| sve i svašta nadovezano na nešto | |
|
+6Drug Čelik Mirza drug Tibor Nikola Tito Drug Ambra 10 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Drug Ambra Moderator foruma
Broj poruka : 354 Godina : 32 Mjesto : Osijek Reputacija : 0 Bodovi : 4 Datum upisa : 2008-07-15
| Naslov komentara: sve i svašta nadovezano na nešto 31st December 2008, 16:54 | |
| nadovezano na novu godinu može ću pogriješiti ali SVIM MUSLIMANIMA I MUSLIMANKAMA ŽELIM MUBAREK 1430. HIDŽRETSKU GODINU | |
|
| |
Tito Vodnik 1.klase
Broj poruka : 127 Godina : 64 Mjesto : Jugoslavija Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-06-21
| Naslov komentara: Re: sve i svašta nadovezano na nešto 31st December 2008, 22:01 | |
| Pridružujem se čestitkama | |
|
| |
Nikola Mlađi Vodnik
Broj poruka : 49 Godina : 32 Mjesto : tamo daleko Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-10-14
| Naslov komentara: Re: sve i svašta nadovezano na nešto 1st January 2009, 17:26 | |
| | |
|
| |
drug Tibor Kapetan 1. klase
Broj poruka : 555 Godina : 33 Mjesto : Bečej Posao : Učenik Obrazovanje : Kuvar Reputacija : 0 Bodovi : 5 Datum upisa : 2008-10-28
| Naslov komentara: Re: sve i svašta nadovezano na nešto 1st January 2009, 20:56 | |
| Srećna svima nova crvena 2009. godina | |
|
| |
Mirza Osnivač
Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
| Naslov komentara: Re: sve i svašta nadovezano na nešto 2nd January 2009, 00:19 | |
| | |
|
| |
Drug Čelik Zastavnik 1.klase
Broj poruka : 335 Godina : 33 Mjesto : Željezna Zenica, Yugoslavija Posao : Moler Obrazovanje : Srednja skola zasad... Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-07-14
| Naslov komentara: Re: sve i svašta nadovezano na nešto 2nd January 2009, 19:19 | |
| ma da crvenija bit ne moze...svima sve najbolje za novu 2009 godinu | |
|
| |
Hercegovac Stariji Vodnik
Broj poruka : 195 Godina : 33 Mjesto : Hercegovina ! Posao : Radim sa bakrom xD Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-06-28
| Naslov komentara: Re: sve i svašta nadovezano na nešto 17th January 2009, 02:07 | |
| Sa zakašnjenjem ali eto valjda vrijedi Sretna svaka Nova godina koja se slavi kod svakog naroda na prostorima bivše Jugoslavije i svi ostali praznici koji su proslavljeni ! | |
|
| |
Denis_YU Potporučnik
Broj poruka : 398 Godina : 34 Mjesto : Prilep- SR Makedonija Posao : sviram gitaru Obrazovanje : zavrshen mashinsko energetski-tehni4ar Reputacija : 0 Bodovi : 1 Datum upisa : 2008-12-13
| Naslov komentara: Re: sve i svašta nadovezano na nešto 10th February 2009, 20:41 | |
| mirza jel mozes da napravis ono " lista clanova" da stoji na naslovnu stranu mislim ako mozes zasto vidio sam ima na skoro svaki forum? | |
|
| |
Mirza Osnivač
Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
| Naslov komentara: Re: sve i svašta nadovezano na nešto 10th February 2009, 20:52 | |
| | |
|
| |
Denis_YU Potporučnik
Broj poruka : 398 Godina : 34 Mjesto : Prilep- SR Makedonija Posao : sviram gitaru Obrazovanje : zavrshen mashinsko energetski-tehni4ar Reputacija : 0 Bodovi : 1 Datum upisa : 2008-12-13
| Naslov komentara: Re: sve i svašta nadovezano na nešto 10th February 2009, 20:57 | |
