Autor | Poruka |
---|
drug Tibor Kapetan 1. klase
Broj poruka : 555 Godina : 33 Mjesto : Bečej Posao : Učenik Obrazovanje : Kuvar Reputacija : 0 Bodovi : 5 Datum upisa : 2008-10-28
| Naslov komentara: Re: Madjarski 10th February 2009, 01:54 | |
| - Vojvodjanin (citat):
- drug Tibor (citat):
- Ti si izdajica naroda, na skypeu pišeš U-za dom spremni i takve stvari, i još imaš muda da meni kažeš da sam ja izdajica, idi u pizdu materinu, ako dodjem jednom u Zrenjanin za jaja ću te obesiti na trgu majmune jedan skrnavi!!!
Kao prvo, to sam napisao da bi te iznervirao, i uspeo sam. Drugo, dodji slobodno do Zrenjanina...aj kazi, poslacu ti kad i di, pa ti kazi dal ti odgovara, ako ne pomericemo na neki drugi termin...tudom? Ej Ivane nemoj da me zajebavaš, ti si samo jak na internetu al ne i u realnosti, ljude poput tebe bi trebalo streljati na trgu, da bi bio primer ljudima svoje vste!!! I da Druže Ambro, Ivan mi kaže da sam izdajnik i ne častan, i ja sam to osporio, al on tera svoje bez argumenata... Zbog ovog incidenta koji se dogodio danas ovde, druže Mirza ja tražim ban za Ivana, al takav ban, da nikad više ne može da kroči na ovaj Forum! | |
|
| |
Mirza Osnivač
Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
| Naslov komentara: Re: Madjarski 10th February 2009, 01:57 | |
| Već obavljeno na osnovu informacija koje sam dobio od druga Marxa. | |
|
| |
Broj poruka : 555 Godina : 33 Mjesto : Bečej Posao : Učenik Obrazovanje : Kuvar Reputacija : 0 Bodovi : 5 Datum upisa : 2008-10-28
| Naslov komentara: Re: Madjarski 10th February 2009, 02:00 | |
| Hvala, nadajmo se sada da Ivan neće moći da pristupa ovom Forumu.
SMRT KAPITALISTIMA-HLEB RADNICIMA | |
|
| |
Mirza Osnivač
Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
| Naslov komentara: Re: Madjarski 10th February 2009, 02:03 | |
| Forum je apsolutno miran i čist bio sve dok on nije došao. Zatim se pojavio i ja sam imao više posla nego ikad što se foruma tiče. Tolerisali smo svakakve njegove nebuloze i sada je svemu došao kraj.
Pokušali smo ga urazumiti i objasniti mu stvar, ali nije slušao. Problem se riješava u korijenu, zbogom Ivane. | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Madjarski 10th February 2009, 02:08 | |
| Al isto tako moramo da budno pazimo na to, da on više ne pokuša da udje sa drugim acountom, i moramo paziti da više ne dolazi ovakav remetitelj mira, kao što je bio on...On je mnogo puta pokušao da naruši jedinstvo na ovom Forumu, sa njegovim komentarima ili predlozima.
A Tito je reko: ČUVAJTE BRATSTVO-JEDINSTVO KA ZENICU OKA SVOG | |
|
| |
kingaro Vojnik
Broj poruka : 18 Godina : 43 Mjesto : Rokycany, CZ Posao : RADNIK Obrazovanje : Radnička klasa Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2009-02-04
| Naslov komentara: Re: Madjarski 16th February 2009, 17:15 | |
| E drugari nemojte da se svađite. Ovo je dodavka svim "demokratskim" izdajnika. Treba mi mala pomoć na mađarskom. Šta znači ovo: A Monarchia határa. Belsö államhatár. Tarományhatár. Egyéb országhatár. Törvényhatósági jogúváros. Más fontos település.
Hvala unaprijed. | |
|
| |
Vojvođanin Mlađi Vodnik
Broj poruka : 43 Godina : 115 Mjesto : Ravnica Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2009-02-13
| Naslov komentara: Re: Madjarski 16th February 2009, 17:33 | |
| - kingaro (citat):
- E drugari nemojte da se svađite. Ovo je dodavka svim "demokratskim" izdajnika. Treba mi mala pomoć na mađarskom. Šta znači ovo:
A Monarchia határa. Belsö államhatár. Tarományhatár. Egyéb országhatár. Törvényhatósági jogúváros. Más fontos település.
Hvala unaprijed. A Monarchia határa - granica monarhije Belsö államhatár - unutrasnja drzavna granica Egyéb országhatár - drugi "frontir", valjda neko na frontu Törvényhatósági jogúváros - opstinska (joguvaros-?) Más fontos település - drugo vazno naselje | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Madjarski 16th February 2009, 20:59 | |
| izostavio si nešto: Tartomány határ - Pokrajinska granica Törvényhatosági jogúváros - grad sa pravom za sprovodjenje zakona
Al ono ostalo Vojvodjanine, je dobro prevedeno | |
|
| |
kingaro Vojnik
Broj poruka : 18 Godina : 43 Mjesto : Rokycany, CZ Posao : RADNIK Obrazovanje : Radnička klasa Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2009-02-04
| Naslov komentara: Re: Madjarski 16th February 2009, 22:36 | |
| - drug Tibor (citat):
- izostavio si nešto: Tartomány határ - Pokrajinska granica
Törvényhatosági jogúváros - grad sa pravom za sprovodjenje zakona
Al ono ostalo Vojvodjanine, je dobro prevedeno Hvala tebi i drugu vojvodjaninu Sve je reč iz Austro-ugarskoj mape nacionalnosti. | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Madjarski 16th February 2009, 22:42 | |
| Drago mi je što sam mogao da pomognem, ako treba nešto da se prevede sa madjarskog, tu sam... | |
|
| |
Vojvođanin Mlađi Vodnik
Broj poruka : 43 Godina : 115 Mjesto : Ravnica Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2009-02-13
| Naslov komentara: Re: Madjarski 17th February 2009, 01:42 | |
| - kingaro (citat):
- drug Tibor (citat):
- izostavio si nešto: Tartomány határ - Pokrajinska granica
Törvényhatosági jogúváros - grad sa pravom za sprovodjenje zakona
Al ono ostalo Vojvodjanine, je dobro prevedeno Hvala tebi i drugu vojvodjaninu Sve je reč iz Austro-ugarskoj mape nacionalnosti. ma nista... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Madjarski | |
| |
|
| |
| Madjarski | |
|