| Kladionica | |
|
+3Drug Čelik Mirza Drug Ambra 7 posters |
Autor | Poruka |
---|
Drug Ambra Moderator foruma
Broj poruka : 354 Godina : 32 Mjesto : Osijek Reputacija : 0 Bodovi : 4 Datum upisa : 2008-07-15
| Naslov komentara: Kladionica 30th October 2008, 12:14 | |
| sigurno se dosta vas kladi pa ako ikad budete imali neku dojavu prognozu il nest stavite tu | |
|
| |
Mirza Osnivač
Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
| Naslov komentara: Re: Kladionica 30th October 2008, 14:57 | |
| Ja sam se par puta kladio, jednom mi je tiket bio za 600 KM ali sam pao na 2 utakmice... Prokleti Bayern! A inače se ne kladim Nisam previše zainteresovan za neborilačke sportove Bavim se Taekwondo-om već 3 pune godine pa zato | |
|
| |
Drug Čelik Zastavnik 1.klase
Broj poruka : 335 Godina : 33 Mjesto : Željezna Zenica, Yugoslavija Posao : Moler Obrazovanje : Srednja skola zasad... Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-07-14
| Naslov komentara: Re: Kladionica 30th October 2008, 21:48 | |
| evo siguran par: HSV - Stuttgart 1/1 | |
|
| |
Hercegovac Stariji Vodnik
Broj poruka : 195 Godina : 33 Mjesto : Hercegovina ! Posao : Radim sa bakrom xD Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-06-28
| Naslov komentara: Re: Kladionica 30th October 2008, 21:51 | |
| Ne bih se složio...
Hoffenheim ti je siguran... | |
|
| |
Broj poruka : 354 Godina : 32 Mjesto : Osijek Reputacija : 0 Bodovi : 4 Datum upisa : 2008-07-15
| Naslov komentara: Re: Kladionica 30th October 2008, 22:48 | |
| jedan prijedlog u vezi kladionice bio sam na jednom forumu i svako je stavljo sta je htio i nisi znao koga da slusas i zato kad imate dojavu recite odakle ste ju culi i kolko je pouzdana kad se igra u kolko sati kad stavljate prognozu objasnite mal zasto bas to mislite jel zato sto.. npr evo prognoza moja za subotu Tottenham-FC Liverpool 2 zato sto tottenham u zadnjih 6 utakmica ima 1 pobijedu i 2 nerjesene a liverpool 5 pobijeda i 1 nerijesenu i u međusobnim omjerima tottenhem ima 3 pobijede 5 nerjesenih i 9 pobijeda liverpoola kvota je 2.00 u supersportu i mislim da se isplati igrati takvo nest
netreba vama prognoza biti tak dugacka al malo objasnjenja i tak to | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Kladionica 30th October 2008, 22:57 | |
| Marseille-Saint Etienne 1 1.65 supersport u subotu 21:00 to je moja prognoza zato sto marsej je 3 i sigurno ce se boriti za prvo mjesto dok seint entien nije dorastao ekipi poput marseja | |
|
| |
Jugoslav General Major
Broj poruka : 1096 Godina : 34 Mjesto : Bosna Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-07-17
| Naslov komentara: Re: Kladionica 31st October 2008, 00:25 | |
| Niti se kladim niti bi se ikada, a u buducoj Jugi (nada umire zadnja) svim cu se zakonskim sredstvima boriti za zabranu kladjenja...sory ali to je kao prvo ovisnost (bolest), a kao drugo burzujski moral... | |
|
| |
Mirza Osnivač
Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
| Naslov komentara: Re: Kladionica 31st October 2008, 01:05 | |
| - Comrade Domo (citat):
- Niti se kladim niti bi se ikada, a u buducoj Jugi (nada umire zadnja) svim cu se zakonskim sredstvima boriti za zabranu kladjenja...sory ali to je kao prvo ovisnost (bolest), a kao drugo burzujski moral...
