| IZRAEL vs HAMAS(palestina) | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Denis_YU Potporučnik
Broj poruka : 398 Godina : 34 Mjesto : Prilep- SR Makedonija Posao : sviram gitaru Obrazovanje : zavrshen mashinsko energetski-tehni4ar Reputacija : 0 Bodovi : 1 Datum upisa : 2008-12-13
| Naslov komentara: IZRAEL vs HAMAS(palestina) 18th January 2009, 17:19 | |
| hocu da cujem sta vi mislite za napade na Izrael vo Palestina!Dal gi odobravate ili ne? | |
|
| |
Vojvodjanin Potporučnik
Broj poruka : 370 Godina : 40 Mjesto : Ravnica Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-12-16
| Naslov komentara: Re: IZRAEL vs HAMAS(palestina) 18th January 2009, 19:10 | |
| - Denis_YU (citat):
- hocu da cujem sta vi mislite za napade na Izrael vo Palestina!Dal gi odobravate ili ne?
naravno da ne. ne na civile. al protiv hamasa su se mogli drugacije boriti... | |
|
| |
Denis_YU Potporučnik
Broj poruka : 398 Godina : 34 Mjesto : Prilep- SR Makedonija Posao : sviram gitaru Obrazovanje : zavrshen mashinsko energetski-tehni4ar Reputacija : 0 Bodovi : 1 Datum upisa : 2008-12-13
| Naslov komentara: Re: IZRAEL vs HAMAS(palestina) 19th January 2009, 15:54 | |
| - Banacanin (citat):
- Denis_YU (citat):
- hocu da cujem sta vi mislite za napade na Izrael vo Palestina!Dal gi odobravate ili ne?
naravno da ne. ne na civile. al protiv hamasa su se mogli drugacije boriti... a kako drugacije molim te objasni mi? | |
|
| |
Jugoslav General Major
Broj poruka : 1096 Godina : 34 Mjesto : Bosna Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-07-17
| Naslov komentara: Re: IZRAEL vs HAMAS(palestina) 19th January 2009, 20:07 | |
| Izrael se mora povuc iz Gaze i Zapadne Obale..kada su im vec oduzeli skoro cjelu zemlju neka im to dadnu i ostave ih na miru! Dok se oni ne povuku anti-cionisticka borba je opravdana! Ali je podupirem PFLP (komuniste)...hamas ne...to su ipak obicno islamisti i fundametalisti... | |
|
| |
Mirza Osnivač
Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
| Naslov komentara: Re: IZRAEL vs HAMAS(palestina) 24th January 2009, 20:01 | |
| Izrael je tu definitivno agresor na nedužne Palestince... Bombarduju, koliko sam čuo, fosforom!!! Što je zabranjeno... A Herr Dodik je OTVORENO I JAVNO podržao Izrael izjavom da razumije "tešku poziciju Izraelaca"... | |
|
| |
Jugoslav General Major
Broj poruka : 1096 Godina : 34 Mjesto : Bosna Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-07-17
| Naslov komentara: Re: IZRAEL vs HAMAS(palestina) 24th January 2009, 21:37 | |
| ne treba podrzat HAMAS, to su islamisticki teroristi.... Izrael je agresor, ali da hamas nije konstantno bombardirao Izrael, izrael se nebi mogao braniti da je to bila samoobrana... | |
|
| |
drug Tibor Kapetan 1. klase
Broj poruka : 555 Godina : 33 Mjesto : Bečej Posao : Učenik Obrazovanje : Kuvar Reputacija : 0 Bodovi : 5 Datum upisa : 2008-10-28
| Naslov komentara: Re: IZRAEL vs HAMAS(palestina) 24th January 2009, 21:41 | |
| Pa ja mislim da su oba dve strane krivci...zato što ni arapske zemlje nisu morali da gadjaju dalekometnom artiljerijom Izraelce, a ni Izrael nije trebao da napadne celu oblast, nego je jednostavno mogao vazdušnim udarima da uništi ofanzivnu snagu Palestinaca | |
|
| |
Jugoslav General Major
| Naslov komentara: Re: IZRAEL vs HAMAS(palestina) 24th January 2009, 22:04 | |
| - drug Tibor (citat):
- Pa ja mislim da su oba dve strane krivci...zato što ni arapske zemlje nisu morali da gadjaju dalekometnom artiljerijom Izraelce, a ni Izrael nije trebao da napadne celu oblast, nego je jednostavno mogao vazdušnim udarima da uništi ofanzivnu snagu Palestinaca
slazem se. | |
|
| |
drug Tibor Kapetan 1. klase
Broj poruka : 555 Godina : 33 Mjesto : Bečej Posao : Učenik Obrazovanje : Kuvar Reputacija : 0 Bodovi : 5 Datum upisa : 2008-10-28
| Naslov komentara: Re: IZRAEL vs HAMAS(palestina) 24th January 2009, 22:12 | |
| Ne znam kako se vama čini, ali meni se čini da ovi Vojni Komandanti tamo u Izraelu i Palestini jednostavno prave takve vojno-taktičke greške koje su jednostavno glupe greške, ne razmišljaju na to da ako uvuku i civile u vrtlog rata onda će samo da izazovu neke sankcije i negodovanje od strane UN-a i ostalih država na svetu... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: IZRAEL vs HAMAS(palestina) | |
| |
|
| |
| IZRAEL vs HAMAS(palestina) | |
|