Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
Naslov komentara: Homoseksualizam? 26th June 2008, 20:03
First topic message reminder :
Ova je tema je veoma aktuelna u svijetu. Negdje su im dali sva prava, negdje ih ne žele ni priznati, neki ljudi ih krive za AIDS. Koji je vaš stav i da se vi pitate, kako biste riješili taj "problem"?
Autor
Poruka
Adi Vodnik
Broj poruka : 85 Godina : 33 Mjesto : Jelah Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-06-16
Naslov komentara: Re: Homoseksualizam? 8th July 2008, 23:07
manje neg u cisto homo vezi sigurno...
Adi Vodnik
Broj poruka : 85 Godina : 33 Mjesto : Jelah Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-06-16
Naslov komentara: Re: Homoseksualizam? 8th July 2008, 23:40
Broj poruka : 187 Godina : 33 Mjesto : Yugoslavia Posao : administratora Obrazovanje : u toku... Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-06-16
Naslov komentara: Re: Homoseksualizam? 8th July 2008, 23:44
ja ostajem pri svojem misljenju treba ih sve pobit heeheh
Jugoslav General Major
Broj poruka : 1096 Godina : 34 Mjesto : Bosna Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-07-17
Naslov komentara: Re: Homoseksualizam? 17th July 2008, 16:02
Pederstvo je bolest, ali ih netrba "pobit", nego samo protjerati posto moramo likvidirati ustase, cetnike, burzuje i ostalu bandu, netreba nam joj jedna da se sa njom patima!! Dje ce mo naci toliko jama!!!
Komunistica Vojnik
Broj poruka : 12 Godina : 31 Mjesto : Sarajevo Posao : radim u ime svih nas iz 50 i neke Obrazovanje : neuspjeli pokusaj Titovog pionira Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-08-19
Naslov komentara: Re: Homoseksualizam? 20th August 2008, 09:52
svaki covjek ima svoj izbor i taj izbor treba postovati sve dok te taj izbor ne dodje glave:D
komadant JNA Pocetnik
Broj poruka : 7 Godina : 35 Mjesto : Mostar Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-08-09
Naslov komentara: Re: Homoseksualizam? 20th August 2008, 21:06
E sad opet me drugovi vucete za jezik ,homoseksualci i njihova prava to je opet odredjeni vid paravana i skrecanja paznje masama tako da ne bi prozreli istinku politiku,da bi se ljudi bavili glupostima,tako da im skrenu paznju sa stvarnog loseg socijalnog stanja,mnogi ekscesi su proizvod ili ti ga brand mozemo reci zapadnog imperija koji oni prodaju masama tako lakse vladaju njima ,kao sto neki pricaju o religijama,e pa neki su djelovi svijeta malo vise u nekom postmodernistickom duhu,dakle daleko od religije pa se njima onda prodaju takve stvari,jer zapravo nisu ni ti muskarci to sto misle da jesu,vec se jednostavno zele osjecat djelom necega ,zele podsvjesno privuci pozornost na sebe u medijima,koliko podsvjest utjece na njih govori i cinjenica da oni polako svjesno prihvacaju takav oblik zivota ,no iz podsvjesti njih kao tome i dalje zapravo vuce zelja za pozornoscu i paznjom koja je uperena na njih,ima cak i primjer testa sa nekim homoseksualcem u Velikoj Britaniji koji je imao cak vise spolnih odnosa sa muskarcima ,pa je tvrdio da ga zene ne zanimaju i ne uzbudjuju te su ga izazvali na test,kao doveli su mu taj neki goli fotomodel ili tu neku drugovi da se prema ljudskom rodu ne bi odnosio kao prema stvarima i nekontrolirano mu je porasla razina testosterona pa vi sad gledajte,zdravo
jugoslovenka@ Pocetnik
Broj poruka : 7 Godina : 34 Mjesto : sarajevo Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-07-14
Naslov komentara: Re: Homoseksualizam? 21st August 2008, 02:50
meni je to bolest...ti ljudi nisu normalni trebaju strucnu pomoc
Stefan Pocetnik
Broj poruka : 2 Godina : 30 Mjesto : Banja Luka Obrazovanje : U toku... Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-10-03
Naslov komentara: Re: Homoseksualizam? 18th October 2008, 17:34
Ne smetaju mi homoseksualci. Na kraju, to nije do njih - takav se rodiš - ali sam protiv da oni imaju djecu (usvajanjem ili umjetnom oplodnjom). Prvo, takva djeca bi teško bila prihvaćena u društvu. Drugo, šta bi se desilo u mozgu djeteta kad vidi da svi oko njega imaju majku i oca, a on ima majku i majku, odnosno, oca i oca?
