Autor | Poruka |
---|
Tito Vodnik 1.klase
Broj poruka : 127 Godina : 64 Mjesto : Jugoslavija Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-06-21
| |
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Naša organizacija! 21st November 2008, 22:31 | |
| - Udarnik (citat):
- Usput, tvoj bi grb ovako izgledao ako se uradi kako treba:
trougao bi trebao da bude jednakostranicni. |
|
| |
Mirza Osnivač
Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
| Naslov komentara: Re: Naša organizacija! 22nd November 2008, 12:40 | |
| - Tito (citat):
- Udarnik (citat):
- Ideja Red Greeting-a:
(Mada ne dosljedna originalu, tehnički razlozi) Mirza, ajde probaj da ovaj panel sa natpisom MABiH povećaš i postaviš u sredinu petokrake, i eto, samo za probu, dodaj dva mala goluba (može i golubice ) raširenih krila, kako čuvaju krajeve panela u kljunu. Probao. Ne izgleda dobro. Nekako... izgleda kao nakaza ratobornog mira. | |
|
| |
Drug Čelik Zastavnik 1.klase
Broj poruka : 335 Godina : 33 Mjesto : Željezna Zenica, Yugoslavija Posao : Moler Obrazovanje : Srednja skola zasad... Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-07-14
| Naslov komentara: Re: Naša organizacija! 22nd November 2008, 12:57 | |
| a druze mirza sto ne stavis tu sliku sa svog avatara, cini mi se veooomaaa dobra... | |
|
| |
Mirza Osnivač
Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
| Naslov komentara: Re: Naša organizacija! 22nd November 2008, 13:02 | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 335 Godina : 33 Mjesto : Željezna Zenica, Yugoslavija Posao : Moler Obrazovanje : Srednja skola zasad... Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-07-14
| Naslov komentara: Re: Naša organizacija! 22nd November 2008, 13:04 | |
| | |
|
| |
Hercegovac Stariji Vodnik
Broj poruka : 195 Godina : 33 Mjesto : Hercegovina ! Posao : Radim sa bakrom xD Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-06-28
| Naslov komentara: Re: Naša organizacija! 22nd November 2008, 15:03 | |
| Ja sam za Grb na tvom avataru !!! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Naša organizacija! 22nd November 2008, 15:45 | |
| |
|
| |
Mirza Osnivač
| Naslov komentara: Re: Naša organizacija! 22nd November 2008, 17:05 | |
| - mostar_yu (citat):
- Ja sam za Grb na tvom avataru !!!
Napisao sam u odgovarajućoj temi da je ovo moj lični favorit što se grba tiče. I tvoj? Odlično. U Kabinetu MABIH-a postoji tema za raspravu o grbu organizacije. Tamo daj svoje mišljenje. | |
|
| |
Jugoslav General Major
Broj poruka : 1096 Godina : 34 Mjesto : Bosna Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-07-17
| Naslov komentara: Re: Naša organizacija! 22nd November 2008, 17:11 | |
| - mostar_yu (citat):
- Ja sam za Grb na tvom avataru !!!
I ja takodje | |
|
| |
Mirza Osnivač
| Naslov komentara: Re: Naša organizacija! 22nd November 2008, 17:23 | |
| Znači, odlučili smo se za grb. Konačno! | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Naša organizacija! 22nd November 2008, 17:24 | |
| | |
|
| |
Denis_YU Potporučnik
Broj poruka : 398 Godina : 34 Mjesto : Prilep- SR Makedonija Posao : sviram gitaru Obrazovanje : zavrshen mashinsko energetski-tehni4ar Reputacija : 0 Bodovi : 1 Datum upisa : 2008-12-13
| Naslov komentara: Re: Naša organizacija! 13th December 2008, 18:50 | |
| nije mogu4e biti mabih zato shto u ovu organizacije ima makedonci,srbi, i t.n ja predlazem biti M A J mladi antifashisti jugoslavije | |
|
| |
Mirza Osnivač
| Naslov komentara: Re: Naša organizacija! 13th December 2008, 18:57 | |
| Već raspravljano ime. MAJ zvanično ne može postojati (očligledno jer ne postoji Jugoslavija). A budući da je većina članova iz MABIH-a, i budući da je SFRJ pala na tlu Bosne i Hercegovine, i budući daje nacionalizam najizraženiji na tom istom tlu - MABIH.
A u statutu MABIH-a piše da djelujemo na BH području i da to djelovanje možemo proširiti i van tih granica. | |
|
| |
Jugoslav General Major
Broj poruka : 1096 Godina : 34 Mjesto : Bosna Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-07-17
| Naslov komentara: Re: Naša organizacija! 13th December 2008, 18:58 | |
| ma Bosna je najbolja;) .. (lokal patriotizam) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Naša organizacija! 13th December 2008, 19:11 | |
| zamolio bih pojedine, da pre nego sto obrisu neciji post, samo da ga CELOG procitaju... |
|
| |
Mirza Osnivač
| Naslov komentara: Re: Naša organizacija! 13th December 2008, 19:16 | |
| Vojvođanine, od tebe se ne traži liderstvo niti preuzimanje ikakve kontrole. Od tebe se traži samo i isključivo da učestvuješ u akcijama (ako želiš pomoći smrt nacionalizma). Zato, sve svoje ideje, predloge, želje, snove i slično spakuj u za to predviđeno mjesto i pokušaj da svoju sumanutu želju da preko noći formiraš MAJ ugasiš.
JER JE NEMOGUĆE.
Ja sebe smatram dovoljno sposobnim da zaključim da je izgradnja Nove Jugoslavije kompleksan posao koji zahtjeva tkz. pripremu terena (to na čemu MABIH radi). Isto tako je sasvim logično problematiku nacionalizma riješiti u samom njegovom korijenu - Bosni i Hercegovini.
Navedi podjeljenjiju ex-YU državu od BiH.
Niti jedan argument na ovo neće biti uvažen jer je svaki jednostavan zbir gluposti pubertetskog uma. MAJ je daleki san, baš kao i "Nezavisna Hrvatska, Slobodna Bosna i Velika Srbija". | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Naša organizacija! | |
| |
|
| |
| Naša organizacija! | |
|