Dacho Vodnik
Broj poruka : 89 Godina : 114 Mjesto : Jelah Posao : ponekad Obrazovanje : slabo ali bice bolje Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-06-15
| Naslov komentara: Stranica za skidanje albuma 20th June 2008, 01:37 | |
| Znal ko kakvu dobru stranicu za skidanje albuma Ja sam imo jednu WWW.albumbase.com koja je pala imo sam jos dva dobra foruma medjutim i to je otislo u PM,sad imam neke stranice koje nisu vrijedne spomena ponekad koristim www.rapidshare-searcher.com to je search engine za RS medjutim dosta izbaci losih rezultata a i dosta ih trazi password,takodje dobra stranica za skidanje domace muzike http://forum.yump3.org/i neke stranice koje cak nemaju searcha sve u svem Im desperate. Imal ko kakvih dobrih stranica?? | |
|
Mirza Osnivač
Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
| Naslov komentara: Re: Stranica za skidanje albuma 20th June 2008, 01:42 | |
| Ima, Limewire i Bearshare su do sada meni sve nalazili. A možeš i kombinacija sledeća: Skineš sa youtube.com snimak, pa pomoću programa super converter prebacis iz .flv u .mp3 | |
|
Tito Vodnik 1.klase
Broj poruka : 127 Godina : 64 Mjesto : Jugoslavija Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-06-21
| Naslov komentara: Re: Stranica za skidanje albuma 21st June 2008, 22:20 | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Stranica za skidanje albuma | |
| |
|