| Šta je pisac htio da kaže? | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Mirza Osnivač
Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
| Naslov komentara: Šta je pisac htio da kaže? 31st October 2008, 01:21 | |
| Tekst: Nisu krivci primitivci što su pokupili mast. Korov nikne di god stigne, ma, svaka njima čast, Krivi smo mi...
Otkud svi ti paraziti što su nam zagustili? Nemoj, stari moj, Krivi smo mi, što smo ih pustili...
Šta su znali Generali i Brkati Majori? Jedino da viču: Pali! Ali nisu najgori, Krivi smo mi...
I svi ti silni, infantilni, što su puške sanjali? Ne, ne derane, Krivi smo mi, što smo se sklanjali...
Putuj, Evropo, Nemoj više čekati na nas... Ne pitaj mnogo, Dospećeš i ti na rđav glas? Putuj, planeto, Super smo se družili... Nama je lepo, Taman kako smo zaslužili...
Putuj, Evropo, I pošalji nam malo peciva? Nama je dobro, Sreća jedna neizreciva... Putuj, planeto, Ovde se mrak priziva... Nama je lepo, Slika jedna neopisiva...
Nisu krivci depresivci, lude i psihopate, Što su rušili, pa sada nama nude lopate, Krivi smo mi...
Nisu krivi sedativi što ih nisu sputali, Sorry, matori, Krivi smo mi, koji smo ćutali...
Putuj, Evropo, Nemoj više čekati na nas... Ne pitaj mnogo, Dospećeš i ti na rđav glas? Putuj, planeto, Super smo se družili... Nama je lepo, Taman kako smo zaslužili...
Putuj, Evropo, I pošalji nam malo peciva? Nama je dobro, Sreća jedna neizreciva... Putuj, planeto, Ovde se mrak priziva... Nama je lepo, Slika jedna neopisiva... | |
|
| |
AK47 Stariji Vodnik
Broj poruka : 187 Godina : 33 Mjesto : Yugoslavia Posao : administratora Obrazovanje : u toku... Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-06-16
| Naslov komentara: Re: Šta je pisac htio da kaže? 31st October 2008, 01:31 | |
| pisac je htio da kaze je YU zito za evropu | |
|
| |
Jugoslav General Major
Broj poruka : 1096 Godina : 34 Mjesto : Bosna Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-07-17
| Naslov komentara: Re: Šta je pisac htio da kaže? 31st October 2008, 23:33 | |
| KRIVI SMO MI jel smo dopustili da se to ludilo dogodi... KRIVI SMO MI jel smo ucestovali u tome... KRIVI SMO MI jel smo dopustili da nacionalizam ovlada nama... KRIVI SMO MI jel smo izdali sve ono za sto su hiljade partizana dali svoje zivote... KRIVI SMO MI.................................................................................................. | |
|
| |
drug Tibor Kapetan 1. klase
Broj poruka : 555 Godina : 33 Mjesto : Bečej Posao : Učenik Obrazovanje : Kuvar Reputacija : 0 Bodovi : 5 Datum upisa : 2008-10-28
| Naslov komentara: ... 1st November 2008, 01:43 | |
| E zato moramo mi (omladina) da obnovimo SFR Jugoslaviju.
Jesam li u pravu??? | |
|
| |
Mirza Osnivač
Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
| Naslov komentara: Re: Šta je pisac htio da kaže? 4th November 2008, 19:45 | |
| | |
|
| |
Lenjin Stariji Vodnik
Broj poruka : 156 Godina : 31 Mjesto : Zagreb Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-08-09
| Naslov komentara: Re: Šta je pisac htio da kaže? 17th December 2008, 13:51 | |
| Naravno da nije antisrpska, nije sve na ovom svijetu antisrpsko | |
|
| |
Mirza Osnivač
| Naslov komentara: Re: Šta je pisac htio da kaže? 17th December 2008, 15:55 | |
| | |
|
| |
Jugoslav General Major
Broj poruka : 1096 Godina : 34 Mjesto : Bosna Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-07-17
| Naslov komentara: Re: Šta je pisac htio da kaže? 17th December 2008, 15:56 | |
| Iskreno...nisam je poslusao | |
|
| |
Lenjin Stariji Vodnik
Broj poruka : 156 Godina : 31 Mjesto : Zagreb Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-08-09
| Naslov komentara: Re: Šta je pisac htio da kaže? 18th December 2008, 00:25 | |
| To je šovinistička farsa, da je sve antihrvatsko, antisrpsko, antislovensko, antimuslimansko ili nešto posve stoto to treba izbjegavati takve izraze | |
|
| |
drug Tibor Kapetan 1. klase
Broj poruka : 555 Godina : 33 Mjesto : Bečej Posao : Učenik Obrazovanje : Kuvar Reputacija : 0 Bodovi : 5 Datum upisa : 2008-10-28
| Naslov komentara: Re: Šta je pisac htio da kaže? 25th December 2008, 19:25 | |
| To sve rade čelnici današnjih republika, da bi još više zavadili narod jedan protiv drugog | |
|
| |
Lenjin Stariji Vodnik
| Naslov komentara: Re: Šta je pisac htio da kaže? 25th December 2008, 21:27 | |
| A zapravo to rade zapadni imperijalisti jer je njima u cilju nas zavaditi, a to rade preko naših izdajničkih vlada | |
|
| |
Mirza Osnivač
| Naslov komentara: Re: Šta je pisac htio da kaže? 25th December 2008, 21:33 | |
| "Devide et impera" (ili kako već ide), uglavnom "Zavadi pa vladaj". | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Šta je pisac htio da kaže? | |
| |
|
| |
| Šta je pisac htio da kaže? | |
|