Autor | Poruka |
---|
Denis_YU Potporučnik
Broj poruka : 398 Godina : 34 Mjesto : Prilep- SR Makedonija Posao : sviram gitaru Obrazovanje : zavrshen mashinsko energetski-tehni4ar Reputacija : 0 Bodovi : 1 Datum upisa : 2008-12-13
| Naslov komentara: Re: Jugosloveni 9th February 2009, 18:44 | |
| pf..i sta madjarske,hrvatske sta oni...znas kako se volite vi i hrvata ne kazem za tebe posto si ustas znas ono = U =,a ti znaci hoces ponovo konflikt medju srba i hrvata.Epa dobro ete ti dobar razlog | |
|
| |
Vojvodjanin Potporučnik
Broj poruka : 370 Godina : 40 Mjesto : Ravnica Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-12-16
| Naslov komentara: Re: Jugosloveni 9th February 2009, 18:45 | |
| - Denis_YU (citat):
- pf..i sta madjarske,hrvatske sta oni...znas kako se volite vi i hrvata ne kazem za tebe posto si ustas znas ono = U =,a ti znaci hoces ponovo konflikt medju srba i hrvata.Epa dobro ete ti dobar razlog
ama kakav konflikt srba i hrvata? jel zbog kosova bio konflikt izmedju srba i hrvata? nije. E pa nece ni zbog Vojvodine. | |
|
| |
Denis_YU Potporučnik
Broj poruka : 398 Godina : 34 Mjesto : Prilep- SR Makedonija Posao : sviram gitaru Obrazovanje : zavrshen mashinsko energetski-tehni4ar Reputacija : 0 Bodovi : 1 Datum upisa : 2008-12-13
| Naslov komentara: Re: Jugosloveni 9th February 2009, 18:47 | |
| hahahah...cekaj bice konflikta ne kazem za srba i hrvata ali...za kosovo sad pocinje konflikti i pa sta ako imate poddrsku od hrvatska i ungarija i sta? | |
|
| |
Vojvodjanin Potporučnik
Broj poruka : 370 Godina : 40 Mjesto : Ravnica Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-12-16
| Naslov komentara: Re: Jugosloveni 9th February 2009, 18:49 | |
| - Denis_YU (citat):
- hahahah...cekaj bice konflikta ne kazem za srba i hrvata ali...za kosovo sad pocinje konflikti i pa sta ako imate poddrsku od hrvatska i ungarija i sta?
i od dela EU, i od UN, i od dela SVETA...ma videces, necu sad da ti objasnjavam... | |
|
| |
Mirza Osnivač
Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
| Naslov komentara: Re: Jugosloveni 9th February 2009, 18:49 | |
| Iako Vojvodina nije isto što i Kosovo mislim da neće biti konflikta. Osim ako to ne bude čisto formalan izgovor da se puca malo... A narodu će opet trebati more prolivene krvi prije nego shvati...
Baah, žalim ljude koji ni krivi ni dužni bivaju usisani u rat. | |
|
| |
Denis_YU Potporučnik
| Naslov komentara: Re: Jugosloveni 9th February 2009, 18:52 | |
| | |
|
| |
Vojvodjanin Potporučnik
| Naslov komentara: Re: Jugosloveni 9th February 2009, 18:53 | |
| - Udarnik (citat):
- Iako Vojvodina nije isto što i Kosovo mislim da neće biti konflikta.
Osim ako to ne bude čisto formalan izgovor da se puca malo... A narodu će opet trebati more prolivene krvi prije nego shvati...
Baah, žalim ljude koji ni krivi ni dužni bivaju usisani u rat. Ja ne zelim rat. Vojvodjani su mirni ljudi. BAs zato zelimo pobeci iz celjusti bande bradate! A ako se opet osnuje juga, Vojvodina ce UVEK biti deo nje...do tad, prijala bi mi Vojvodina-Republika | |
|
| |
Denis_YU Potporučnik
| Naslov komentara: Re: Jugosloveni 9th February 2009, 18:54 | |
| - Udarnik (citat):
Osim ako to ne bude čisto formalan izgovor da se puca malo... A narodu će opet trebati more prolivene krvi prije nego shvati...
