| Slovenščina/Slovenački | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
slovenija Desetar
Broj poruka : 31 Godina : 34 Mjesto : Slovenija Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2009-01-07
| Naslov komentara: Slovenščina/Slovenački 9th January 2009, 20:03 | |
| Ako koga zanima koja rijeć ili bilošta kako se kaže na slovenačkom, kakav prijevod, samo neka pita, ja ču vam rado odgovoriti | |
|
| |
Denis_YU Potporučnik
Broj poruka : 398 Godina : 34 Mjesto : Prilep- SR Makedonija Posao : sviram gitaru Obrazovanje : zavrshen mashinsko energetski-tehni4ar Reputacija : 0 Bodovi : 1 Datum upisa : 2008-12-13
| Naslov komentara: Re: Slovenščina/Slovenački 9th January 2009, 20:19 | |
| posto i dvojica smo profesore po jezika aj da te pitam nesto kolegice:
kako se kaze:imalo je jednom jedan grad koj se zoveo beograd? | |
|
| |
Drug Ambra Moderator foruma
Broj poruka : 354 Godina : 32 Mjesto : Osijek Reputacija : 0 Bodovi : 4 Datum upisa : 2008-07-15
| Naslov komentara: Re: Slovenščina/Slovenački 9th January 2009, 22:55 | |
| tooo napokeon neko ko zna Slovenački aj mi prevedi onu pjesmu hej brigade ono hej brigade hitite razpodite zatrite požigalce slovenski domov | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Slovenščina/Slovenački 9th January 2009, 23:07 | |
| i meni kak se kaze "volim te" ...e to mi je JAKO bitno! |
|
| |
Broj poruka : 354 Godina : 32 Mjesto : Osijek Reputacija : 0 Bodovi : 4 Datum upisa : 2008-07-15
| Naslov komentara: Re: Slovenščina/Slovenački 9th January 2009, 23:09 | |
| - Vojvodjanin (citat):
- i meni kak se kaze "volim te" ...e to mi je JAKO bitno!
mislim da je to nešt rad te imam tak nešt sam bio čuo | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Slovenščina/Slovenački 9th January 2009, 23:12 | |
| - Drug Ambra (citat):
- tooo napokeon neko ko zna Slovenački aj mi prevedi onu pjesmu hej brigade
ono hej brigade hitite razpodite zatrite požigalce slovenski domov cijeli tekst Hej Brigade Hej Brigade, hitite, razpodite, zatrite pozigalce slovenskih domov! Hej, masinca zagodi, naj odmeva povsodi nas pozdrav iz slovenskih gozdov! Hej, masinca zagodi, naj odmeva povsodi nas pozdrav iz slovenskih gozdov! Kje so meje, pregrade za slovenske brigade ? Ne, za nas ni pregrad in ne mej! Po slemenih oblacnih in po grapah temacnih vse od zmage do zmage naprej! Po slemenih oblacnih in po grapah temacnih vse od zmage do zmage naprej! Cez poljane pozgane tja do bele Ljubljane nasa vojska prodre kot vihar. Dokler tu so brigade, kdo zemljo nam ukrade? Na Slovenskem smo mi gospodar! Dokler tu so brigade, kdo zemljo nam ukrade? Na Slovenskem smo mi gospodar! | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Slovenščina/Slovenački 9th January 2009, 23:13 | |
| | |
|
| |
Denis_YU Potporučnik
Broj poruka : 398 Godina : 34 Mjesto : Prilep- SR Makedonija Posao : sviram gitaru Obrazovanje : zavrshen mashinsko energetski-tehni4ar Reputacija : 0 Bodovi : 1 Datum upisa : 2008-12-13
| Naslov komentara: Re: Slovenščina/Slovenački 10th January 2009, 00:19 | |
| - Drug Ambra (citat):
- Vojvodjanin (citat):
mislim da je to nešt rad te imam tak nešt sam bio čuo ja te ljublju | |
|
| |
Denis_YU Potporučnik
| Naslov komentara: Re: Slovenščina/Slovenački 10th January 2009, 00:24 | |