| epa ovo je jos bolje od " clanovi foruma"
hvala | |
|
| |
Mirza Osnivač
| Naslov komentara: Re: sve i svašta nadovezano na nešto 10th February 2009, 20:59 | |
| Nema na čemu, samo najbolje za moje forumaše! | |
|
| |
Denis_YU Potporučnik
| Naslov komentara: Re: sve i svašta nadovezano na nešto 10th February 2009, 21:03 | |
| | |
|
| |
Denis_YU Potporučnik
| Naslov komentara: Re: sve i svašta nadovezano na nešto 13th February 2009, 21:54 | |
| | |
|
| |
Mirza Osnivač
| Naslov komentara: Re: sve i svašta nadovezano na nešto 13th February 2009, 22:26 | |
| O čovječe! Pa šta sve blesav narod neće uraditi! | |
|
| |
Denis_YU Potporučnik
| Naslov komentara: Re: sve i svašta nadovezano na nešto 13th February 2009, 22:41 | |
| Zato vi kazem " DJECO BERITE PAMET" : ) : ) | |
|
| |
Broj poruka : 555 Godina : 33 Mjesto : Bečej Posao : Učenik Obrazovanje : Kuvar Reputacija : 0 Bodovi : 5 Datum upisa : 2008-10-28
| Naslov komentara: Re: sve i svašta nadovezano na nešto 14th February 2009, 03:51 | |
| Pa opasni su ovi Britanci, već počeli sa 13 godina da prave dece, svaka im čast, mislim napreduju nekud... | |
|
| |
Vojvođanin Mlađi Vodnik
Broj poruka : 43 Godina : 115 Mjesto : Ravnica Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2009-02-13
| Naslov komentara: Re: sve i svašta nadovezano na nešto 15th February 2009, 01:41 | |
| iskoristicu ovo posto je opsiran topic....
-Ja jesam I.A. -izvinjavam se Tiboru i Denisu (mada su znali da to jesam ja, rekao sam im preko skypea) za sve ucinjeno. -dajem svecno obecanje dacu manje kruto ispoljavati svoje stavove, i bicu otvoren za nove ideje, stavove i slicno.... -NAPOMENA: Ali necu nikad prihvatati omalovazavanje svoje domovine-Vojvodine (priznavali je neki ili ne) bila ona u bilo kojoj drzavi, ona je dom svih dobrih ljudi, Vojvodjana, svih nacionalnosti. Naravno, procvat je dozivela u doba SFRJ, a drug Tito je rekao: „Ovdje na ovom ravnom tlu bez šuma, brda i čuka, tukli su se sinovi Vojvodine već 1941. godine, digli su se na oružije da se zajedno sa ostalim narodima Jugoslavije bore za slobodu svojih naroda i srećniju budućnost. U tom i jeste karakterističan značaj velike borbe naroda Vojvodine, veliki prilog koji je on u toj borbi dao za našu zajedničku stvar...“ Mi (Vojvodjani) mozda nemam nacionalnost, ali smo svakako narod mnogih nacionalnosti. -I izvinjavam se svim forumasima i Mirzi za sve. | |
|
| |
Mirza Osnivač
| Naslov komentara: Re: sve i svašta nadovezano na nešto 15th February 2009, 01:55 | |
| Griješio si, sada uči iz greške i biće sve u redu. Vojvodinu omalovažavat neće niko, ali budi spreman primiti kritiku ili slično i na račun Vojvodine i na svoj račun.
Drugovi, budite blaži prema njemu, ipak je on najmlađi član foruma. | |
|
| |
Red Dog Vodnik 1.klase
Broj poruka : 133 Godina : 58 Mjesto : Malmö / Svedska Obrazovanje : Pravnik Reputacija : 0 Bodovi : 1 Datum upisa : 2008-06-20
| Naslov komentara: Re: sve i svašta nadovezano na nešto 15th February 2009, 02:08 | |
| - Udarnik (citat):
- Griješio si, sada uči iz greške i biće sve u redu.
Vojvodinu omalovažavat neće niko, ali budi spreman primiti kritiku ili slično i na račun Vojvodine i na svoj račun.
