| KAKO | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov komentara: KAKO 23rd November 2008, 19:58 | |
| Kako, kad ubacujem video da stavim da se pojavi na samom postu, a ne da otvara novi prozor? |
|
| |
Mirza Osnivač
Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
| Naslov komentara: Re: KAKO 23rd November 2008, 20:17 | |
| Kad kopriaš video s YouTube.com, imaš ispod onog dijela About opciju EMBED. Kopiraj embed link od tog videa i postaj to ovde kao tekst. | |
|
| |
Drug Ambra Moderator foruma
Broj poruka : 354 Godina : 32 Mjesto : Osijek Reputacija : 0 Bodovi : 4 Datum upisa : 2008-07-15
| Naslov komentara: Re: KAKO 23rd November 2008, 20:31 | |
| i neotvaraj stalno nove teme | |
|
| |
Mirza Osnivač
Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
| Naslov komentara: Re: KAKO 25th November 2008, 00:33 | |
| Otvaraš temu pod imenom "KAKO". Drug Hrga ti sasvim opravdano skreće pažnju na to da bez razloga otvaraš novu temu. Isto tako si i ti preko PP mogao mene upitati kako da uradiš embeding. Ubuduće, neka naslov teme pobliže objasni sadržaj iste.
Drugarski pozdrav, Udarnik | |
|
| |
Vojvodjanin Potporučnik
Broj poruka : 370 Godina : 40 Mjesto : Ravnica Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-12-16
| Naslov komentara: Re: KAKO 8th January 2009, 02:10 | |
| Kako se radi u photoshopu? nemogu ni pravu liniju da izvucem... | |
|
| |
Mirza Osnivač
| Naslov komentara: Re: KAKO 8th January 2009, 03:43 | |
| To je veliki program za naučiti. Idi na YouTube.com i kucaj PSCS2 Tutorials. | |
|
| |
Vojvodjanin Potporučnik
Broj poruka : 370 Godina : 40 Mjesto : Ravnica Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-12-16
| Naslov komentara: Re: KAKO 8th January 2009, 04:06 | |
| - Udarnik (citat):
- To je veliki program za naučiti.
Idi na YouTube.com i kucaj PSCS2 Tutorials. Hvala. | |
|
| |
valter Vodnik
Broj poruka : 52 Godina : 72 Mjesto : Schweiz Reputacija : 0 Bodovi : 2 Datum upisa : 2009-02-07
| Naslov komentara: Odgovor 12th February 2009, 22:17 | |
| Nezelim da ispadne da podrzavam stalno otvaranje novih tema ( to s vremeno stvarno nije dobro) ali moram priznati da sam i ja nesto naucio citajuci odgovore na ova pitanja. U svakom slucaju bih ja predlozio da se prvo obrati drugu Mirzi za pomoc a da on mozda interesantne tema unese kasnije na forum. Takodjer predlazem da se one teme koje duze vremen nisu bile koristene izbrisu sa foruma uz predhodno obavestenje clanova o tome. Pa ako stvarno vise niko nema sta da pise po jednoj temi, zasto da zauzima mesto. Drugarski pozdrav, Valter | |
|
| |
Mirza Osnivač
| Naslov komentara: Re: KAKO 13th February 2009, 00:15 | |
| Teme su podešene tako da uvijek one aktuelne budu na vrhu liste. Starije teme koje niko ne koristi se automatski guraju nad dno liste i eventualno na drugu stranicu liste tema. Tako da je preglednost foruma uvijek na nivou. A brisanje tema nije pogodno zbog činjenice da smo skloni digresijama, tako da jedan naslov pokriva više oblasti (čak i one koje nemaju veze s naslovom).
No, hvala na kritičkom razmišljanju, samo nastavi!
Drugarski pozdrav, Udarnik | |
|
| |
valter Vodnik
Broj poruka : 52 Godina : 72 Mjesto : Schweiz Reputacija : 0 Bodovi : 2 Datum upisa : 2009-02-07
| Naslov komentara: Odgovor 13th February 2009, 09:47 | |
| Vazno je da se nedesi s vremenom da se kapacitet foruma optereti zbog tema koje nisu vazne. No, ako je tako je i dobro.
Drugarski pozdrav, Valter | |
|
| |
Vojvođanin Mlađi Vodnik
Broj poruka : 43 Godina : 115 Mjesto : Ravnica Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2009-02-13
| Naslov komentara: Re: KAKO 15th February 2009, 19:49 | |
| jel to samo meni, il svima? Kad kog ocu da se log-in moram da trazim sifru, zato sto nece da prihvati vec postojecu sifru...i onda svaki put moram da trazim promenu sifre | |
|
| |
valter Vodnik
| Naslov komentara: Imam i ja jedno pitanje..... 16th February 2009, 16:19 | |
| Dali neko od vas zna, kako bih mogao da memorisem ceo diskusioni forum? Moj, da nemisli neko da hocu ovde da se petljam. Kod nas se vec nekoliko puta desilo u proslosti da nam hakeri ulete, pa bih voleo da znam dali ima nacin za siguno memorisanje, osim da se narucuje kod ponudjaca?
Zahvaljujem vam unapred za odgovor.
Drugarski pozdrav, Valter | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: KAKO | |
| |
|
| |
| KAKO | |
|