Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Velika Slavia 21st November 2008, 21:02 | |
| - Comrade Domo (citat):
- Osim toga standard????????? Standard??????? Jedan covjek ima 100KM a drugih 9 po 1KM, dakle standard njih 10-torice je 10,9?? Standard svakoga od njij je 10,9??????
Moj teca u Nemackoj radi kao postar i ima svake godine za NOVOG BMW-A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! E mozete svasta govoriti al da EU nema standard, to je glupost...A sto se tice slozne brace: https://www.youtube.com/watch?v=1fENbi8KPvk&feature=related Jesu to SLOZNI JUGOSLOVENI???!!!! |
|
| |
Drug Čelik Zastavnik 1.klase
Broj poruka : 335 Godina : 33 Mjesto : Željezna Zenica, Yugoslavija Posao : Moler Obrazovanje : Srednja skola zasad... Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-07-14
| Naslov komentara: Re: Velika Slavia 21st November 2008, 21:05 | |
| al u njemackoj ima i strasno siromasnih ljudi...dakle, nekako se izjednacava... | |
|
| |
Jugoslav General Major
Broj poruka : 1096 Godina : 34 Mjesto : Bosna Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-07-17
| Naslov komentara: Re: Velika Slavia 21st November 2008, 21:08 | |
| U JNA se uvukao nacionalizam. I sam je Drug Tito rekao : SFRJ je osudjena na propast kada se nacionalizam uvuce u JNA! | |
|
| |
Jugoslav General Major
Broj poruka : 1096 Godina : 34 Mjesto : Bosna Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-07-17
| Naslov komentara: Re: Velika Slavia 21st November 2008, 21:09 | |
| A znas li ti za one masovne demonstarcije i strajkove u Njemackoj, Francuskoj i Italiji??? Jel su to sretni Europljani???????????????????????????? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Velika Slavia 21st November 2008, 21:10 | |
| nisu srecni, AL ZIVE 25 PUTA BOLJE OD NAS...JEL ZA DZABE ITALIJA PREPUNA RUMUNA IZBEGLICA?! |
|
| |
Mirza Osnivač
Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
| Naslov komentara: Re: Velika Slavia 21st November 2008, 21:12 | |
| Pa Rumuni su tamo zbog pizze.
Udarnik: komentar modifikovan dana: 21st November 2008, 21:14; prepravljeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Velika Slavia 21st November 2008, 21:14 | |
| |
|
| |
Jugoslav General Major
| Naslov komentara: Re: Velika Slavia 21st November 2008, 21:16 | |
| - Vojvodjanski ANTIFAŠISTA (citat):
- nisu srecni, AL ZIVE 25 PUTA BOLJE OD NAS...JEL ZA DZABE ITALIJA PREPUNA RUMUNA IZBEGLICA?!
Zato je i tamo i sve skuplje? A odakle im sav taj novac? Mozda kad su poljackali SFRJ 90' pogotovo Hrvatsku! | |
|
| |
Hercegovac Stariji Vodnik
Broj poruka : 195 Godina : 33 Mjesto : Hercegovina ! Posao : Radim sa bakrom xD Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-06-28
| Naslov komentara: Re: Velika Slavia 21st November 2008, 21:17 | |
| Nego Vojvođanin reci mi kako je onim iz Afrike ?? Imaš li ti osjećaja za druge ?? Ta EU i SAD su jednim dijelom krive za Afriku ! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Velika Slavia 21st November 2008, 21:21 | |
| Pa jel im pomazu?! IMAS SIIIIIIIILNEEEEEE ORGANIZACIJE ZA POMOC DECI IZ AFRIKE. PA MISLIS DA OBAMA NECE POMAGATI CRNCIMA...Ti iz hrvatske, na htv2 imas OPRAH SHOW pa samo pogledaj...ajte molim vas... |
|
| |
Broj poruka : 195 Godina : 33 Mjesto : Hercegovina ! Posao : Radim sa bakrom xD Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-06-28
| Naslov komentara: Re: Velika Slavia 21st November 2008, 21:23 | |
- Pa jel im pomazu?! IMAS SIIIIIIIILNEEEEEE ORGANIZACIJE ZA POMOC DECI IZ AFRIKE. PA MISLIS DA OBAMA NECE POMAGATI CRNCIMA...Ti iz hrvatske, na htv2 imas OPRAH SHOW pa samo pogledaj...ajte molim vas...