Baah, žalim ljude koji ni krivi ni dužni bivaju usisani u rat. a cekaj mirza da te pitam nesto: dali bi ti volio da se oddeli R Srpska od BiH? | |
|
| |
Drug Ambra Moderator foruma
Broj poruka : 354 Godina : 32 Mjesto : Osijek Reputacija : 0 Bodovi : 4 Datum upisa : 2008-07-15
| Naslov komentara: Re: Jugosloveni 9th February 2009, 18:55 | |
| | |
|
| |
Vojvodjanin Potporučnik
| Naslov komentara: Re: Jugosloveni 9th February 2009, 18:55 | |
| - Denis_YU (citat):
- Udarnik (citat):
Baah, žalim ljude koji ni krivi ni dužni bivaju usisani u rat. a cekaj mirza da te pitam nesto:
dali bi ti volio da se oddeli R Srpska od BiH? To je nesto drugo...nemozes porediti cepanje na osnovu "nacionalnih" razloga i cepanje na osnovu, razumnog, istorijsog, ekonomskog, ideoloskog razloga! | |
|
| |
Vojvodjanin Potporučnik
| Naslov komentara: Re: Jugosloveni 9th February 2009, 18:58 | |
| | |
|
| |
Mirza Osnivač
Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
| Naslov komentara: Re: Jugosloveni 9th February 2009, 18:59 | |
| - Denis_YU (citat):
- Udarnik (citat):
Baah, žalim ljude koji ni krivi ni dužni bivaju usisani u rat. a cekaj mirza da te pitam nesto:
dali bi ti volio da se oddeli R Srpska od BiH? Definitivno ne. Svako dalje dijeljenje je bezrazložno... Jugoslavija je jedna i želim da od Ljubljane do Skoplja ne naiđem ni na jedan granični prelaz, ali ima ih bar 4... | |
|
| |
Denis_YU Potporučnik
| Naslov komentara: Re: Jugosloveni 9th February 2009, 19:27 | |
| - Vojvodjanin (citat):
- Denis_YU (citat):
- Udarnik (citat):
dali bi ti volio da se oddeli R Srpska od BiH? To je nesto drugo...nemozes porediti cepanje na osnovu "nacionalnih" razloga i cepanje na osnovu, razumnog, istorijsog, ekonomskog, ideoloskog razloga! ivane nisam tebe pitao | |
|
| |
Denis_YU Potporučnik
| Naslov komentara: Re: Jugosloveni 9th February 2009, 19:27 | |
| - Udarnik (citat):
- Denis_YU (citat):
- Udarnik (citat):
dali bi ti volio da se oddeli R Srpska od BiH? Definitivno ne. Svako dalje dijeljenje je bezrazložno... Jugoslavija je jedna i želim da od Ljubljane do Skoplja ne naiđem ni na jedan granični prelaz, ali ima ih bar 4... tacno i kako sto ja vidim bice jos granica ne samo 4 | |
|
| |
Denis_YU Potporučnik
| Naslov komentara: Re: Jugosloveni 9th February 2009, 19:28 | |
| | |
|
| |
Vojvodjanin Potporučnik
| Naslov komentara: Re: Jugosloveni 9th February 2009, 20:08 | |
| Dobro, al ne zaboravite da u Zagrebu trg zove po Titu...verovatno jedini glavni grad u bivsoj Yu ciji se trg zove po Titu. | |
|
| |
Broj poruka : 354 Godina : 32 Mjesto : Osijek Reputacija : 0 Bodovi : 4 Datum upisa : 2008-07-15
| Naslov komentara: Re: Jugosloveni 9th February 2009, 20:44 | |
| i to su bili prosvjedi jer se oce preimenovat u kazalisni trg bilo valjd 200 nasih 200 ustaša i još ih navodno 500 išlo iz dalmacije da podrže mijenjanje imena u kazališni sad neznam valjd će ostat | |
|
| |
Vojvodjanin Potporučnik
| Naslov komentara: Re: Jugosloveni 9th February 2009, 20:57 | |
| - Drug Ambra (citat):
- i to su bili prosvjedi jer se oce preimenovat u kazalisni trg bilo valjd 200 nasih 200 ustaša i još ih navodno 500 išlo iz dalmacije da podrže mijenjanje imena u kazališni sad neznam valjd će ostat
vidio sam to...al si zaboravio da su bili i antifasisti koji su protestvovali protiv menjanja imena... | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Jugosloveni 9th February 2009, 20:59 | |
| pa napisao sam da je bilo 200 naših na to sam mislio antifašiste | |
|
| |
Vojvodjanin Potporučnik
| Naslov komentara: Re: Jugosloveni 9th February 2009, 21:15 | |
| - Drug Ambra (citat):
- pa napisao sam da je bilo 200 naših na to sam mislio antifašiste
a izvini nisam vido | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Jugosloveni | |
| |
|
| |
| Jugosloveni | |