Denis_YU Potporučnik
Broj poruka : 398 Godina : 34 Mjesto : Prilep- SR Makedonija Posao : sviram gitaru Obrazovanje : zavrshen mashinsko energetski-tehni4ar Reputacija : 0 Bodovi : 1 Datum upisa : 2008-12-13
| Naslov komentara: Re: Da li je ponovorođenje Jugoslavije moguće? 6th February 2009, 03:30 | |
| - kingaro (citat):
- Samo krvom će preporođena nova Jugoslavija, kao već jednom u 1943. god.
tacno | |
|
drug Tibor Kapetan 1. klase
Broj poruka : 555 Godina : 33 Mjesto : Bečej Posao : Učenik Obrazovanje : Kuvar Reputacija : 0 Bodovi : 5 Datum upisa : 2008-10-28
| Naslov komentara: Re: Da li je ponovorođenje Jugoslavije moguće? 6th February 2009, 13:44 | |
| - Denis_YU (citat):
- kingaro (citat):
- Samo krvom će preporođena nova Jugoslavija, kao već jednom u 1943. god.
tacno Potpisujem i ja | |
|
valter Vodnik
Broj poruka : 52 Godina : 72 Mjesto : Schweiz Reputacija : 0 Bodovi : 2 Datum upisa : 2009-02-07
| Naslov komentara: Re: Da li je ponovorođenje Jugoslavije moguće? 8th February 2009, 01:07 | |
| - Denis_YU (citat):
- Vojvodjanin (citat):
- Udarnik (citat):
- SFRJ je 1945. osnovana, piše na grbu.
znam kad je sfrj osnovana nisam retardiran! Govorim uopsteno o jugoslaviji...i o zajednickoj drzavi juznih slovena, koja je nastala 1918....a 1943 je dozivela preporod...
nista ti ne znash ne pravis razlike od krajlevine i od socijalizam. Jas i drug udarnik kazemo kad je osnovana SFRJ ti mi kazes 1918 t.e Cetnicka Jugoslavija,tad druze vojvodanin ne postoelo bratsva i jedinstva tada su bili zavisni od veliko srpstvo Postovani drugovi, zamolio bih vas da vise ukljucite diplomatiju u nastupima. Sta zelim reci? Na nama je da krenemo i povedemo sa sobom sve one koji to budu zeleli ka povratku na pravi put. Znaci, osnovno je shvatiti pravac kretanja. Dali mi znamo u kom se pravcu mi krecemo? Ako to znamo, treba da se potrudimo da izbegavamo nesuglasice, bar tamo gde to nije potrebno. Ako ima nekih nejasnoca, se to moze na miran i drugarski nacin prodiskutovati, bez da se onom drugome odmah preti. Nezaboravite, mi smo obicni ljudi ( bar vecina od nas ). Znaci nismo diplomci. To znaci da se svakome od nas moze desiti da nesto napise ( nemisleci nista lose ) sto nije sto posto. Tolerancija, razumevanje i miroljubiva koegzistencija su jedini ispravan put ka boljem sutra, za sve nas. Nadam se da su me svi razumeli. Ovo sam napisao iz dugogodisnjeg iskustva ( na netu ) na rodjenoj kozi. Nemojmo dopustiti da nam se nasi neprijatelji smeju. Dokazimo da smo u stanju da vodimo diskusiju na onaj nacin, kako to dolikuje onim ljudima koji predstvaljaju interes svih gradjana i radnicke klase. Svi smo mi delegati, na izvrsenju svoga zadatka. Drugavi delegati, pozdrav svima. Valter | |
|
Mirza Osnivač
Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
| Naslov komentara: Re: Da li je ponovorođenje Jugoslavije moguće? 8th February 2009, 13:32 | |
| To sam ja u nekoliko navrata pokušao dokazati posvađanim stranama, no inat s jedne i kratak fitilj strpljenja s druge strane mi otežavaju posao. Denise i Vojvođanine, nadam se da ćete nešto iz ovoga što Valter reče naučiti. | |
|
Denis_YU Potporučnik
Broj poruka : 398 Godina : 34 Mjesto : Prilep- SR Makedonija Posao : sviram gitaru Obrazovanje : zavrshen mashinsko energetski-tehni4ar Reputacija : 0 Bodovi : 1 Datum upisa : 2008-12-13
| Naslov komentara: Re: Da li je ponovorođenje Jugoslavije moguće? 9th February 2009, 18:37 | |
| dobro druze mirza izvukli smo.Posto ja nema intelegenciju kao magistar i profesor Ivan i evo odustajem | |
|
valter Vodnik
Broj poruka : 52 Godina : 72 Mjesto : Schweiz Reputacija : 0 Bodovi : 2 Datum upisa : 2009-02-07
| Naslov komentara: Odgovor 11th February 2009, 10:41 | |
| Ja bih rekao: " Mi moramo verovati u nemoguce, da bi ostvarili moguce"
Objektivno inforimisanje, realnost i istina su na nasoj strani. Zasto danas svi politicari govore sve najlosije o YU a svi obicni gradjani ( ili vecina ) sve najbolje? Zato sto je vecinom politicari koji su krivi sto nisu zaustavili unistavanje najboljeg sistema na ovoj kugli i danas na valsti.
Kako moze da bude sistem los koji je tako napravljen da radnicka klasa bolje zivi nego u svim drugim sistemima? Bilo bi dobro se informisati o svemu sto je Sistem u SFJ-i pruzao svojm gradjanima. Ako bi se u drugim sistemima proculo da radnici sami upravljaju svojim ostvarenim dohotkom u firmama bi to veoma brzo postalo poznato i u tim sistemima u kojima je radnik samo broj i izvodjac radova.
Valter | |
|
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Da li je ponovorođenje Jugoslavije moguće? | |
| |
|