| Navijači-nekad i sad | |
|
+5inferno Drug Čelik Dacho omer#5 Hercegovac 9 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Hercegovac Stariji Vodnik
Broj poruka : 195 Godina : 33 Mjesto : Hercegovina ! Posao : Radim sa bakrom xD Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-06-28
| Naslov komentara: Navijači-nekad i sad 29th June 2008, 23:31 | |
| E ovdje ćemo pisati o svim poznatim navijačkima grupama u Jugoslaviji... Tadašnja scena je bila jedna od najjačih ako ne i najjača u Evropi.. Isticale su se: Delije(Crvena Zvezda),Grobari(Partizan), Bad Blue Boys(Dinamo Zagreb),Torcida(Hajduk Split),Horde Zla(Sarajevo),Manijaci(Željezničar), Red Army(Velež Mostar),Robijaši(Čelik),Armada(Rijeka),Varvari(Budućnost),Komiti(Vardar),Green Dragons(Olimpija Lj),Viole(Maribor)...
mostar_yu: komentar modifikovan dana: 13th August 2008, 19:24; prepravljeno ukupno 1 puta | |
|
| |
omer#5 Razvodnik
Broj poruka : 22 Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-06-20
| Naslov komentara: Re: Navijači-nekad i sad 3rd July 2008, 00:32 | |
| I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU.....DRŽAVA ŽELJO | |
|
| |
Dacho Vodnik
Broj poruka : 89 Godina : 114 Mjesto : Jelah Posao : ponekad Obrazovanje : slabo ali bice bolje Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-06-15
| Naslov komentara: Re: Navijači-nekad i sad 8th July 2008, 04:27 | |
| nekad su klubovi bili jaki a danas su kita a ljudi se biju zbog njih Fudbal je izvor zla na ovim prostorima
nema sta nema:Politike,mafije,nacionalizma,losih igraca,losih uvjeta,loseg saveza,masovnih tuca,primitivizma pa cak i ratnh zlocina | |
|
| |
Drug Čelik Zastavnik 1.klase
Broj poruka : 335 Godina : 33 Mjesto : Željezna Zenica, Yugoslavija Posao : Moler Obrazovanje : Srednja skola zasad... Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-07-14
| Naslov komentara: Re: Navijači-nekad i sad 16th July 2008, 13:32 | |
| druze mostar_yu, mislim da starno nema smisla... KAKO SI MOGAO ZABORAVITI NA ZENIČKE ROBIJAŠE!??! Mislim da su stvarno trenutno najjači na Balkanu...i šire!!! Volim taj klub(ko još nije skontao, radi se o ČELIKU), idem redovno na njegove tekme, al sam potpuno protiv onih tuča i huliganstva na terenima i cestama....to nisu navijači, to su budale!! | |
|
| |
Broj poruka : 195 Godina : 33 Mjesto : Hercegovina ! Posao : Radim sa bakrom xD Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-06-28
| Naslov komentara: Re: Navijači-nekad i sad 13th August 2008, 19:23 | |
| - TitovPionirNicaze (citat):
- druze mostar_yu, mislim da starno nema smisla...
KAKO SI MOGAO ZABORAVITI NA ZENIČKE ROBIJAŠE!??! Mislim da su stvarno trenutno najjači na Balkanu...i šire!!! Volim taj klub(ko još nije skontao, radi se o ČELIKU), idem redovno na njegove tekme, al sam potpuno protiv onih tuča i huliganstva na terenima i cestama....to nisu navijači, to su budale!! Druže,izvinjavam se ali sam zaboravio... | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Navijači-nekad i sad 13th August 2008, 19:25 | |
| Ispravljeno | |
|
| |
Broj poruka : 335 Godina : 33 Mjesto : Željezna Zenica, Yugoslavija Posao : Moler Obrazovanje : Srednja skola zasad... Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-07-14
| Naslov komentara: Re: Navijači-nekad i sad 13th August 2008, 21:48 | |
| car si majstore al ni ja se ne ponosim bas zbog tih tuca... nekome je to uzitak.. | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Navijači-nekad i sad 14th August 2008, 01:57 | |
| - TitovPionirNicaze (citat):
- car si
majstore al ni ja se ne ponosim bas zbog tih tuca... nekome je to uzitak.. A ja se baš volim tući...inače sam vatreni navijač | |
|
| |
inferno Pocetnik
Broj poruka : 2 Godina : 31 Mjesto : mostar Obrazovanje : srednja elektro-tehnicka skola Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-08-14
| Naslov komentara: zauvijek rodjeni 14th August 2008, 02:14 | |
| | |
|
| |
inferno Pocetnik
Broj poruka : 2 Godina : 31 Mjesto : mostar Obrazovanje : srednja elektro-tehnicka skola Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-08-14
| Naslov komentara: Re: Navijači-nekad i sad 14th August 2008, 02:17 | |
| prije je sve bilo puno bolje.. | |
|
| |
Drug Ambra Moderator foruma
Broj poruka : 354 Godina : 32 Mjesto : Osijek Reputacija : 0 Bodovi : 4 Datum upisa : 2008-07-15
| Naslov komentara: Re: Navijači-nekad i sad 15th August 2008, 20:30 | |
| zaboravio si kohortu iz osijeka koja je bila veca u jugoslaviji nego sad | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Navijači-nekad i sad 16th August 2008, 11:54 | |
| - mostar_yu (citat):
- TitovPionirNicaze (citat):
- car si
majstore al ni ja se ne ponosim bas zbog tih tuca... nekome je to uzitak.. A ja se baš volim tući...inače sam vatreni navijač ah i ja sam vatreni navijac, al ne moram se tuci ponekad vako ak se bas mora al bas da ja pocnem... ne,ne, radje ne... | |
