Jugoslavija Online
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeTražiLatest imagesRegistracijaLogin
! ! ! REINKARNACIJA ! ! !
Login
Član:
Password:
Prijavi me automatski: 
:: Zaboravljen password
Traži

Display results as :

Rechercher Advanced Search
Anketa
Kako vam se čini novi YU-Online izgled?
5
Smrt? Je li to kraj ili prelaz iz faze u fazu? - Page 3 I_vote_lcap42%Smrt? Je li to kraj ili prelaz iz faze u fazu? - Page 3 I_vote_rcap
 42% [ 44 ]
4
Smrt? Je li to kraj ili prelaz iz faze u fazu? - Page 3 I_vote_lcap14%Smrt? Je li to kraj ili prelaz iz faze u fazu? - Page 3 I_vote_rcap
 14% [ 15 ]
3
Smrt? Je li to kraj ili prelaz iz faze u fazu? - Page 3 I_vote_lcap13%Smrt? Je li to kraj ili prelaz iz faze u fazu? - Page 3 I_vote_rcap
 13% [ 13 ]
2
Smrt? Je li to kraj ili prelaz iz faze u fazu? - Page 3 I_vote_lcap11%Smrt? Je li to kraj ili prelaz iz faze u fazu? - Page 3 I_vote_rcap
 11% [ 11 ]
1
Smrt? Je li to kraj ili prelaz iz faze u fazu? - Page 3 I_vote_lcap20%Smrt? Je li to kraj ili prelaz iz faze u fazu? - Page 3 I_vote_rcap
 20% [ 21 ]
Ukupno glasova : 104
Ko je prisutan na forumu
Ukupno 30 korisnika online: 0 registrovanih, 0 skriven, 30 gostiju

niko

Najviše korisnika koji su istovremeno bili na forumu do sada bilo je 278 dana: 10th October 2024, 03:18
Preporučene stranice
free forum

Smrt? Je li to kraj ili prelaz iz faze u fazu?

Go down 
+13
Nikola
JugoSlovenKa Pionirka :)
AK47
Dacho
Komunistica
Jugoslav
Drug Čelik
ProVokaToR
Hercegovac
Jugoslovenka u srcu
Tito
Solomon
Mirza
17 posters
Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3
AutorPoruka
Mirza
Osnivač
Osnivač
Mirza

Male
Broj poruka : 1300
Godina : 34
Mjesto : Bijeljina / YU
Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu
Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine
Reputacija : 1
Bodovi : 6
Datum upisa : 2008-06-14

Smrt? Je li to kraj ili prelaz iz faze u fazu? - Page 3 Empty
KomentarNaslov komentara: Smrt? Je li to kraj ili prelaz iz faze u fazu?   Smrt? Je li to kraj ili prelaz iz faze u fazu? - Page 3 I_icon_minitime23rd June 2008, 01:40

First topic message reminder :

Pojam smrti je interesovao ljudski rod vijekovima. Svaka religija ima svoje tumačenje smrti.
Ja, recimo, sam pročitao da ljudi koji su bili klinički mrtvi (a posle su vraćeni među žive) svi tvrde jedno: bili su u nekom tunelolikom prostoru i na drugom su kraju vidili svjetlost.

Šta nas čeka s druge strane grane?
Na vrh Go down
http://yu-pokret.yforum.biz/forum.htm

AutorPoruka
drug Tibor
Kapetan 1. klase
Kapetan 1. klase
drug Tibor

Male
Broj poruka : 555
Godina : 33
Mjesto : Bečej
Posao : Učenik
Obrazovanje : Kuvar
Reputacija : 0
Bodovi : 5
Datum upisa : 2008-10-28

Smrt? Je li to kraj ili prelaz iz faze u fazu? - Page 3 Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Smrt? Je li to kraj ili prelaz iz faze u fazu?   Smrt? Je li to kraj ili prelaz iz faze u fazu? - Page 3 I_icon_minitime13th February 2009, 00:19

Udarnik (citat):
Drugovi, ovo čime se mi bavimo (ma koliko to cyber bilo, ma koliko to nestvarno bilo u fizičkom svijetu) je apsolutno nesebično od nas!
Tibor je vjerovatno u pravu, većinu života ćemo provesti pomirivajući narode.

Ali će zato naša djeca uživati plodove našeg rada, što i jeste svrha svega ovoga.

Jer ovo nije naša zemlja, niti zemlja naših roditelja, nego zemlja naše djece, a mi smo ju samo pozajmili da ju pripremimo i unaprijedimo u ime naše djece.

A i ako ne uspijemo (šansa postoji, moramo biti realni), biće čast čak i ne uspijeti! Jer smo se okušali na jednoj veoma, veoma velikoj stvari.
I možda naš neuspijeh posluži kao inspiracija nekome poslije nas da dovrši naš zadatak.

Dobro rečeno Mirza.
Na vrh Go down

Smrt? Je li to kraj ili prelaz iz faze u fazu?
Na vrh 
Stranica 3/3Idi na stranicu : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Smrt nacionalizmu!