Jugoslav General Major
Broj poruka : 1096 Godina : 34 Mjesto : Bosna Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-07-17
Naslov komentara: Re: Homoseksualizam? 19th October 2008, 19:08
Moja Sloboda je sve ono sto nezalazi u tudju... Neka rade sto god hoce, samo da time neugrozavaju moja ljudska prava, npr. zar se bas moraju ljubiti na ulicama?????
Nikola Mlađi Vodnik
Broj poruka : 49 Godina : 32 Mjesto : tamo daleko Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-10-14
Naslov komentara: Re: Homoseksualizam? 19th October 2008, 22:07
Ne smatram da je homoseksualizam bolest..ipak je to prirodna pojava...nemam nista protiv njih....svako ima pravo da voli koga hoce i da upraznjava sexualne odnose s kim hoce....
Jugoslav General Major
Naslov komentara: Re: Homoseksualizam? 19th October 2008, 22:11
Nikola (citat):
Ne smatram da je homoseksualizam bolest..ipak je to prirodna pojava...nemam nista protiv njih....svako ima pravo da voli koga hoce i da upraznjava sexualne odnose s kim hoce....
Neka upraznjava ali samo dalje meni od ociju...
Mirza Osnivač
Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
Naslov komentara: Re: Homoseksualizam? 21st October 2008, 14:28
Homoseksualizam je osjetljiva tema. Religiozne organizacije su otvoreno i oštro protiv, dok slobodan um čovjeka 21. vijeka dozvoljava sve, što reče drug, što ne ugrožava tuđu slobodu.
Ja lično, ne smatram da trebaju imati mogućnost usvajanja djece jer to dijete ne odrasta u normalnim uslovima i, pozivajući se na slobodu, ko ima pravo da bira u kakvom će okruženju to dijete rasti?
JugoSlovenKa Pionirka :) Vodnik
Broj poruka : 90 Godina : 33 Mjesto : Bijeljina Reputacija : 0 Bodovi : 1 Datum upisa : 2008-09-06
Naslov komentara: Re: Homoseksualizam? 27th October 2008, 20:08
Pre sam zaista imala stav tipa 'svako zivi svoj zivot i ima svoja prava' i mogu reci da sto vise razmisljam na ovu temu sve me je vise sram sto sam nekada tako razmisljala. U sustini sve je to jedna veeelika politika,sve to je upakovano u jedno veliko nista zvano demokratija ,bolje receno DEMONOKRATIJA! Slazem se sa tim da svako ima prava ...ali ukoliko to ide u neke nenormalne razmere,dolazi do velikog problema...svet propada upravo zbog toga sto dopustamo i podrzavamo belesne stvari koje nam namecu a kojih je sve vise... Nazalost je tako i zaista stojim iza svake ove moje reci.... Svet munjevitom brzinom ide u propast jer je nenormalno danas postalo normalno..ako malo razmislite,videcete da zaista jeste tako,samo sto je to sve prikriveno pricom o savremenom drustvu koje prihvata promene ....itd....
Mirza Osnivač
Naslov komentara: Re: Homoseksualizam? 17th November 2008, 14:47
JugoSlovenKa Pionirka (citat):
Pre sam zaista imala stav tipa 'svako zivi svoj zivot i ima svoja prava' i mogu reci da sto vise razmisljam na ovu temu sve me je vise sram sto sam nekada tako razmisljala. U sustini sve je to jedna veeelika politika,sve to je upakovano u jedno veliko nista zvano demokratija ,bolje receno DEMONOKRATIJA! Slazem se sa tim da svako ima prava ...ali ukoliko to ide u neke nenormalne razmere,dolazi do velikog problema...svet propada upravo zbog toga sto dopustamo i podrzavamo belesne stvari koje nam namecu a kojih je sve vise... Nazalost je tako i zaista stojim iza svake ove moje reci.... Svet munjevitom brzinom ide u propast jer je nenormalno danas postalo normalno..ako malo razmislite,videcete da zaista jeste tako,samo sto je to sve prikriveno pricom o savremenom drustvu koje prihvata promene ....itd....
Živjeo govornik!
