Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
Naslov komentara: Ubijen Osama Bin Laden? 27th July 2008, 13:22
Nešto sam interesantno našao na YouTube.com
Preporučujem da pogledate u redoslijedu predstavljenom dole:
1.
2.
3.
Ima li istine iza ovoga?
Mirza Osnivač
Broj poruka : 1300 Godina : 34 Mjesto : Bijeljina / YU Posao : Student: I godina Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Obrazovanje : Mašinski tehničar IV godine Reputacija : 1 Bodovi : 6 Datum upisa : 2008-06-14
Naslov komentara: Re: Ubijen Osama Bin Laden? 20th August 2008, 14:47
*bump*
Jugoslav General Major
Broj poruka : 1096 Godina : 34 Mjesto : Bosna Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-07-17
Naslov komentara: Re: Ubijen Osama Bin Laden? 21st August 2008, 00:43
Ma osama je americki placenik koji je placen da bude neprijatelj --[][][]--[][][]--Put this --[][][]--[][][]--on your --[][][]--[][][]--profile if --[][][]--[][][]--9/11 was --[][][]--[][][]-- an inside --[][][]--[][][]-- job --[][][]--[][][]--
Jugoslav General Major
Broj poruka : 1096 Godina : 34 Mjesto : Bosna Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-07-17
Naslov komentara: Re: Ubijen Osama Bin Laden? 21st August 2008, 00:45
Lenjin Stariji Vodnik
Broj poruka : 156 Godina : 31 Mjesto : Zagreb Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-08-09
Naslov komentara: Re: Ubijen Osama Bin Laden? 17th December 2008, 14:13
Istina što Revolucionar kaže
Jugoslav General Major
Naslov komentara: Re: Ubijen Osama Bin Laden? 17th December 2008, 16:09
Revolucionar (citat):
Ma osama je americki placenik koji je placen da bude neprijatelj --[][][]--[][][]--Put this --[][][]--[][][]--on your --[][][]--[][][]--profile if --[][][]--[][][]--9/11 was --[][][]--[][][]-- an inside --[][][]--[][][]-- job --[][][]--[][][]--
Pa da onda i ponovim
Denis_YU Potporučnik
Broj poruka : 398 Godina : 34 Mjesto : Prilep- SR Makedonija Posao : sviram gitaru Obrazovanje : zavrshen mashinsko energetski-tehni4ar Reputacija : 0 Bodovi : 1 Datum upisa : 2008-12-13
Naslov komentara: Re: Ubijen Osama Bin Laden? 18th December 2008, 10:58
ja jebem ta ameriku i taj bin laden koj mozi i da nije postojio pa ljudi oni sami su rushile zgrade blizna4ke da bi imaju motiv za iraq da kradu nafte.Oni su prema meni enemy No.1 za svijetu ja znam kod nas u Makedoniji u vojni 2001 su nosili oruzje na shiptarima i moj tata kad je bio ranjen u ruci nashli su metak iz ameri4ko potekla,verujte mi ja nemogu svariti te amerikanaca oni svuda predizvikaju vojne i potom ko ga jebe narod neka umire kako shto rade u IRAQ oni ubivaju civile a ne vojnike pa zato kazem JEBEM gi USA i EU bolje ni je kad smo jedan narod sa bratsva i jedinstva Zivjela JUGOSLAVIJA
Lenjin Stariji Vodnik
Broj poruka : 156 Godina : 31 Mjesto : Zagreb Reputacija : 0 Bodovi : 0 Datum upisa : 2008-08-09
Naslov komentara: Re: Ubijen Osama Bin Laden? 18th December 2008, 13:43
Denis_YU (citat):
ja jebem ta ameriku i taj bin laden koj mozi i da nije postojio pa ljudi oni sami su rushile zgrade blizna4ke da bi imaju motiv za iraq da kradu nafte.Oni su prema meni enemy No.1 za svijetu ja znam kod nas u Makedoniji u vojni 2001 su nosili oruzje na shiptarima i moj tata kad je bio ranjen u ruci nashli su metak iz ameri4ko potekla,verujte mi ja nemogu svariti te amerikanaca oni svuda predizvikaju vojne i potom ko ga jebe narod neka umire kako shto rade u IRAQ oni ubivaju civile a ne vojnike pa zato kazem JEBEM gi USA i EU bolje ni je kad smo jedan narod sa bratsva i jedinstva Zivjela JUGOSLAVIJA
Istina slažem se potpuno!
Sponsored content
Naslov komentara: Re: Ubijen Osama Bin Laden?
Ubijen Osama Bin Laden?
Stranica 1/1