| - Denis_YU (citat):
- Drug Ambra (citat):
- Vojvodjanin (citat):
mislim da je to nešt rad te imam tak nešt sam bio čuo ja te ljublju moja greska izvinite ovo je bilo na ruski (ja tebja ljublju) a na slovenacki Ljubim te | |
|
| |
slovenija Desetar
Broj poruka : 31 Godina : 34 Mjesto : Slovenija Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2009-01-07
| Naslov komentara: Re: Slovenščina/Slovenački 11th January 2009, 18:20 | |
| - Denis_YU (citat):
- posto i dvojica smo profesore po jezika aj da te pitam nesto kolegice:
kako se kaze:imalo je jednom jedan grad koj se zoveo beograd? bilo je nekoč eno mesto, ki se je imenovalo Beograd. | |
|
| |
slovenija Desetar
| Naslov komentara: Re: Slovenščina/Slovenački 11th January 2009, 18:21 | |
| - Vojvodjanin (citat):
LJUBIM TE! | |
|
| |
slovenija Desetar
| Naslov komentara: Re: Slovenščina/Slovenački 11th January 2009, 18:23 | |
| - Drug Ambra (citat):
- Vojvodjanin (citat):
mislim da je to nešt rad te imam tak nešt sam bio čuo dobro si čuo rad te imam ili ljubim te | |
|
| |
Mirza Osnivač
Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
| Naslov komentara: Re: Slovenščina/Slovenački 11th January 2009, 18:30 | |
| A kako kažeš "Smrt fašizmu - Sloboda narodu" ? I "gdje su ti pravi jarani kada su ti teški dani" ? xD | |
|
| |
slovenija Desetar
| Naslov komentara: Re: Slovenščina/Slovenački 11th January 2009, 18:32 | |
| - Drug Ambra (citat):
- Drug Ambra (citat):
ono hej brigade hitite razpodite zatrite požigalce slovenski domov cijeli tekst Hej Brigade
Hej Brigade, hitite, razpodite, zatrite pozigalce slovenskih domov! Hej, masinca zagodi, naj odmeva povsodi nas pozdrav iz slovenskih gozdov! Hej, masinca zagodi, naj odmeva povsodi nas pozdrav iz slovenskih gozdov!
Kje so meje, pregrade za slovenske brigade ? Ne, za nas ni pregrad in ne mej! Po slemenih oblacnih in po grapah temacnih vse od zmage do zmage naprej! Po slemenih oblacnih in po grapah temacnih vse od zmage do zmage naprej!
Cez poljane pozgane tja do bele Ljubljane nasa vojska prodre kot vihar. Dokler tu so brigade, kdo zemljo nam ukrade? Na Slovenskem smo mi gospodar! Dokler tu so brigade, kdo zemljo nam ukrade? Na Slovenskem smo mi gospodar! ajme.... hmm... to su neke vrlo teške rijeći...ne mogu ni sama da vam prevedem... evo nešto malo..: 1.stih: hej brigate hitite (tj.odnosno idite brzo,ubrzite),... 2.stih: gdje su granice, pregrade za slovenske brigade? ne, za nas nema ni pregrad ni granica! 3.stih: preko požganih poljana tamo do bijele ljubljane, naša vojska uđe ko' vihar(npr.tornado..) | |
|
| |
slovenija Desetar
| Naslov komentara: Re: Slovenščina/Slovenački 11th January 2009, 18:34 | |
| - Udarnik (citat):
- A kako kažeš "Smrt fašizmu - Sloboda narodu" ?
I "gdje su ti pravi jarani kada su ti teški dani" ? xD smrt fašizmu - svoboda narodu! kje so ti pravi prijatelji,ko jih zares potrebuješ? (tj. gdje su ti pravi prijatelji, kada jih stvarno trebaš) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Slovenščina/Slovenački 11th January 2009, 18:37 | |
| kako se kaze "nezavisnost"? |
|
| |
slovenija Desetar
| Naslov komentara: Re: Slovenščina/Slovenački 11th January 2009, 18:38 | |
| - Vojvodjanin (citat):
- kako se kaze "nezavisnost"?