JugoSlovenKa Pionirka :) Vodnik
Broj poruka : 90 Godina : 33 Mjesto : Bijeljina Reputacija : 0 Bodovi : 1 Datum upisa : 2008-09-06
Naslov komentara: Re: Homoseksualizam? 19th November 2008, 00:38
Hvala hvala
Lenjin Stariji Vodnik
Broj poruka : 156 Godina : 31 Mjesto : Zagreb Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-08-09
Naslov komentara: Re: Homoseksualizam? 17th December 2008, 01:03
Moje mišljenje je isto kao i Revolucionarovo, ljuljenje muškaraca na cesti fuuuuuj
Jugoslav General Major
Naslov komentara: Re: Homoseksualizam? 17th December 2008, 01:05
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
Denis_YU Potporučnik
Broj poruka : 398 Godina : 34 Mjesto : Prilep- SR Makedonija Posao : sviram gitaru Obrazovanje : zavrshen mashinsko energetski-tehni4ar Reputacija : 0 Bodovi : 1 Datum upisa : 2008-12-13
Naslov komentara: Re: Homoseksualizam? 18th December 2008, 11:05
Ljudi bog stvorio ADAM I EVA a ne stvorio ADAM I ADAM ja sam protiv homoseksualizam
Lenjin Stariji Vodnik
Broj poruka : 156 Godina : 31 Mjesto : Zagreb Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-08-09
Naslov komentara: Re: Homoseksualizam? 18th December 2008, 13:38
Denis_YU (citat):
Ljudi bog stvorio ADAM I EVA a ne stvorio ADAM I ADAM ja sam protiv homoseksualizam
LOL Ti vjeruješ u boga???????????' :S::S
Lenjin Stariji Vodnik
Naslov komentara: Re: Homoseksualizam? 18th December 2008, 13:39
komadant JNA (citat):
E sad opet me drugovi vucete za jezik ,homoseksualci i njihova prava to je opet odredjeni vid paravana i skrecanja paznje masama tako da ne bi prozreli istinku politiku,da bi se ljudi bavili glupostima,tako da im skrenu paznju sa stvarnog loseg socijalnog stanja,mnogi ekscesi su proizvod ili ti ga brand mozemo reci zapadnog imperija koji oni prodaju masama tako lakse vladaju njima ,kao sto neki pricaju o religijama,e pa neki su djelovi svijeta malo vise u nekom postmodernistickom duhu,dakle daleko od religije pa se njima onda prodaju takve stvari,jer zapravo nisu ni ti muskarci to sto misle da jesu,vec se jednostavno zele osjecat djelom necega ,zele podsvjesno privuci pozornost na sebe u medijima,koliko podsvjest utjece na njih govori i cinjenica da oni polako svjesno prihvacaju takav oblik zivota ,no iz podsvjesti njih kao tome i dalje zapravo vuce zelja za pozornoscu i paznjom koja je uperena na njih,ima cak i primjer testa sa nekim homoseksualcem u Velikoj Britaniji koji je imao cak vise spolnih odnosa sa muskarcima ,pa je tvrdio da ga zene ne zanimaju i ne uzbudjuju te su ga izazvali na test,kao doveli su mu taj neki goli fotomodel ili tu neku drugovi da se prema ljudskom rodu ne bi odnosio kao prema stvarima i nekontrolirano mu je porasla razina testosterona pa vi sad gledajte,zdravo
Pametno druže, svaka čast!!!!!
Denis_YU Potporučnik
Broj poruka : 398 Godina : 34 Mjesto : Prilep- SR Makedonija Posao : sviram gitaru Obrazovanje : zavrshen mashinsko energetski-tehni4ar Reputacija : 0 Bodovi : 1 Datum upisa : 2008-12-13
Naslov komentara: Re: Homoseksualizam? 18th December 2008, 14:55
lenjin ja samo kazem shta je stvorio boga ipak smo mi od neshto stvoreni ali nismo da budemo homoseksualce
Lenjin Stariji Vodnik
Naslov komentara: Re: Homoseksualizam? 18th December 2008, 23:14
Dobro ja ne vjerujem u tu teoriju s bogom
Za homoseksualce me inače nije briga, neka si meću u čmar ako ih to veseli ali dalje od očiju javnosti
Tito Vodnik 1.klase
Broj poruka : 127 Godina : 64 Mjesto : Jugoslavija Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-06-21
Naslov komentara: Re: Homoseksualizam? 19th December 2008, 06:56