Drugovi, budite blaži prema njemu, ipak je on najmlađi član foruma. Bit cemo. Jeste da je besan ali ga volem. Podseca me na mene kad sam bio mlad.
A u vezi Vojvodine. Srbija je danas neoliberalno-cetnicka. Otarasivanje cetnistva je korak unapred. Evropa nam nudi samo liberalizam, bez cetnistva. To bi bio savez sa „neprijateljem neprijatelja,“ uz iscekivanje socijalizma.
Sta inace mozemo ponuditi cetnicima? Nista. Preostaju jedino pretnje. Znaci, moramo im pretiti odcepljenjem. | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: sve i svašta nadovezano na nešto 15th February 2009, 02:12 | |
| Ali oni će pretnje odcepljenjem shvatiti kao huškanje na rat, i opet bi se moglo desiti ono što se desilo 90-ih, mada na teritoriji Vojvodine... | |
|
| |
Mirza Osnivač
| Naslov komentara: Re: sve i svašta nadovezano na nešto 15th February 2009, 02:19 | |
| Što svakako nije dobra stvar... Mnogo krvi je proliveno zarad pogrešnih ideala. I rat do danas nije stao! Samo je promjenio oblik. A govore o tome kako su tri strane u ratu, zanemarujući nas, koji smo na sve tri strane i istovremeno ni na jednoj, nas Jugoslovene niko ništa ne pita! | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: sve i svašta nadovezano na nešto 15th February 2009, 02:21 | |
| E pa nama ne treba niko da nas pita i ispituje, mi moramo da iznesemo svoje mišljenje, pitali oni ili ne... | |
|
| |
Vojvođanin Mlađi Vodnik
Broj poruka : 43 Godina : 115 Mjesto : Ravnica Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2009-02-13
| Naslov komentara: Re: sve i svašta nadovezano na nešto 15th February 2009, 02:24 | |
| - drug Tibor (citat):
- E pa nama ne treba niko da nas pita i ispituje, mi moramo da iznesemo svoje mišljenje, pitali oni ili ne...
Eh...kao sto balas kaze, krivi smo mi...a di su bili jugosloveni tih '90-ih? Di je bila prava jugoslovenska armija? I di je sad istina? Bio milosevic "zadnji socijalista" ili ne, bio je govno od coveka koje je i unistilo jugo, namerno ili ne, to nije pitanje! | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: sve i svašta nadovezano na nešto 15th February 2009, 02:28 | |
| Pa JNA se svrstala na stranu Federacije, Narodna Armija je zadržala stranu, smatrajući da JNA je dužna da branio Federaciju od separatista | |
|
| |
Red Dog Vodnik 1.klase
Broj poruka : 133 Godina : 58 Mjesto : Malmö / Svedska Obrazovanje : Pravnik Reputacija : 0 Bodovi : 1 Datum upisa : 2008-06-20
| Naslov komentara: Re: sve i svašta nadovezano na nešto 15th February 2009, 02:29 | |
| - drug Tibor (citat):
- Ali oni će pretnje odcepljenjem shvatiti kao huškanje na rat, i opet bi se moglo desiti ono što se desilo 90-ih, mada na teritoriji Vojvodine...
Znam, druze Tibore. Rat u Vojvodini bi bio Rat Svih Ratova. Svi protiv sviju. Ne zelim da dolazi do toga, ali sta cemo sa cetnicima? Moramo im se odupreti na neki nacin. To je riskantna igra, ali alternativa je prihvatiti njihovu vladu. A oni su toliko glupi da ne mare za posledice. Nadam se da se ludost moze zaustaviti na vreme, ali moramo im pretiti, inace ce oni u bezkonacije.
Zao mi je, ali ako je pitanje cetnicke Vojvodine, ili nikakve Vojvodine uopste, ja bih nikakvu Vojvodinu, pre cetnicke :/ | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: sve i svašta nadovezano na nešto | |
| |
|
| |
| sve i svašta nadovezano na nešto | |
|