neodvisnost ... | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Slovenščina/Slovenački 11th January 2009, 18:47 | |
| | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Slovenščina/Slovenački 11th January 2009, 18:58 | |
| - Drug Ambra (citat):
- Drug Ambra (citat):
- i ako bi moglo ikako od ove pjesme na slovenskom i na hrvatskom
https://www.youtube.com/watch?v=gGYLPqEt9F8&feature=related
ajmolim te e obožavam slovenački još kad bi neko i ruski znao super a ovu? i usput hvala ti na onoj pokušala si il bar ovaj dio Hej tovariši, pod orožje vsi! Tujec mora iz naše zemlje! Čaka Korotan, čaka Štajerska, čaka sinje Jadransko morje! Zdaj v roke puške, zdaj naj zapoje mitraljez, sovrag bo čutil, kako gorak je z nami ples! Hej tovariši, ni nam žal krvi Za svobodno Slovenijo! | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Slovenščina/Slovenački 11th January 2009, 19:00 | |
| e i još nešto u ovom djelu Zdaj v roke puške, zdaj naj zapoje mitraljez,
kak se taj dio čita jel se to čuta daj u roke puške jer neprimječujem da se čita to z naprijed i jel se v čita il se pročita kao u | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Slovenščina/Slovenački 11th January 2009, 19:03 | |
| - Drug Ambra (citat):
- Drug Ambra (citat):
ono hej brigade hitite razpodite zatrite požigalce slovenski domov cijeli tekst Hej Brigade
Hej Brigade, hitite, razpodite, zatrite pozigalce slovenskih domov! Hej, masinca zagodi, naj odmeva povsodi nas pozdrav iz slovenskih gozdov! Hej, masinca zagodi, naj odmeva povsodi nas pozdrav iz slovenskih gozdov!
Kje so meje, pregrade za slovenske brigade ? Ne, za nas ni pregrad in ne mej! Po slemenih oblacnih in po grapah temacnih vse od zmage do zmage naprej! Po slemenih oblacnih in po grapah temacnih vse od zmage do zmage naprej!
Cez poljane pozgane tja do bele Ljubljane nasa vojska prodre kot vihar. Dokler tu so brigade, kdo zemljo nam ukrade? Na Slovenskem smo mi gospodar! Dokler tu so brigade, kdo zemljo nam ukrade? Na Slovenskem smo mi gospodar! i jel bi ovo mogla molim te napisat točno kak se čita | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Slovenščina/Slovenački 11th January 2009, 19:59 | |
| - Drug Ambra (citat):
- Drug Ambra (citat):
- Drug Ambra (citat):
Cez poljane pozgane tja do bele Ljubljane nasa vojska prodre kot vihar. Dokler tu so brigade, kdo zemljo nam ukrade? Na Slovenskem smo mi gospodar! Dokler tu so brigade, kdo zemljo nam ukrade? Na Slovenskem smo mi gospodar! i jel bi ovo mogla molim te napisat točno kak se čita Joj, trebali bi joj placat za sve ovo! |
|
| |
Mirza Osnivač
Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
| Naslov komentara: Re: Slovenščina/Slovenački 11th January 2009, 23:26 | |
| Lijepo ju je zamolio. Ona može prihvatiti ili odbiti. | |
|
| |
Denis_YU Potporučnik
| |
| |
slovenija Desetar
| Naslov komentara: Re: Slovenščina/Slovenački 13th January 2009, 15:18 | |
| - Drug Ambra (citat):
- Drug Ambra (citat):
- Drug Ambra (citat):
- i ako bi moglo ikako od ove pjesme na slovenskom i na hrvatskom
https://www.youtube.com/watch?v=gGYLPqEt9F8&feature=related
ajmolim te e obožavam slovenački još kad bi neko i ruski znao super a ovu? i usput hvala ti na onoj pokušala si il bar ovaj dio
Hej tovariši, pod orožje vsi! Tujec mora iz naše zemlje! Čaka Korotan, čaka Štajerska, čaka sinje Jadransko morje! Zdaj v roke puške, zdaj naj zapoje mitraljez, sovrag bo čutil, kako gorak je z nami ples! Hej tovariši, ni nam žal krvi Za svobodno Slovenijo! ovako: Hej drugovi, "pod orožje vsi" znači odnosno "uzmite svi oružje"...(samo to je pjesma, ..), stranac treba sa naše zemlje! Čeka Korotan, čeka Štajerska (to su pokrajine) čeka sinje Jadransko more! Sada svi u ruke puške, sada neka zapjeva mitraljez, Djavo če osječati, kakav je sa nama ples (to znači - da se nije sa nama za zajebavati) Hej drugovi, nije nama žao krvi, za slobodno Slovenijo! (*Zdaj = sada!!!) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Slovenščina/Slovenački | |
| |
|
| |
| Slovenščina/Slovenački | |
|