Uzeli im sve pa im daju sadake malo...još si mlad ti | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Velika Slavia 21st November 2008, 21:26 | |
- Dobri ste ljudi... AL MNOOOOOOOOOOOGOOOOOOOO SERETE...
Vrijeme će pokazati da u EU nije tako bajna za zemlje istočnog bloka | |
|
| |
Mirza Osnivač
Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
| Naslov komentara: Re: Velika Slavia 21st November 2008, 21:27 | |
| Vojvođanine, ovo ti je druga opomena, biraj riječi. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Velika Slavia 21st November 2008, 21:31 | |
| - Udarnik (citat):
- Vojvođanine, ovo ti je druga opomena, biraj riječi.
Sorry |
|
| |
petokraka Pocetnik
Broj poruka : 9 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-11-20
| Naslov komentara: Re: Velika Slavia 22nd November 2008, 17:14 | |
| Slavia bi mogla da zazivi(sad neznam da li i na drugim forumima u istocnoj europi razmisljaju tako ako razmisljaju velike su sanse),a to za SAD i EU netreba komentarisat.Rusija se politickim putem sama bori protiv SAD i EU,pa shodno stim kad bi postojala Slavia promijenila bi se politicka karta u svijetu i bilo bi vise demokratije. | |
|
| |
Filip Razvodnik
Broj poruka : 22 Godina : 41 Mjesto : Skopje Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-09-18
| Naslov komentara: Re: Velika Slavia 1st December 2008, 17:37 | |
| Kad postoi EU koja je vestacka tvorevina, onda zasto ne bi postojala Velika Slavija u kojoj bi se ujedinili svi Sloveni (Pravoslavni, Muslimani i Katolici).Da vam potsetim da su do 1945 god. i Nemacka, Francuskom i Englesk medjusobno ratovali, a sada nam drze lekcije. Jugoslavija zauvjek! | |
|
| |
Red Dog Vodnik 1.klase
Broj poruka : 133 Godina : 58 Mjesto : Malmö / Svedska Obrazovanje : Pravnik Reputacija : 0 Bodovi : 1 Datum upisa : 2008-06-20
| Naslov komentara: Re: Velika Slavia 1st December 2008, 20:09 | |
| To, drugovi.
Jugoslavija je bila prethodnica i EU i Slavie. Dokazala je da se moze na ogranicenom prostoru.
Pa su kapitalisti, kojima je smetalo sto je kapital postao taoc nacionalnih drzava, dokazali da se to moze uraditi na vecem prostoru; EU.
Sad je na nama, crvenima, da dokazemo da se to moze uraditi na jos vecem prostoru. Cilj je globalna dominacija socijalizma ali Slavia je veliki korak prema tome cilju.
Zasto globalna dominacija? Da to nije megalomanija? Nije. Posto dok ima kapitalizama, socijalizam nece imati mira. Postoje nekih 200 drzava. A SAD imaju baze u nekih 140.
Sve je zapravo pocelo idejama. Glupim i nerealisticnim. Ali sta je „istina“? „Istina“ je stvar koja se ponavlja dovoljan broj puta. Ako verujemo u to dovoljno cvrsto, ostvarit ce se.
Uz drugarski pozdrav /Red Dog | |
|
| |
Mirza Osnivač
| Naslov komentara: Re: Velika Slavia 1st December 2008, 20:58 | |
| Usput, istina je veoma fleksibilan pojam. Šta ko smatra i vidi kao istinu zavisi samo od tog pojedinca. Drugi, naravno, mogu uticati na vid te istine.
KKK istina: Crnce treba pobiti. Hitlerova istina: Sve, osim Njemaca, treba pobiti. Antifa istina: Neprijatelje mira treba pobiti.
Smrt. Smrt je dio života (što je paradoks). Po čemu se razlikujemo mi antifašisti od Hitlerovih fašista? Po tome što mi stvaramo mir uništavajući ono što uništava taj mir. Virus. Mi smo virus u organizmu fašizma. Neizliječiv virus. | |
|
| |
Red Dog Vodnik 1.klase
Broj poruka : 133 Godina : 58 Mjesto : Malmö / Svedska Obrazovanje : Pravnik Reputacija : 0 Bodovi : 1 Datum upisa : 2008-06-20
| Naslov komentara: Re: Velika Slavia 1st December 2008, 22:09 | |
| To, jarane.