Slažem se, ali ipak ćemo im dopustiti, na kraju krajeva ne ometa nas, u Off-topic-u je. Također momci, ako ja naletim na kakvu informaciju, rado ću vam javiti! (Imam dosta prijatelja kladioničara u razredu pa čujem što šta.) | |
|
| |
AK47 Stariji Vodnik
Broj poruka : 187 Godina : 33 Mjesto : Yugoslavia Posao : administratora Obrazovanje : u toku... Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-06-16
| Naslov komentara: Re: Kladionica 31st October 2008, 01:35 | |
| slazem se sa drugom... kladionica je bolest i ovisnost... al et ko hoce nek se kladi ne branim... ko sto mogu pusit... opijat se... drogirat se... | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Kladionica 31st October 2008, 11:07 | |
| ak ti smeta druže domo nemoj čitat ovaj dio foruma a klađenje nije baš bolest i ovisnost više kockanje znam neke ljude koji bi sam kartali za pare sam onaj texas hold'em poker a ako je okladiti se bolest onda je bolest i pratiti sport jel treba i to zabraniti | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Kladionica 31st October 2008, 11:15 | |
| evo jedna za danas rumunjsak 1 liga igra u 14:00 Gloria Bist. - FC Arges 1 kw 2.25 kadabi pogledali njihove medjusobne omjere vidjeli bi da od 10 utakmica gloria bistra ima 9 pobijeda i 1 je nerješena ko voli nek izvoli | |
|
| |
Jugoslav General Major
Broj poruka : 1096 Godina : 34 Mjesto : Bosna Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-07-17
| Naslov komentara: Re: Kladionica 31st October 2008, 23:39 | |
| - Hrga (citat):
- ak ti smeta druže domo nemoj čitat ovaj dio foruma a klađenje nije baš bolest i ovisnost više kockanje znam neke ljude koji bi sam kartali za pare sam onaj texas hold'em poker a ako je okladiti se bolest onda je bolest i pratiti sport jel treba i to zabraniti
Usporediti sport sa kladjenjem je krajne smijesno...a to jest bolest jel vi ucestujete u necemu iz jednoga razloga - NOVAC, tj postajete robovi materijalnih stvari (a druze Mirza komunizam nas treba osloboditi toga), dakle ZABRANITI kladjenje...!! A ja znam dobro sve ljude iz moga kraja koji se klade i znam da su svi ovisni a nekoliko ih je propalo zbog toga. Usput vi i ne primjecujete da ste vi ti koji su EKSPLOATIRANI...utakmice se namjestaju a kladionice se reklamiraju na veliko...pare idi Kapitalistima a mi uzivamo u blagodatima Kapitalizma.... PS:Citam sve sto zelim, a ako ti moje misljenje smeta onda si pogresio forum jer ovde nema ni tolitarizma ni cenzure... | |
|
| |
Mirza Osnivač
| Naslov komentara: Re: Kladionica 31st October 2008, 23:49 | |
| - Comrade Domo (citat):
- Hrga (citat):
- ak ti smeta druže domo nemoj čitat ovaj dio foruma a klađenje nije baš bolest i ovisnost više kockanje znam neke ljude koji bi sam kartali za pare sam onaj texas hold'em poker a ako je okladiti se bolest onda je bolest i pratiti sport jel treba i to zabraniti
Usporediti sport sa kladjenjem je krajne smijesno...a to jest bolest jel vi ucestujete u necemu iz jednoga razloga - NOVAC, tj postajete robovi materijalnih stvari (a druze Mirza komunizam nas treba osloboditi toga), dakle ZABRANITI kladjenje...!! A ja znam dobro sve ljude iz moga kraja koji se klade i znam da su svi ovisni a nekoliko ih je propalo zbog toga. Usput vi i ne primjecujete da ste vi ti koji su EKSPLOATIRANI...utakmice se namjestaju a kladionice se reklamiraju na veliko...pare idi Kapitalistima a mi uzivamo u blagodatima Kapitalizma....
PS:Citam sve sto zelim, a ako ti moje misljenje smeta onda si pogresio forum jer ovde nema ni tolitarizma ni cenzure... Iako se slažem s tobom da je klađenje pogrešno, moram te zamoliti da ih ne ometaš u tome. Znam da su tvoje namjere dobre te da ih samo prijateljski savjetuješ, ali to je njihov izbor. Budući da je tema otvorena u Off-Topicu (koji je i predviđen za bilo šta što forumaši žele), a i smještena je u odgovarajući podforum (sport), nemamo se na šta žaliti. Kao prijatelji, naše je bilo da im skrenemo pažnju na štetne efekte tog klađenja, a njihova je odluka da li će slijediti naš savjet. Naš zadatak je ovde obavljen, neka se bave čime žele. Drugarski pozdrav svima, Mirza | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Kladionica 2nd November 2008, 12:11 | |
| Tromso - Stabaek 2 kw 3.20 cuo sam dojavu na jednoj stranici navodno je 100 % tocna vrijedi probat s srednjim ulogom
inace to je NORVEŠKA 1.LIGA igra se u 18:00 | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Kladionica 3rd December 2008, 23:57 | |
| navodno u ceskoj hokejskoj ligi su se posvadjali sa savezom i iz protesta ce igrati svi jedno kolo x to bi trebalo biti ovo sutra 3 preksutra 4 utakmice dobitak je velik na 5 kuna i vrijedi probat i u nedjelju isto tako ceska hokej liga probajte sa 5 kuna 50 dinara 1.5 km i sta ja znam s cim vise ne isto x TO se vec dogodilo prije par godina u norveskoj posvadjali se klubovi i sa savezom i svi igrali x kao protest i ostetili savez za velike pare ali im je savez moramo ispuniti uvjete | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov komentara: Re: Kladionica 3rd December 2008, 23:59 | |
| |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Kladionica 4th December 2008, 00:00 | |
| 1 pobijeda domacina x nerjeseno 2 pobijeda gostiju | |
|
| |
Denis_YU Potporučnik
Broj poruka : 398 Godina : 34 Mjesto : Prilep- SR Makedonija Posao : sviram gitaru Obrazovanje : zavrshen mashinsko energetski-tehni4ar Reputacija : 0 Bodovi : 1 Datum upisa : 2008-12-13
| Naslov komentara: Re: Kladionica 20th December 2008, 16:27 | |
| pishite za danas real-valencia mislim da 4e biti 1 2.00 koef. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Kladionica | |
| |
|
| |
| Kladionica | |
|