Marko Domuz (citat):
- A da....to ste lepili...jel??? Ma ok....msm vidi..od ujedinjenja ponovnog nema nista...najvise bih volio zivjeti u jbnom miru...
Vec sam clan organizacije `Hilfe fur das Junge Leben`....iz Njemacke...koje se zalaze ovdje u BiH i Bn za nseto slicno...ali samo treba afirmisati mlade ljude kroz to..a ne celu zemlju i okolne zemlje promovisati..jer pomaganjem mladima,talentima,onima koji zele i mogu!!! Njima treba pomoc ovdje u ovoj rupi... e svaka cast! samo pazi sta govoris, ako kazes nesto pogrsno okomice se svi na tebe |
|
| |
Mirza Osnivač
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 00:37 | |
| Naša ideologija je drugačija. Mi na budućnost gledamo s određenim planom, ne pesimizmom i kuknjavom starih. A to da ne možemo skupa je (pardon) čista glupost koju su u umove ljudi posadili ratni profiteri. Pogledaj oko sebe... Ovaj forum živi za dan kada će Srbin, Hrvat i Bošnjak imati zajednički krov nad glavom.
Mi, za razliku od drugih, ne kukamo da "ne možemo skupa" zbog fiktivnih razloga, mi preduzimamo kokretne mjere. Vjeruj, druže Marko, da je nateže početi.
Mi smo počeli. | |
|
| |
Ijustwanttolive Vojnik
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 00:38 | |
| Hvala... O tome pricam...mi se uvijek svadjamo na kraju...a dokazano je da imamo potencijala velikog..u svakom smislu.... Ovo je moje misljenje i stojim iza njega! | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 00:38 | |
| Neće se niko okomiti na njega ako kaže nešto pogrešno!Šta je tebi Vojvodjanine. | |
|
| |
Mirza Osnivač
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 00:40 | |
| - Udarnik (citat):
- Naša ideologija je drugačija.
Mi na budućnost gledamo s određenim planom, ne pesimizmom i kuknjavom starih. A to da ne možemo skupa je (pardon) čista glupost koju su u umove ljudi posadili ratni profiteri. Pogledaj oko sebe... Ovaj forum živi za dan kada će Srbin, Hrvat i Bošnjak imati zajednički krov nad glavom.
Mi, za razliku od drugih, ne kukamo da "ne možemo skupa" zbog fiktivnih razloga, mi preduzimamo kokretne mjere. Vjeruj, druže Marko, da je nateže početi.
Mi smo počeli. Čini li mi se ili je ovo prošlo neopaženo? | |
|
| |
Mirza Osnivač
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 00:41 | |
| - Vojvodjanin (citat):
- Marko Domuz (citat):
- A da....to ste lepili...jel??? Ma ok....msm vidi..od ujedinjenja ponovnog nema nista...najvise bih volio zivjeti u jbnom miru...
Vec sam clan organizacije `Hilfe fur das Junge Leben`....iz Njemacke...koje se zalaze ovdje u BiH i Bn za nseto slicno...ali samo treba afirmisati mlade ljude kroz to..a ne celu zemlju i okolne zemlje promovisati..jer pomaganjem mladima,talentima,onima koji zele i mogu!!! Njima treba pomoc ovdje u ovoj rupi...
e svaka cast! samo pazi sta govoris, ako kazes nesto pogrsno okomice se svi na tebe TI, kao član MABIH-a bi se trebao stiditi što si to napisao. MI SE UPRAVO BORIMO DA ŽIVIMO U MIRU ALI SKUPA! Jer odvojeno, jednostavno ne ide. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 00:41 | |
| - drug Tibor (citat):
- Neće se niko okomiti na njega ako kaže nešto pogrešno!Šta je tebi Vojvodjanine.
Sta mi je?! Pre samo 10 min svi se okomili na mene ko da sam neki nacionalista, cetnik il ne znam sta...onaj udbas trazi stare teme, da bi nasao razlog da se posvadja samnom! sistematski me tera! |
|
| |
Ijustwanttolive Vojnik
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam 8th December 2008, 00:42 | |
| Opet ponavljam...ja sam za mir..samo da dodjemo do njega na najbolji moguci nacin..bez svadje...ili ne daj Boze neceg goreg... Podrzavam svako pomaganje nasim narodima....i svaki pokusaj borbe..u svakom slucaju imate moje stisnute palceve.. U granicama normale.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Kapitalizam | |
| |
|
| |
| Kapitalizam | |
|