Ima trenutaka kad se i ja kolebam. Ja zagovaram da treba igrati prljavije od neprijatelja, posto to pali. Ali za sta? Kako znam da ja necu postati jos jedan u nizu diktatora? Odgovor: Ne znam. Ali ja ne verujem nikome, ni samome sebi. „Pravna sigurnost“. Sabrano iskustvo covecanstva u resavnju konflikta, sa svim njenim principima, ce biti upotrebljeno i protiv mene. To ce me spreciti od zlouptrebe. Buduca socijalistiska drzava ne sme odstupiti od pravne sigurnosti (Iako je to liberalni princip. Ali liberalizam je stepen razvoja covecanstva pre socijalizma, Ne smemo odbaciti akumulisano iskustvo). Probali smo s „Bogom“ i „Razumom“. Nije uspelo. Neka bude „Ustav“ taj sto ce nas sputavati. Ustav, kao ni „Bog“, ni „Razum“ ne postoje u stvarnosti, ali ako ponavljamo to dovoljno cesto, ako verujemo u to... Ako gledade ustave SSSR-a ili SFRJ, ne radi o nekim velikim procesualnim izmenama. Uglavnom su menjali „profit“ sa „socialnom pravdom“. Kad bi svetom vladao razum socijalizam bi dosao sam od sebe, bez revolucije. Ali na zalost svetom ne vlada razum. Vlada pohlepa. Zato je revolucija neizbezna. Ali ako posle revolucije ne uvedemo pravnu sigurnost, ponovo ce sve u picku mater. Sto zapravo nije ni cudno. Zemlja bez pravne sigurnosti jedostavno ne zasluzuje preziveti. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Velika Slavia 4th December 2008, 20:20 | |
| revolucije su besmislene, zato sto se UVEK na kraju sve vrati na staro...ako ti ne mozes demokratskom vecinom promeniti drustvo, ne vredi ni dizati revoluciju...NEMOGUCE je promeniti misljenje vecine, na trajno... |
|
| |
Drug Čelik Zastavnik 1.klase
Broj poruka : 335 Godina : 33 Mjesto : Željezna Zenica, Yugoslavija Posao : Moler Obrazovanje : Srednja skola zasad... Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-07-14
| Naslov komentara: Re: Velika Slavia 4th December 2008, 20:27 | |
| - Vojvodjanin (citat):
- revolucije su besmislene, zato sto se UVEK na kraju sve vrati na staro...ako ti ne mozes demokratskom vecinom promeniti drustvo, ne vredi ni dizati revoluciju...NEMOGUCE je promeniti misljenje vecine, na trajno...
joj, a negdje drugo si danas rekao da jednom trebamo izici na ulice i obracunati se s nacionalistickom gamadi...proturjecis sam sebi | |
|
| |
Jugoslav General Major
| Naslov komentara: Re: Velika Slavia 4th December 2008, 20:41 | |
| - Vojvodjanin (citat):
- revolucije su besmislene, zato sto se UVEK na kraju sve vrati na staro...ako ti ne mozes demokratskom vecinom promeniti drustvo, ne vredi ni dizati revoluciju...NEMOGUCE je promeniti misljenje vecine, na trajno...
Pisao sam zasto su Revolucije potrebne, a ako si previse lijen da procitas to je opet tvoj problem... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Velika Slavia 4th December 2008, 21:04 | |
| - Red GreetinG (citat):
- Vojvodjanin (citat):
joj, a negdje drugo si danas rekao da jednom trebamo izici na ulice i obracunati se s nacionalistickom gamadi...proturjecis sam sebi Pa drugo je revolucija, drugo je braniti razum, istoriju i pretke. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Velika Slavia 4th December 2008, 21:05 | |
| - Mladi Udbaš (citat):
- Vojvodjanin (citat):
Pisao sam zasto su Revolucije potrebne, a ako si previse lijen da procitas to je opet tvoj problem... Da, zasto su potrebne...a ja sam reko da su besmislene, a samim tim i nepotrebne...a ako si previse lijenj da procitas to je opet tvoj problem... |
|
| |
Mirza Osnivač
| Naslov komentara: Re: Velika Slavia 4th December 2008, 21:08 | |
| Rekao si da su besimslene ali si zakazao u postavljanju jakih argumenata. Čak i ja, izuzetni ljubitelj mira, se slažem sa Udbašem da je krvava revolucija neizbježna. Prijateljski savjet, prije nego što se zaletiš izravno omalovažavati tuđe životne svrhe, razmisli. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Velika Slavia | |
| |
|
| |
| Velika Slavia | |
|