| Vase godine,drugovi i drugarice... | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Drug Stari Pocetnik
Broj poruka : 2 Godina : 57 Mjesto : KUBA Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-12-06
| Naslov komentara: Vase godine,drugovi i drugarice... 6th December 2008, 05:17 | |
| Prijatno sam iznenadjen procitavsi komentar od druga Udarnika na nasoj stranici! Svidjelo mi se i morao sam doci ovdje,to sto me jos vise u pozitivnom smislu iznenadilo jesu vase godine,porijeklo i nacin komuniciranja? Samo naprijed uraaaaaaaa i smrt fasizmu. | |
|
| |
Mirza Osnivač
Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
| Naslov komentara: Re: Vase godine,drugovi i drugarice... 6th December 2008, 13:41 | |
| Dobrodošao druže. Drago mi je da je moja mala prezentacija MABIH-a doprijela i do tebe. | |
|
| |
JugoSlovenKa Pionirka :) Vodnik
Broj poruka : 90 Godina : 33 Mjesto : Bijeljina Reputacija : 0 Bodovi : 1 Datum upisa : 2008-09-06
| Naslov komentara: Re: Vase godine,drugovi i drugarice... 7th December 2008, 01:59 | |
| Drago nam je da ti se svidja na koji nacin,koliko i ko pokusava da se izbori sa problemima u kojima smo se nasli... Dobrodosao... Nadam se da ces nastaviti da posecujes nas forum ... Bice nam jako drago ! | |
|
| |
Drug Stari Pocetnik
Broj poruka : 2 Godina : 57 Mjesto : KUBA Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-12-06
| Naslov komentara: Re: Vase godine,drugovi i drugarice... 7th December 2008, 04:30 | |
| Naravno da smo tu drugovi i drugarice,zaista sam odusevljen vasim izlaganjima i stavovima!
Smrt fasizmu | |
|
| |
Mirza Osnivač
Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
| Naslov komentara: Re: Vase godine,drugovi i drugarice... 9th December 2008, 20:55 | |
| Posjećuj češće i slobono postavljaj pitanja ako te interesuje šta imamo reći. | |
|
| |
Lenjin Stariji Vodnik
Broj poruka : 156 Godina : 31 Mjesto : Zagreb Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-08-09
| Naslov komentara: Re: Vase godine,drugovi i drugarice... 17th December 2008, 13:30 | |
| Doći će vaše godine, drugovi i drugarice! | |
|
| |
Jugoslav General Major
Broj poruka : 1096 Godina : 34 Mjesto : Bosna Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-07-17
| Naslov komentara: Re: Vase godine,drugovi i drugarice... 17th December 2008, 16:17 | |
| - Lenjin (citat):
- Doći će vaše godine, drugovi i drugarice!
xexexexe, slazem se | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Vase godine,drugovi i drugarice... | |
| |
|
| |
| Vase godine,drugovi i drugarice... | |
|