|
| |
Broj poruka : 354 Godina : 32 Mjesto : Osijek Reputacija : 0 Bodovi : 4 Datum upisa : 2008-07-15
| Naslov komentara: Re: Navijači-nekad i sad 16th August 2008, 16:00 | |
| jedino je sad problem među navijaćima nacionalizam evo sad primjer u hnl hrgovića boysi nazivaju srbinom i ciganom prije nekog vremena kohorta napala delije u boboti i sve više i više nacionalizma i rasizma | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Navijači-nekad i sad 16th August 2008, 16:11 | |
| - Hrga (citat):
- jedino je sad problem među navijaćima nacionalizam evo sad primjer u hnl hrgovića boysi nazivaju srbinom i ciganom prije nekog vremena kohorta napala delije u boboti i sve više i više nacionalizma i rasizma
Takva vremena došla... | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Navijači-nekad i sad 3rd October 2008, 20:19 | |
| ma jooj...ja sam gledao kako sarajevski ''navijači'' tuku sve redom...djecu žene sve i onda na kraju ispadne robijaši krivi što su razbili par kafića...pa ludo skroooz...hebem ti vaku policiju...kad treba ima samo jedno auto, a kad se vracamo, nikog nema - nek je njih 3 kombija i jos vise auta...pu! | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Navijači-nekad i sad 21st October 2008, 19:57 | |
| Poginula tri navijača Juventusa Utorak, 21.10.2008. Tri navijača Juventusa poginula su danas u automobilskoj nesreći na autoputu u blizini Torina kada su putovali na večerašnju utakmicu Lige prvaka između Juventusa i Reala. Autobus pun navijača Juventusa iz Švicarske je sletio sa autoceste i udario u kuću, a uz trojicu poginulih najmanje je još deset osoba teško ozlijeđeno R.I.P. znam da nisu iz bivse Jugoslavije al take stvari potresu navijacki svijet | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Navijači-nekad i sad 21st October 2008, 23:43 | |
| R.I.P. | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Navijači-nekad i sad 23rd October 2008, 18:05 | |
| | |
|
| |
Delija Vojnik
Broj poruka : 11 Godina : 36 Mjesto : Beograd Posao : Mafijas Obrazovanje : Doktor Nauka Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-11-24
| Naslov komentara: Re: Navijači-nekad i sad 26th November 2008, 09:58 | |
| | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Navijači-nekad i sad 26th November 2008, 12:19 | |
| nesvidjaju mi se bas delije evo zast npr zbog ove sliike recimo zasto ima tolko tih manjih trasparenata s oznakom cccc vama kao da je u prvom planu politika i srbija a tek onda crvena zvezda to je moje mišljenje nemoj se uvrijedit | |
|
| |
Delija Vojnik
Broj poruka : 11 Godina : 36 Mjesto : Beograd Posao : Mafijas Obrazovanje : Doktor Nauka Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-11-24
| Naslov komentara: Re: Navijači-nekad i sad 26th November 2008, 13:13 | |
| ovo je slikma sa gostovanja na gostovanja se nose male zastave svojih grupa jel recimo ko ce da nosi zastavu BBRS(Belgrade Boys) koja je dugacka 20 metara...a i cak kad bi je poneli ne bi stala vise ni jedna druga zastava...a 4 C jbg to je kao grb sad na dresu reprezentacije stoje 4 C jednostavno simbol | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Navijači-nekad i sad 26th November 2008, 13:36 | |
| A sta ti smeta cccc...to je grb srba, a ne jebeni dvoglavi orao...to cak nije ni nase...orao je nastao u doba rima(pre raskola) i simbolizuje rimsko carstvo-dve glave(rim i carigrad) -jedno telo...a beogradjanin kaze za cccc to je KAO grb...pa to bi trebalo da bude grb...eto, srbijanci neznadu istoriju naseg grba, moram ja da im govorim... |
|
| |
JugoSlovenKa Pionirka :) Vodnik
Broj poruka : 90 Godina : 33 Mjesto : Bijeljina Reputacija : 0 Bodovi : 1 Datum upisa : 2008-09-06
| Naslov komentara: Re: Navijači-nekad i sad 26th November 2008, 14:03 | |
| - Hrga (citat):
- nesvidjaju mi se bas delije
zasto ima tolko tih manjih trasparenata s oznakom cccc vama kao da je u prvom planu politika i srbija a tek onda crvena zvezda to je moje mišljenje nemoj se uvrijedit slazem se sa tobom !! | |
|
| |
Delija Vojnik
| Naslov komentara: Re: Navijači-nekad i sad 26th November 2008, 14:19 | |
| jbg ko kad bi ja sad reko ne svidjaju dinamovci mi se zbog sahovnice to ti dodje na isto | |
|
| |
Delija Vojnik
| Naslov komentara: Re: Navijači-nekad i sad 26th November 2008, 14:28 | |
| btw vezano za temu najvise mi je zao mozda cak i jedino od raspada sto je liga u autu imali smo tad 3 ligu u evropi lepo krenes na neko gostovanje recimo zagreb sednes na voz Aurora u 22:30 je polazila iz Beograda ujutru si u Zagrebu puni stadioni a sad tuga ..... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Navijači-nekad i sad | |
| |
|
| |
| Navijači-nekad i sad | |
|