| Reklamiranje foruma, promidzbe | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
AK47 Stariji Vodnik
Broj poruka : 187 Godina : 33 Mjesto : Yugoslavia Posao : administratora Obrazovanje : u toku... Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-06-16
| Naslov komentara: Reklamiranje foruma, promidzbe 17th June 2008, 00:00 | |
| gdje ih puknit??? ja sam jednu stavio na dernek.ba | |
|
| |
Mirza Osnivač
Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
| Naslov komentara: Re: Reklamiranje foruma, promidzbe 17th June 2008, 00:02 | |
| | |
|
| |
Tito Vodnik 1.klase
Broj poruka : 127 Godina : 64 Mjesto : Jugoslavija Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-06-21
| Naslov komentara: Re: Reklamiranje foruma, promidzbe 22nd June 2008, 08:36 | |
| Mislim da treba pomenuti ovaj forum i diskretno pozvati sve zainteresovane sa bloga clana predsjednistva BiH, Zeljka Komsica:http://zeljkokomsic.blogger.ba/ | |
|
| |
Mirza Osnivač
Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
| Naslov komentara: Re: Reklamiranje foruma, promidzbe 22nd June 2008, 11:53 | |
| - Tito (citat):
- Mislim da treba pomenuti ovaj forum i diskretno pozvati sve zainteresovane sa bloga clana predsjednistva BiH, Zeljka Komsica:
http://zeljkokomsic.blogger.ba/ Dobra ideja, upravo gledam taj blog da negdje postavim naš link, ali ne vidim gdje bih to mogao uraditi. Možda na neki od ovih linkova sa tog bloga: Predsjedništvo BiH Zeljko Komšić SDP.ba Blogger.ba Sarajevo-x.com | |
|
| |
Tito Vodnik 1.klase
Broj poruka : 127 Godina : 64 Mjesto : Jugoslavija Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-06-21
| Naslov komentara: Re: Reklamiranje foruma, promidzbe 22nd June 2008, 17:23 | |
| Pa, najjednostavnije je da se javis na temu, postavis svoj komentar i onako usput pozoves Komsica i blogere da posjete forum. | |
|
| |
AK47 Stariji Vodnik
Broj poruka : 187 Godina : 33 Mjesto : Yugoslavia Posao : administratora Obrazovanje : u toku... Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-06-16
| Naslov komentara: Re: Reklamiranje foruma, promidzbe 23rd June 2008, 02:41 | |
| bilo bi furka kad bi komsic posjetio forum | |
|
| |
Mirza Osnivač
| Naslov komentara: Re: Reklamiranje foruma, promidzbe 23rd June 2008, 02:43 | |
| Idem da i to sredim s Komšićem. Valjda nam se neće smijati | |
|
| |
Dacho Vodnik
Broj poruka : 89 Godina : 114 Mjesto : Jelah Posao : ponekad Obrazovanje : slabo ali bice bolje Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-06-15
| Naslov komentara: Re: Reklamiranje foruma, promidzbe 24th June 2008, 22:50 | |
| Komsic Rules al bolja nasa stranka | |
|
| |
Adi Vodnik
Broj poruka : 85 Godina : 33 Mjesto : Jelah Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-06-16
| Naslov komentara: Re: Reklamiranje foruma, promidzbe 24th June 2008, 22:54 | |
| - Dacho (citat):
- Komsic Rules al bolja nasa stranka
potpisujem :D:D | |
|
| |
Jugoslav General Major
Broj poruka : 1096 Godina : 34 Mjesto : Bosna Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-07-17
| Naslov komentara: Re: Reklamiranje foruma, promidzbe 18th July 2008, 19:42 | |
| JA FORUM REKLAMIRAM NA YT;;;; HEHE!!! | |
|
| |
AK47 Stariji Vodnik
| Naslov komentara: Re: Reklamiranje foruma, promidzbe 20th July 2008, 22:25 | |
| daj link | |
|
| |
Red Dog Vodnik 1.klase
Broj poruka : 133 Godina : 58 Mjesto : Malmö / Svedska Obrazovanje : Pravnik Reputacija : 0 Bodovi : 1 Datum upisa : 2008-06-20
| Naslov komentara: Re: Reklamiranje foruma, promidzbe 23rd July 2008, 15:28 | |
| Druze Mirza, Ja smatram da bi najbolja reklama bila da otvoris forum za javnost u potpunosti neko vreme. Nek pocetnici uvide sirinu foruma. Nek se svaka nacionalisticka i neo-liberalna budala izjasnjava slobodno. 1, To ce motivistai nas da se angazujemo protiv njih. Ja nisam narocito motivisan da debatiram sa drugovima samo oko detalja. 2. Ljudi uobicajno imaju potrebu da iskazu svoje misljenje „bas sada“. Ako treba da se uclane, mnogi ce odustati. Posle, kad bude previse, mozes zatvoriti forum. Ali si ih namamio do ovde. Posle toga bi pocetna strana trebala biti knjiga gostiju, da ih nastavljas mamiti. | |
|
| |
Mirza Osnivač
| Naslov komentara: Re: Reklamiranje foruma, promidzbe 24th July 2008, 18:13 | |
| Ima već dio foruma otvoren apsolutno za goste da pišu, a kategorija Rasprave su otvorene za goste samo da čitaju, ne da pišu. Malo mi je previše da sve otvorim da gosti mogu pisati nego bih ja radije otvorio da imaju mogućnost čitanja većeg dijela foruma a mišljenja mogu ukratko iskazati u kategoriji Samo za goste.
S druge strane, imaš pravo za to "baš sada iskazati mišljenje"... To treba uzeti u razmatranje. | |
|
| |
Celebrty Design Pocetnik
Broj poruka : 1 Godina : 46 Mjesto : dadasd Reputacija : 0 Bodovi : 1 Datum upisa : 2011-01-13
| Naslov komentara: Re: Reklamiranje foruma, promidzbe 13th January 2011, 14:24 | |
| Dobrodošli na prvi forum o Celebrity dizajnu.Forum je osnovan dosta davno,a potpuno je sređen tek 28.11.2010 godine kada smo i zvanično počeli sa radom.Na našem forumu možete naučiti sve iz svijeta photoshopa,a mi smo uvijek spremni da Vam pomognemo da Vaši radovi izgledaju što bolje.Također, na forumu možete kačiti svoje radove kako bi ih članovi komentarisali i svojim prijedlozima poboljšali Vaše radove.Naš forum mjesto je na kojem se pored photoshopa možete odlično zabaviti sa ostalim članovima kao i sa članovima staffa.Nedavno je zaključana prva forumska žurka koja nam je donjela mnogo uspjeha.Imamo 100 članova i 6 500 poruka za mjesec dana postojanja.Pridružite se forumu i pomozite nam da budemo još bolji! www.celebritydesign.netwww.celebritydesign.net | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Reklamiranje foruma, promidzbe | |
| |
|
| |
| Reklamiranje foruma, promidzbe | |
|